Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, to co oni mnie z owłosieniem pozszywają? Jak miałam operacje na nogi i w każdej pachwinie 7 centymetrowe cięcie i szycie to kazali mi się depilować przed, żeby nie wrastało nic.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ale to dziwne jest, że nie robią na miejscu.. poza tym do Krakowa to kawałek, chyba sa inne spore mista w okolicy. Wcale Ci się nie dziwie Beti, że robisz dym, ja bym się też ostro wkurzyła.
A egzamin... no moj błąd ewidentnie, nie ustąpiłam pierwszeństwa. I to już pod koniec. Bo byłam już tak zestresowana, że już nic nie widziałam, bo co chwilę tylko, że jazda nieprawidłowa. A co mam kurde zrobić jak jadą cięgiem tym prawym pasem i się zmienić nie da...albo że za ostro zmieniam pas. Ehhh
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti, nie rozumiem dlaczego nie możesz podejść do laboratorium w szpitalu jako zwykły pacjent? Zgodnie ze stroną www i cennikiem pobierają u Was krew dla pacjentów zewnętrznych do godz.13.30 i w cenie 16 zł.
http://szpital.kalisz.pl/wp/zaklad-diagnostyki-laboratoryjnej-2
Fundowanie sobie nerwów na tym etapie ciązy to robienie sobie samej krzywdy.
Beti, tu natomiast - gdybyś była dziś do 12.30 to wyniki są na jutro rano (potwierdzone info przez telefon). A jak pójdziesz jutro do 12.30 to wynik na piątek.
http://www.orto-medica.pl/page-88#form3
Nie wiem dlaczego uparcie wierzysz w diagnostykę
Pewnie jeszcze gdzieś w Kaliszu by się dało, ale nie mam czasu z pracy szukać namiarów na lokalne przychodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 11:43
madziorek86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nikodemko, moje samopoczucie, cycki i temperatura nie pozostawiają złudzeń, nie ja pokażę 3ci pozytyw w sierpniu
Dziękuję dziewczyny za kciuki! Strasznie mi Go szkoda, dziś mówił, że śniło mu się, że znów koncentracja była zbyt mała żeby zbadać morfologię
Blair, właśnie na to clo liczę, ale mój nie jest zbyt chętny żeby brać hormony. Ale może dr W Go przekona
Beti, co do tego Twojego labu to szkoda słów. Ale nie stresuj się, bo mała Beti nie może się stresować ☺“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti współczuje stresów. Ten lab jakiś mega niepoważny. I co to za wysyłanie badania na drugi koniec polski? I to bety? Bez jaj... już chyba nigdy bym tam nie poszła.
Tęczowa kciuki za jutrzejsza wizyte. Daj znać co dr W na wyniki i jaki będzie plan działania ✊ -
Lami w Opolu chyba od razu oxy walą. Nie słyszałam żeby w ogóle baloników używali. Mi się dzisiaj śniło że Julka urodziła więc może akurat
Beti dobrze że ich zrąbałaś, to jakieś jaja. Ale już się nie denerwuj. Twój stres nie jest potrzebny A brak wyniku go nie zmieni. Beta rośnie niezależnie od tego czy ją badasz czy nietylko spokój
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyLami wrote:Kurcze, to co oni mnie z owłosieniem pozszywają? Jak miałam operacje na nogi i w każdej pachwinie 7 centymetrowe cięcie i szycie to kazali mi się depilować przed, żeby nie wrastało nic.
-
Lami ja też się zastanawiam nad tą depilacją. W sumie jak masz planowaną to idzie to wcześniej ogarnąć. A co z CC w trakcie albo ogólnie z szyciem po porodzie... chyba w ostatnich dniach czy tygodniach to trzeba byc cały czas przygotowanym. A jak to zrobić jak człowiek nie widzi nic poniżej brzucha i się nie chce ;p poza tym włoski dorastają szybciej niż się rana goi. Też się tego obawiam.
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do CC to niektóre szpitale praktykuja golenie maszynką na samej Lini cięcia. Jeżeli ma się planowane to lepiej samemu ogarnąć.
Edit u mnie na bliznie nie ma żadnego włoska jedynie wokół blizny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 11:41
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Sunshine, akurat teraz zamknięty cały oddział. Otwierają w poniedziałek kiedy już idę na przyjęcie 😁 Zadzwoniłam do położnej, ma wpaść dzisiaj, wiec podpowie na pewno.
Hihi, szczęściara, Nina była łyse kolanko, czy miała chociaż trochę włosów? 😂 Bo ja byłam do skończonego roku łysol, trochę miałam jak się urodziłam i się wytarły. A moi rodzice robili sobie jaja i z takiej szmacianej lalki siostry odpruli takie żółte dwa warkocze i mi nakladali 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 11:42
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Betinko nie stresuj sie bo zrobilas test i wyszedl ladnie, wiele kobiet w ogole nie wie co to beta, pomysl o tym!
ale swoja droga dobrze ze porozmawialas ostro z kierowniczka bo to faktycznie nie powinno miec miejsca. Na pewno powinni zwrocic Ci kase za badania w takiej sytuacji. Ale teraz wdech wydech 💓 dzis do wieczora bedziesz miala wynik
Teczova💓 trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte ✊ nie martw sie, jeszcze ja zostaję na placu bojuco do CLO to to jest lek ktory stymuluje produkcje hormonow a nie bezposrednio hormon. (Tzn moze to jest jakis hormon, ale nie testosteron ani fsh, tylko cos co je stymuluje). Powiem Ci ze mojemu M bardzo ladnie skoczyl testosteron i fsh po 6 tyg brania, ale wiecej bede mogla powiedziex pod koniec sierpnia jak powtorzy badanie nasienia. Nastroj małża pozytywnie przed wizyta i daj znac co dr W wymyslil
Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:34