Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kark, lepiej zrezygnujcie z seksów w ogóle. Mały się na pewno obróci, a skurcze na pewno wyciszą, albo staną się coraz rzadsze. Szyjka ładnie trzyma, oczywiście może się skrócić z godziny na godzinę, ale nie ma co panikować. Trzymaj rękę na pulsie i zwolnij obroty do minimum. Jak dostarczasz organizmowi dwa dni zupełnego odpoczynku i leżenia to obstawiam, że się znacznie poprawi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 11:38
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark myślę, że to dobra wiadomość mimo jego ułożenia
Bo w końcu nie rodzisz, posiedzi sobie jeszcze w maminym brzuszku i dojrzeje. Obrócił się dziad mały, zrobił matce psikusa, ale jeszcze nie wychodzi
Myślę, że czas najwyższy zwolnić trochę tempo. Byłaś bardzo aktywna, teraz czas dla ciebie na wyciszenie (o ile to możliwe). Rozpakujemy się najwcześniej za 2 tygodnie!
Ja już w domu, niech przychodzi burza albo jakiś deszcz bo padnę. Wiecie jak mi dziwnie dłonie spuchły? Jakbym miała palce w prążki. Biało/czerwone. Przekąszę coś i zalegam z książką. Miałam iść na te ćwiczenia na 15.30 ale nie dam rady, nie chcę później umierać z bólu. Mała mi tak na szyjkę napiera, że aż kłuje. Czas na odpoczynekLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyKark to są dobre wieści mimo ułożenia małego
Waga już całkiem ok, szyjka długa. Musisz trochę zwolnić i się oszczędzać przez najbliższe dnii zdecydowanie zero łóżkowych wygibasów
i będzie git.
Mały się może jeszcze obróci jak należy, a jak nie no to cc to nie jest tragedia przecież. Najważniejsze, żeby mały wyszedł cały i zdrowy -
Je,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:51
-
Kark trzymam kciuki ,zebys jeszcze w ciazy pochodzila.To ładnie pobzykaliscie ,ze az mlody sie odwrocil hahah
Nie jest bardzo duzy wiec szanse saWik89 lubi tę wiadomość
-
Beta 196,7 😍
coma, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, sunshine03, Szczęściara, Lami, tęczova, Dośka, alex0806, Ani0nka, blair., Wik89, miśka, Meggs, Arashe, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Magda - mbc, Nikodemka, fiorella82, Domi_tur, Pestkaa, Malinowa91, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Jezu dziewczyny prawie zemdlałam w diagnostyce
laska sie chyba uczyla krew pobierac .|Bo mi masakre jakas zrobilai normalnie odlecialam.Musialam sie polozyc i inna na leząco mi pobrala
Wyniki pewnie jutro.
A teraz uwaga jak pojde w srode to wyniki dostane w pniedzialek 19 to jakas kpina chyba/
Nie ma sensu isc w srode na bete.No chyba ,ze nie bedzie potrzeby jak wyjdzie negatywna -
Szczesciarko A ciśnienie mierzysz? Ja dzisiaj też osłabiona, spuchłam i w głowie mi się zaczęło kręcić, mimo że zjadłam. Ciśnienie 100/70 więc jak na moje ostatnie pomiary to nisko. Pewnie to Plus duchota i złe samopoczucie gotowe
Beti jakieś jaja z tymi wynikami. Ale myślę że w środę tak czy tak będziesz musiała zrobic bo ci żyć nie damymasz kartę stałego klienta w tej diagnostyce? Wynik powinien być od razu. Albo właśnie na infolinię dzwon że mają wrzucić jak najszybciej bo tu o branie leków chodzi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko, gratuluję! 💗
Moja kluska dzisiaj znowu ani razu się nie ruszyła. Zjadłam już owoce i ciasto, żeby ją obudzić i nic. Mój cukier oczywiście nie przekracza nawet 95. Już jestem zmęczona tym jej nieruszaniem się, wczoraj też tylko kilka razy ja poczułam w ciągu całego dnia. Nawet czkawki nie miała.Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero