Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tere-fere teraz egzamin do skutku. Najlepsze jest to, ze na jazdach nie robie takich rzeczy, a na egzaminie to chyba ze stresu... Wkurzał mnie jak tak mówił, że jade nieprawidłowo.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
R,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:34
alex0806, Szczęściara, przedszkolanka:), madziorek86, tęczova, blair., Pestkaa, Nona, moyeu, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
A,
-
Beti to może ci się uda zrobić w tym drugim lanie też w piątek? Dopytałam? Wtedy miałabyś ładny przyrost z jednego labo.
Czy wam też ta dziwna pogoda daje się we znaki? U mnie niby chłodno, A jednak duszno. Wyszłam do sklepu i wracałam już tip topami. Mam na 16.30 szkole rodzenia i już się zastanawiam jak się tam dotoczyć i niezemdleć. Puls 105 mam i chyba od tego mi slaboLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dlatego Kark mówię, że u mnie to inaczej niż u przeciętnej kobitki jest 😁 Nie wiem co to są trzy włoski na krzyż poniżej pępka, chyba że jakieś niezauważone przez kosmetyczkę zaraz po depilacji 😁 Dlatego u mnie działa tak: maszynka - jeden dzień plus pełno ran i wrastające włoski, wosk 7 dni, pasta cukrową 10 dni max, ale dużo boleśniejsza, a laser ok 2-3 tygodni. Laser stosuje tylko na twarz i szyję, bo nie wyrobiłabym finansowo. Ale teraz wiadomo przerwa. No i po np 6 zabiegach co miesiąc to już później coraz rzadziej robiłam, raz na dwa miesiące, trzy, ale nie było tak, że pozbyłam się raz na zawsze. Po tych 8 miesiacach bez lasera moja twarz to tragedia 😥 To będzie pierwszą "przyjemność", na jaką wybiorę się po porodzie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Odebrał wyniki i jest znaczna poprawa w stosunku do badań sprzed miesiąca w invimedzie. Koncentracja wzrosła 14tokrotnie. No ale morfologia do dupy bo 1%, reszta, poza morf i konc, w normie. Wyniki wciąż do dupy ale nie taki dramat jak miesiąc temu. Koksujemy plemniczki z dr W i damy radę 💪
Wiki, Ty to kolejna do wylotu z listy starczek jesteś, będziesz mnie wciągać na fioletową stronę mocy za uszypamiętasz jaki testosteron miał Twój na początku?
Kark, bierz mnie na chrzestną to marzenia się spełniąjak opowiadam ludziom o tym prezencie (oczywiście mówię, że to pomysł moich forumowych kumpelek) to każdy się zachwyca. Ja też 😍
Lami, ja to taki łysol byłam, że nie nastawiam się na włochate dziecko. Chyba, że Beti jednego bliźniaka rąbnęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 12:47
tere-fere, Wik89, Beti82, Domi_tur, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[Q,
-
nick nieaktualnyLami wrote:Dlatego Kark mówię, że u mnie to inaczej niż u przeciętnej kobitki jest 😁 Nie wiem co to są trzy włoski na krzyż poniżej pępka, chyba że jakieś niezauważone przez kosmetyczkę zaraz po depilacji 😁 Dlatego u mnie działa tak: maszynka - jeden dzień plus pełno ran i wrastające włoski, wosk 7 dni, pasta cukrową 10 dni max, ale dużo boleśniejsza, a laser ok 2-3 tygodni. Laser stosuje tylko na twarz i szyję, bo nie wyrobiłabym finansowo. Ale teraz wiadomo przerwa. No i po np 6 zabiegach co miesiąc to już później coraz rzadziej robiłam, raz na dwa miesiące, trzy, ale nie było tak, że pozbyłam się raz na zawsze. Po tych 8 miesiacach bez lasera moja twarz to tragedia 😥 To będzie pierwszą "przyjemność", na jaką wybiorę się po porodzie.
Bo laser powinien dać na dłużej efekt chyba, że są jakieś zaburzenia gospodarki hormonalnej -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Teraz to ja juz czuje,ze po wszystkim ☹
wdech, wydech i bądź spokojna
głową muru nie przebijesz. Testy wychodzą dobrze, na betę trzeba czekać, ale też na pewno wynik będzie dobry.
Czekaj spokojnie i cierpliwie. Inaczej się wykończysza cały 1.trymestr to nieustanne czekanie
-
Beti coś ty, dlaczego tak myślisz? Kreska ciemnieje, uwierz w swoje dziecko ;*
Ja dzisiaj mam sentymentalny dzień jakiś, przygotowałam ubranko na wyjście ze szpitala
Lami, Szczęściara, blair., tęczova, madziorek86, Wik89, Pestkaa, przedszkolanka:), coma, Biegającą-mama, Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, co Ty mowisz
Nie denerwuj sie tak mocno ta beta, czekanie wkurza, taka bezsilnosc, ze nie ma gdzie zrobic jednego glupiego badania tez, wiem cos o tym. Ale ten poczatek ciazy, to jedno wielkie czekanie.