Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806, blair., tere-fere, Pestkaa, OlivkowaMama, Arashe, Słoneczko123, Nikodemka, sunshine03, Malinowa91, Niezapominajka2, Szczęściara, Dośka, Rodzynka, madziorek86, przedszkolanka:), tęczova, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Wik89, XxMoniaXx, PierwiastkaZuza, Ani0nka, Nona, moyeu, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Najlepsze będzie tu określenie "A nie mówiłyśmy?"Te bety to tylko formalność z taką krechą
Możesz w spokoju czekać na wyniki. Gratulacje
Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Berii ! ! ! 💗💗💗💗💗
Hihihi 😂😂😂 Jak któraś jeszcze huknie męża po drodze, to wiadomo, że ciążunia się zagnieżdża 😀😀😀Beti82, Pestkaa, sunshine03, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestka, pieeekne kolory i wzory 💗 Cudo ten musztardowy 💗
Cholera, chyba chciałabym zmienić koncepcję wystroju, mam tydzień, jak zamówię dzisiaj tkaniny to dojdą na weekend. Miałam odpocząć, najwyżej zrobię to od poniedziałku w szpitalu 😀Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Berii ! ! ! 💗💗💗💗💗
Hihihi 😂😂😂 Jak któraś jeszcze huknie męża po drodze, to wiadomo, że ciążunia się zagnieżdża 😀😀😀
Az strach pomyslec co bedzie pozniej hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 15:13
-
Beti Kochana ❤️❤️❤️ czyli będzie ta piękna kręcona żona dla mojego syna! 😁😍
Teraz musisz mężowi zrobić dobrze, wjechałaś mu na ambicje, zestresowalaś go a jego żołnierze już dobrze wiedzieli, że poprawiać nie trzeba! 😁
To z mojego wróżenia wynika, że w tym miesiącu jeszcze jedna zobaczy dwie kreski 😁😁😁Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Beti Kochana ❤️❤️❤️ czyli będzie ta piękna kręcona żona dla mojego syna! 😁😍
Teraz musisz mężowi zrobić dobrze, wjechałaś mu na ambicje, zestresowalaś go a jego żołnierze już dobrze wiedzieli, że poprawiać nie trzeba! 😁
To z mojego wróżenia wynika, że w tym miesiącu jeszcze jedna zobaczy dwie kreski 😁😁😁