Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też właśnie dużo gotuję i smak mi się wyostrzył
ciekawe czy po porodzie się zmieni
Wczoraj dostałam zwolnienie. Wypisał w karcie ciąży od kiedy do kiedy to myślałam że pójdzie. Zobaczę jutro i najwyżej będę dzwonić do przychodni. Bo do gina mam maila tylko, napisałam ale on w nocy przeważnie odpisujeA dzisiaj dopiero zobaczyłam że nie ma co na platformie. Chciałam zobaczyć jaki adres wypisał, czy ten co zawsze, bo ostatnie 3 tygodnie miałam u rodziców
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziwne że z pracy ci tak późno dali znać... lekarz napisze sprostowanie i na pewno ci wypłacą, tylko musiałabys dopytać jak to ogarnąć. Dla mnie te całe urzędowo/pracownicze sprawy to czarna magia
mam na przykład rozkminę jak to ogarnąć jak mała się urodzi. Bo umowa do dnia porodu. I później czy załatwiać wszystko z pracodawcą który będzie już byłym czy bezpośrednio do ZUS?
I tak, jestem blondynką ;p bo to takie rozkminy blondynki. W ogóle moje zgąbczenie i budyń w mózgu się ostatnio pogłębia. Dzisiaj próbowałam coś mężowi wytłumaczyć i nie mógł zrozumieć o co mi chodzi, jakbym mówiła w innym języku;p też tak macie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A u mnie przyszla @. 1-2 dni wczesniej niz pokazywał wykres. Smutno ale przynajmniej ta koncowka cyklu sie skonczyla. No i w zwiazku z tym, ze moge pojsc na monit najwczesniej 12 dnia cyklu (po dlugim weekendzie) to zastanawiam sie, czy brac letrozol (aromka). Z drugiej strony moj maz wyjezdza mojego 16 dnia cyklu na 4 dni wiec moze szkoda rezygnowac ze stymulacji, ktora jednak przyspiesza owu o te 2-3 dni...mam dylemat
Pije piwko na pocieszeniezdrowko wszystkich naszych Ciężarówek 😘
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
To zdaję relację 😀
Daję mu prezent, oczywiście pytania "a po co, a no co, a z jakiej okazji", otwiera i "w ciąży jesteś?". Nie dociera to za bardzo do niego haha bo zaczął mi o pracy gadać
A teraz głupek się śmieje, że tabletek już nie musi brać 😀😁😁😀😀😁alex0806, Szczęściara, Beti82, Lami, Nona, Ani0nka, Pestkaa, tere-fere, Wik89, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Meggs, madziorek86, Nikodemka, OlivkowaMama, Dośka, blair., tęczova, Magda - mbc, Arashe, Cytrynowy sok, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Nona, też mam wrażenie, że często tak jest, że jak któraś się waha co robić w danym cyklu i ciśnieniemy, żeby nie rezygnować, to wtedy pyka!
I później wszystkie sobie zasługi przypisujemy 😂
Słoneczko, to się nazywa szok 😀 Super prezent 😘Nona, Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Wiki brać,bzykać póki mąż i testować dwie kreski. Po seksie nogi w górę i leżeć 30 min.na boczku
to będzie to
Słoneczko haha to się nazywa szok wiadomość
Nona jak przełknie to pestki dyni jeszczeNikodemka, Wik89, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Wik - brać! I bzykać. I testować. Jesteś blisko celu
Słoneczko - to my tu płakałysmy ze szczescia, a maz o pracy... ach Ci faceciPewnie jutro do niego dotrze.
Wik89, tęczova lubią tę wiadomość