Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko przepieknie! Gratuluję💓
Beti, sprobuj zrobic tak jak rzepakowe radzi. Kurcze no to przesada zeby wyniki ze srody byly w poniedzialek (!?!). Popros, zeby Ci dali jakis namiar na lab i pogadaj tam z kims, powiedz, ze musisz wiedziec czy odstawiac dupka czy nie. Moze ktos tam zrozumie... oczywiscie jesli nie no to juz trudno trzeba bedzie poczekac i postarac sie nie denerwowac, tłumacz sobie ze w Twoim stanie to niewskazane 😊😘😘
Nikodemko moze uda sie u tego lekarza zalatwic co trzeba moze jak powiesz ze bylas w szpitalu i masz zalecenia konkretne to juz nie bedzie zadawal zbednych pytan i wystawi zwolnienie!
Fiorella, wspieramy 😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A ja się martwię ze za duży brzuch mam 😱ledwo się toczę chociaż dziennie conajmniej 5 tys kroków robię i ćwiczę czasem... a jeszcze ponad 2 miesiące orzed nami. To jak ja będę wyglądać wtedy 🧐 już nawet nie zliczę ile mi się rozstępów porobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 13:03
OlivkowaMama, VianEthel2, Słoneczko123, Arashe, Szczęściara, Meggs, tęczova, Cytrynowy sok, miśka, blair., Niezapominajka2, sunshine03, Malinowa91, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti, współczuję pobierania. Pewnie też bym zeszła tam, bo bardzo tego nie lubię. I naprawdę strasznie dziwne to laboratorium, że każą tyle na wyniki czekać..
Jak nie chcesz tyle czekać to przyjedź do Sieradza do szpitala, wyniki na cito po 12 😀
Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to zacznę się powoli cieszyć. Chociaż od pozytywnego testu to cały czas mi się płakać chce.. -
Kark wypoczywaj!wreszcie
A mi gin odpisal, ze mam zrobic usg monitoring w ten piatek lub sobote, co raczej na pewno sie nie uda poniewaz bede na urlopie za granicą...
Umowie sie na poniedzialek na monitoring w zw z tym ale bedzie to 12 dzien cyklu na aromku i moze sie okazac, ze juz po ptakachwiec bedziemy dzialac w dlugi weekend tez. Dziewczyny, czy jesli bede miala monit w poniedzialek w ciagu dnia to moge uprawiać seks wieczorem w niedziele czy tez lepiej nie? Chcialabym w niedziele, bo akurat bedziemy sami (wczesniej bedziemy w goscinie u znajomych) ale zastanawiam sie czy to ok
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
XxMoniaXx wrote:Czy to prawda ze teraz plan porodu jest konieczny ?
W 2015 mialam i nawet nikt na niego nie spojrzal ale wtedy niby nie byl obowiazkowy a teraz jest.Być może jest konieczne, aby był jakiś ślad w dokumentacji, więc najwyżej na IP będą pytać o najważniejsze rzeczy. Ale co jak co, plan porodu naprawdę warto przygotowac i nawet jak nikt nie będzie chciał na niego patrzeć, to trzeba ich do tego zmusić.
-
Ani0nka wrote:Rzepakowe a to moja pierwsza ciąża 😅 udało się nam za drugim razem.😍
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaje że mam wielki brzuch a oczywiście już się spotkałam z tym że za mały, takie cudne komentarze... A mam plus 13 kg. Pewnie do 18 dobiję jak tak dalej będę wodę zbierać. Dzisiaj wyglądam jak baleron, jeszcze owinięcia w siatkę brakuje ;p niech to moje bobo przykoksina masę A nie ja
Ani0nka, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
XxMoniaXx wrote:Rzepakowe pytam bo dzis pisalam na spotkaniu z polozna ktora stwierdzila ze jest konieczny.
Nona lubi tę wiadomość
-
My wlasnie wyszlismy z naszego mieszkania, ogladalismy je pierwszy raz na zywo
Pokoj dla dzidziusia wzbudzil we mnie takie emocje, ze az pociekly mi lzy szczescia. Jak sobie pomysle, ze za kilka miesiecy wprowadzimy sie tam w trójkę, to ach!
Kark - odpoczywaj i nie seksuj. Maly ma jeszcze czas. Dobrze, ze szyjka zamknieta.
Sloneczko - piekna beta, ciesz sie! 😍
Fiorelko - jestesmy z Toba.Ani0nka, miśka, Meggs, Pestkaa, Arashe, sunshine03, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość