Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:33
-
Beti82 wrote:Dziewczyny nie mam sily
Ja juz bety nie robie.Nie bede miala wynikow ,dzwonilam na infolinie i babka twierdzi ,ze moja krew jeszcze nie dotarla do Krakowa tam gdzie badaja.
Te pizdy mi nie wysłały wczoraj tej krwi
To mnie za duzo stresu kosztuje -
Beti, nie denerwuj sie ❤️Wiem, ze ciezko wytrzymac, ale przypomnij sobie, ze ja tez czekalam dluuugo, mialam wyniki na drugi dzien popoludniu. To chyba najniecierpliwsze czekanie w zyciu
-
[Q,
-
[,
-
Beti82 wrote:Prosze Cie awanture juz robilam tam w grudniu jak za beta prawie tydzien czekalam.Oni maja to w tyłku ,jest wynik? jest a ,ze tydzien pozniej to co ich to obchodzi...
Bete mam zalatwioną w szpitalu.
Okazalo sie ,ze moja klientka pracuje w labo i mi zrobi po znajomosci...
Poniewaz tam nie mozna sobie przyjsc z ulicy i zrobic
To szpital polozniczo-ginekologiczny i tylko dla pacjentów sa bety
Ale ja sie z nią na jutro umowilam bo chcialam przyrost sprawdzic.Tylko,ze jak nie bede miala tej bety to na uj mi przyrostLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti82 wrote:Z Kalisza a bete do Krakowa wysyłają
Pani na inf.sama byla zaskoczona jak to zobaczyla
Szybciej chyba jakbym sama do tego Krakowa jechala -
Nikodemka wrote:Beti - kreska zdecydowanie wyrazniejsza
Ale sie ciesze.
Edit: Pizzowa, co u Ciebie??dziś na oko 14dpo (zwykle w 14dpo mam plamienia, w 15 umieram), czekam więc na małpę, która już się szykuje bo brzuch i plecy bolą niemiłosiernie. Wczoraj mąż zbadał hormony (niestety testosteron i shbs blisko dolnej granicy), dziś odbiera wyniki nasienia, a jutro dr W. Mam nadzieję, że coś wymyśli, bo zaraz zostanę ostatnią wśród staraczek
nie wiem jak ja przeżyję czwartkowe wesele i niedzielne chrzciny z małpą 😭
Co do chrzcin to dzięki Wam Laura dostanie taki prezencik od Chrzestnego ☺
Beti, gratuluję z calego serducha 😘
Tobie Słoneczko raz jeszcze również gratuluję 😘
Fiorellko, strasznie mi przykro, że znów to Ciebie spotyka, ale przynajmniej wiesz, że możesz zajść, a z mądrym lekarzem donosisz i będziesz niedługo tulić swoje Maleństwo!Słoneczko123, Pestkaa, blair., tere-fere, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - to wcale nie jest nic niezwyklego, dzieje sie
Trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizyte. A najbardziej za to, zeby @ nie przyszla wcale. Bon piekny!
-
Tęczova, kciuki za wyniki męża i za jutrzejszą wizytę! ✊✊✊
Kobitki, pytanie. Jeśli raczej skończy się u mnie na cesarce, a wiem, że mam duży problem z nadmiernym i szybko rosnącym owłosieniem i tak jak przeciętna kobieta ma depilację woskiem i trzyma 3-4 tygodnie, a u mnie to max 7 dni, zastanawiam się jak to ogarnąć. Golenie maszynką chyba będzie gorszym rozwiązaniem, bo to zaraz następnego dnia zacznie wszystko wrastać w cięcie. A tak jeśli poszłabym w sobotę na wosk, to byłoby 5 dni przed cięciem.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ej to są jakieś jaja z tą betą Beti... idz do tej znajomej, niech dziś zrobi i może uda się, żeby wynik był na dziś?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
D,
-
nick nieaktualnyLami wrote:Tęczova, kciuki za wyniki męża i za jutrzejszą wizytę! ✊✊✊
Kobitki, pytanie. Jeśli raczej skończy się u mnie na cesarce, a wiem, że mam duży problem z nadmiernym i szybko rosnącym owłosieniem i tak jak przeciętna kobieta ma depilację woskiem i trzyma 3-4 tygodnie, a u mnie to max 7 dni, zastanawiam się jak to ogarnąć. Golenie maszynką chyba będzie gorszym rozwiązaniem, bo to zaraz następnego dnia zacznie wszystko wrastać w cięcie. A tak jeśli poszłabym w sobotę na wosk, to byłoby 5 dni przed cięciem.
Bo coś mi świta, że wosku nie powinno się robić przed cięciem w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 10:49
-
[Q,
-
[Q,