Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze że nie oglądałam uwagi. Z tego co piszecie to pewnie masakra. A ja na obecnym etapie nie chce nawet myśleć że coś może pójść źle.
Siedziałam z pół godziny w pokoju małej I gapiłam się na to wszystko z uśmiechem. Nie mogę uwierzyć że po tym co nas spotkało, będziemy w końcu mieli swoją kruszynkę przy sobie.
Dlatego wierzę Fiorelko że u was też zaświeci słońce;*
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Po obejrzeniu uwagi jestem roztrzesiona..
Jeszcze dzis na fb na grupie cc zmarla matka dziewczynki o ktorej zycie walcza lekarze, jest po podwojnej reanimacji..
Dzis nie moj dzien. Nie moge ani ogladac takich rzeczy ani czytac .. -
Dośka wrote:Dziewczyny a takie głupie pytanie. Do szpitala wystarczy własny kubek i sztućce? Czy talerz też?
ale ogólnie w Opolu jest kuchnia na oddziale i można sobie brać talerze. Biorę sztućce, kubek i mały talerzyk. Jedzenie serwują na ich zastawie
Dobrze że przypomniałaś, dokładam do torbyDośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Fiorella, współczuję i tulę... i z calego serca Ci życzę, żeby wkrotce udalo sie juz szczesliwie😘 sama nie bylam w takiej sytuacji jak Ty (nam sie nie udaje nawet zajść..), wiec nawet nie umiem sobie wyborazic jakie to trudne:( ale jako „zwykla” staraczka powiem, ze to prawda co piszesz, ze dobre wiesci od Sloneczka i Beti dają jakiegoś kopa i nadzieję, że kiedys sie uda, a to bardzo pomagaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Endometrium powiększone, na prawym jajniku duże ciałko żółte. Jeszcze nic poza tym nie widać, bo za wcześnie. A z lewej strony nie wiadomo dlaczego boli, może taka moja uroda ☺ Następna wizyta 22.08. o 21:30
alex0806, Nikodemka, przedszkolanka:), Malinowa91, Nona, Dośka, tere-fere, Wik89, blair., sunshine03, tęczova, Ani0nka, Biegającą-mama, Arashe, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Fiorelko tak strasznie mi przykro...
Ale widać, że jestes silna i mądra kobieta i nie poddasz się w walce o upragnione szczęście! A my jesteśmy tu przeciez i w dniach radosci i w momentach smutku !:*
I ja bym też nie badała.
Również oglądałam uwagę i nie ogarniam tego 😐 wole nie myślec o tym.
Ja walczę nadal z ósemka,daje jej ostatnia szanse i idę do dentysty.
Ubralam dzisiaj łóżeczko by zrobić zdjęcia ale humor mam jakis słaby dzisiaj.
Edit: Słoneczko super :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 21:41
Malinowa91, Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże Dziewczyny co ja miałam za sen dzisiaj 😂
Śniło mi się, że zamiast forum miałyśmy własne talk show 🤣 Program polegał na tym, że jedna z nas rozmawiała z prowadzącym, a cała reszta zasiadała w studio jako komentatorki, gdzie tak jak tu radziłyśmy, pocieszałyśmy. Gwiazdą odcinka który mi się śnił była Beti 😄😄😄
Beti82, Słoneczko123, tere-fere, Meggs, alex0806, Ani0nka, Biegającą-mama, Nikodemka, Arashe, madziorek86, przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Boże Dziewczyny co ja miałam za sen dzisiaj 😂
Śniło mi się, że zamiast forum miałyśmy własne talk show 🤣 Program polegał na tym, że jedna z nas rozmawiała z prowadzącym, a cała reszta zasiadała w studio jako komentatorki, gdzie tak jak tu radziłyśmy, pocieszałyśmy. Gwiazdą odcinka który mi się śnił była Beti 😄😄😄Dośka lubi tę wiadomość
-
Ale mam cycki -nie moge sie napatrzec hahah
Wyników oczywiscie jeszcze nie maBiegającą-mama, Malinowa91, madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti trzymam mocno kciuki!!!! Ale to już czysta formalność ❤️
Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Cukrowe panienki ja już mam dość nie ogarniam tego, cukier na czczo rzadko rano poniżej 90... dupa blada muszę poszukać jakiegoś mniej „słodkiego” chleba niż razowy i żytni 😪