Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tere-fere teraz egzamin do skutku. Najlepsze jest to, ze na jazdach nie robie takich rzeczy, a na egzaminie to chyba ze stresu... Wkurzał mnie jak tak mówił, że jade nieprawidłowo.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
R,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:34
alex0806, Szczęściara, przedszkolanka:), madziorek86, tęczova, blair., Pestkaa, Nona, moyeu, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
A,
-
Beti to może ci się uda zrobić w tym drugim lanie też w piątek? Dopytałam? Wtedy miałabyś ładny przyrost z jednego labo.
Czy wam też ta dziwna pogoda daje się we znaki? U mnie niby chłodno, A jednak duszno. Wyszłam do sklepu i wracałam już tip topami. Mam na 16.30 szkole rodzenia i już się zastanawiam jak się tam dotoczyć i niezemdleć. Puls 105 mam i chyba od tego mi slaboLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dlatego Kark mówię, że u mnie to inaczej niż u przeciętnej kobitki jest 😁 Nie wiem co to są trzy włoski na krzyż poniżej pępka, chyba że jakieś niezauważone przez kosmetyczkę zaraz po depilacji 😁 Dlatego u mnie działa tak: maszynka - jeden dzień plus pełno ran i wrastające włoski, wosk 7 dni, pasta cukrową 10 dni max, ale dużo boleśniejsza, a laser ok 2-3 tygodni. Laser stosuje tylko na twarz i szyję, bo nie wyrobiłabym finansowo. Ale teraz wiadomo przerwa. No i po np 6 zabiegach co miesiąc to już później coraz rzadziej robiłam, raz na dwa miesiące, trzy, ale nie było tak, że pozbyłam się raz na zawsze. Po tych 8 miesiacach bez lasera moja twarz to tragedia 😥 To będzie pierwszą "przyjemność", na jaką wybiorę się po porodzie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Odebrał wyniki i jest znaczna poprawa w stosunku do badań sprzed miesiąca w invimedzie. Koncentracja wzrosła 14tokrotnie. No ale morfologia do dupy bo 1%, reszta, poza morf i konc, w normie. Wyniki wciąż do dupy ale nie taki dramat jak miesiąc temu. Koksujemy plemniczki z dr W i damy radę 💪
Wiki, Ty to kolejna do wylotu z listy starczek jesteś, będziesz mnie wciągać na fioletową stronę mocy za uszy
pamiętasz jaki testosteron miał Twój na początku?
Kark, bierz mnie na chrzestną to marzenia się spełnią
jak opowiadam ludziom o tym prezencie (oczywiście mówię, że to pomysł moich forumowych kumpelek) to każdy się zachwyca. Ja też 😍
Lami, ja to taki łysol byłam, że nie nastawiam się na włochate dziecko. Chyba, że Beti jednego bliźniaka rąbnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 12:47
tere-fere, Wik89, Beti82, Domi_tur, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[Q,
-
nick nieaktualnyLami a robiłaś badania hormonalne? testosteron itd.?Lami wrote:Dlatego Kark mówię, że u mnie to inaczej niż u przeciętnej kobitki jest 😁 Nie wiem co to są trzy włoski na krzyż poniżej pępka, chyba że jakieś niezauważone przez kosmetyczkę zaraz po depilacji 😁 Dlatego u mnie działa tak: maszynka - jeden dzień plus pełno ran i wrastające włoski, wosk 7 dni, pasta cukrową 10 dni max, ale dużo boleśniejsza, a laser ok 2-3 tygodni. Laser stosuje tylko na twarz i szyję, bo nie wyrobiłabym finansowo. Ale teraz wiadomo przerwa. No i po np 6 zabiegach co miesiąc to już później coraz rzadziej robiłam, raz na dwa miesiące, trzy, ale nie było tak, że pozbyłam się raz na zawsze. Po tych 8 miesiacach bez lasera moja twarz to tragedia 😥 To będzie pierwszą "przyjemność", na jaką wybiorę się po porodzie.
Bo laser powinien dać na dłużej efekt chyba, że są jakieś zaburzenia gospodarki hormonalnej -
nick nieaktualnyBetiBeti82 wrote:Teraz to ja juz czuje,ze po wszystkim ☹
wdech, wydech i bądź spokojna
głową muru nie przebijesz. Testy wychodzą dobrze, na betę trzeba czekać, ale też na pewno wynik będzie dobry.
Czekaj spokojnie i cierpliwie. Inaczej się wykończysz
a cały 1.trymestr to nieustanne czekanie
-
Beti coś ty, dlaczego tak myślisz? Kreska ciemnieje, uwierz w swoje dziecko ;*
Ja dzisiaj mam sentymentalny dzień jakiś, przygotowałam ubranko na wyjście ze szpitala
Lami, Szczęściara, blair., tęczova, madziorek86, Wik89, Pestkaa, przedszkolanka:), coma, Biegającą-mama, Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, co Ty mowisz
Nie denerwuj sie tak mocno ta beta, czekanie wkurza, taka bezsilnosc, ze nie ma gdzie zrobic jednego glupiego badania tez, wiem cos o tym. Ale ten poczatek ciazy, to jedno wielkie czekanie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH