Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co do seksu w ciąży to mam taka blokadę, w październiku otworze warsztat 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 13:40
-
Jest ogromny... każdy pyta czy już za chwile rodze... dobra trzeba było sobie z poniedziałku chwile ponarzekać 😂
-
Kark - to normalne że na tym etapie macica może być pobudliwa, nawet regularne te skurcze mogą być, a skoro ich nie czujesz to luz. Wiadomo, przy 4 ciąży sytuacja może się zmienić momentalnie, dlatego leż dużo i już nie świruj
A robaczek nieźle sobie obmyślił fikołka przed porodem. Mi się Julka akurat w 35 tygodniu jakoś obróciłą ale w drugą stronę. Jeszcze ma tam trochę miejsca
A co do czopa, to mi odszedł 2 tygodnie temu, dzień po przyjęciu do szpitala i dalej nic
Tylko cały czas gluty lecą i jest ich coraz więcej. Leż dużo, nie zaszkodzi z tyłeczkiem w górze, to dobrze zadziała i na szyjkę i może pomóc dzidzi w obrocie.
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Anionka - wirtualny kopniak w Twoja seksi dupke juz do Ciebie leci! Wygladasz pieknie i z kazdym dniem bedzie coraz piekniej
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Jest ogromny... każdy pyta czy już za chwile rodze... dobra trzeba było sobie z poniedziałku chwile ponarzekać 😂
Kochana, ja jak ubiorę coś luźnego to kto wie to pyta czy wszystko w porządku skoro taki mały.
Na szkole rodzenia dziwnie na mnie patrzą, bo dziewczyny mają pokaźne brzuszki
No i sporo znajomych się jeszcze nie zorientowało, a ja nie z tych co się chwalą 😂
Każda z nas może ponarzekaćPestkaa lubi tę wiadomość
-
Miśka no tak każda może sobie tu z nas ponarzekać 😁😍 ale już nic nie mówię na temat rozmiary brzucha, bo przed chwila widziałam zdjecie ooooogromnego brzucha, aż mnie to obrzydzili nie wiem czemu taka reakcja😂😂😂
-
U nas graciarnia wywieziona 🥳🥳 jupi!! Czekamy na końcówkę sierpnia bo ma wejść ekipa remontowa tam.
A dziś zamówiłam mebelki do pokoju Wikusia😊 realizacja ok 6 tyg więc akurat do października będą 🥰🥰blair., Szczęściara, Ani0nka, Nikodemka, Niezapominajka2, Słoneczko123, Pestkaa, tęczova, Beti82, Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja na bank z woodies zamawiam i łóżeczko i przewijak wolnostojący
a jeszcze chciałabym kołyskę, skąd je zamawiacie 😁?madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Z olx za 100 zł, dłużej niż 3 miesiące nie posłuży raczej, szkoda pieniędzy 😉 Za tyle samo co kupiłam sprzedam ją za chwilę, bo jest w stanie idealnym.
Pestkaa, blair., madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Meggs, skad zamawialas mebelki?
Tutaj jakieś pierwsze lepsze zdjęcie poglądowe z neta tych mebelkow:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 14:26
alex0806, miśka, blair., tęczova, Pestkaa, Ani0nka, Nikodemka, Beti82, Domi_tur, sunshine03, Lami, Szczęściara, madziorek86, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja dziś z wyprawkowych cieszących oko rzeczy odebrała od kuriera materiały
Miałam zamawiać gotowce, ale jakoś zabłądziłam w internetach w sklepie z tkaninami i nakładłam do koszyka 😈 Teściowa krawcowa, nie będzie zachwycona, bo nie lubi szyć nadprogramowo i zawsze trzeba koło niej chodzić i się prosić, ale rozmiękczę ją tym
Za 230 zeta będą 2 kocyki, 4 otulacze muślinowe i 5 prześcieradełek (3 do łóżeczka i 2 do gondoli), taka Grażyna biznesu ze mniealex0806, Meggs, blair., Beti82, miśka, Lami, sunshine03, Szczęściara, madziorek86, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Pestko, śliczne te materiały
a za to "babcia zrobiła" to pewnie się teściowa już nie wywinie
Śliczne
ja mojej musiałabym podoklejać "Mama zrobiła" i na fotkach uwiecznić chyba
A niech wie ile matka jej poszyła!
Najbardziej dumna jestem z kokonu. Już wyprany, wypachniony, czeka w łóżeczku
Dzisiaj mi ten fotel przyszedł dziewczyny. Dałam kurierowi 20 zł i wniósł. Ale ta paczka nawet 30 kg nie ma... Bo lekki jest ten fotel. Nie chciałam się już kłócić. Mąż przyjdzie to ustawimy w pokoikuWydawało mi się, że mniejszy będzie, ale chyba będzie spoko. Uszak na bank by nie wszedł. Zazdroszczę wam tych waszych własnych mieszkań i dużego pokoiku dla malucha. Póki Laura będzie mała, jakoś się pomieścimy. Ale później czas na coś swojego. Gdzie w aranżacji mieszkania może mnie ograniczać jedynie budżet, a nie widzimisię właściciela
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵