Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ja rowniez przylącze sie do życzeń.Samym pięknych chwil i gromadki dzieci haha
-
Beti kciuki za betę! ☺
Za wszystkie badania też trzymam kciuki 😊
Nikodemko - życzę Wam przede wszystkim miłości, wzajemnego szacunku, spełnienia Waszych wspólnych planów i marzeń i każdego dnia w zdrowiu 😘
Dzisiaj miałam pierwszy sen od dawna. Śniło mi się, że byłam na becie i wynik był kiepski, ale tak nie do końca było to napisane. Później śniła mi się dwójka dzieci - chłopczyk i dziewczynka - w miarę tym samym wieku i ich rodzice. A na koniec znów te wyniki i tam estradiol jakiś kosmiczny wynik 1500 coś tam, a beta ponad 56000, choć kartka z tymi wynikami była jakaś dziwna.. Porąbany sen..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 07:56
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kciuki za wszystkie badania, za betę w szczególności!
Ja dziś odbieram te moje do porodu- to już się robi takie realne! No i idę na Ktg posłuchać serca mojej córeczki. Od czasu jak nam wyszło takie niepokojące, mieliśmy już 5 ktg i wszystkie były poprawne, ale już do porodu mam sprawdzać dwa razy w tygodniu.
Nikodemko, wszystkiego najlepszego!
Monia, mi się wydaje, że biegunka może mieć wpływ na skład moczu bo jednak nasz organizm dostaje mocno po dupie (hehe). No ale nawet jeśli by wyszło coś niepokojąceg, to zawsze możesz powtórzyć i się nie martwić 😁
Miłego dnia wszystkim!Beti82 lubi tę wiadomość
-
Oddałam krew
Chyba jestem troche spokojniejsza w sensie nic juz nie zrobie i musze czekac.
Jeszcze babka dzisiaj do mnie to Pani ma podejrzenie pozamacicznej? Mowie NIE a ona to przepraszam bo taka pani tez przychodzi bete sprawdzac i ma podejrzenie pozamacicznej.
Wiec sobie pomyslalam,ze nie jestem sama ...ze jakas biedna dziewczyna jest w jeszcze gorszym teraz stresie niz ja.
Fajnie jakby te badania wyszly dobrze i na bete juz do szpitala nie musiała isc.
Panie sa mile ,beta kosztuje 16 zł -szybko wynik ale
Krew pobierają beznadziejnie.Ja nie wiem starsza kobita a widze ,ze jak sie zabiera do tego to az sie poci ze strachu...
Wole starą diagnostyke koło mnie ( nie ta co bylam w pn) Tam juz znaja moje żyły i bezbolesnie obojetnie która robi -
Śniło mi się dziś, że mój mąż już tak marudził, że nie ma bzykania, że kazałam mu założyć Tindera i zamieszkała z nami taka sexy mulatka w stylu Halle Berry i pytałam się jej czy się wyprowadzi po połogu.
Cała spocona się obudziłam.
Nikodemka, wszystkiego najlepszego w rocznicę!Świętujcie dziś ładnie alko 0,0%
Słoneczko, powiedz, że masz mdłosci i kręci Ci się w głowie, a czekasz na wizytę u ginaWypisze Ci na bank ale to 80% pewnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 08:28
madziorek86, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Ej możecie może polecić jakieś ćwiczenia dla cięzarnych na kręgosłup? Może ktoras z was korzystała i jej pomogło? Bo dzisiaj to juz wstałam jak połamana. Odkurzyć nawet nie mogłam tak bolało przy pochylaniu 😔 nie chce czuć się jak kaleka juz na tym etapie...
-
Meggs wrote:Ej możecie może polecić jakieś ćwiczenia dla cięzarnych na kręgosłup? Może ktoras z was korzystała i jej pomogło? Bo dzisiaj to juz wstałam jak połamana. Odkurzyć nawet nie mogłam tak bolało przy pochylaniu 😔 nie chce czuć się jak kaleka juz na tym etapie...
Beti, pochwal się betą potem
Nikodemko, najlepszego dla Was!!Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Ej możecie może polecić jakieś ćwiczenia dla cięzarnych na kręgosłup? Może ktoras z was korzystała i jej pomogło? Bo dzisiaj to juz wstałam jak połamana. Odkurzyć nawet nie mogłam tak bolało przy pochylaniu 😔 nie chce czuć się jak kaleka juz na tym etapie...
chodziłam raz, czasem dwa w tygodniu. Nadal bym chodziła, gdyby nie te historie z oszczedzaniem się. 2tygodnie teraz nie bylam na basenie i plecy bolą
więc w tym tygodniu idę
Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Dziewczyny macie takie ogólne plany porodu czy z konkretnego szpitala?
Bo ja miałam ogólny, ale taki lipny mi się wydawał, weszłam na stronę szpitala, a tam części pytań nie ma, nic odnośnie cc i osobny dział już po narodzinach - o odwiedzinach itd. 😶
I nie wiem, jak mnie złapie daleko od "mojego" szpitala to zostaje mi tylko ten lipny ogólny...
Macie jakieś fajne strony ogólnych planów czy z konkretnych szpitali?tere-fere lubi tę wiadomość
-
Dzięki. Może sie umowie do tego fizjo , niech mi coś doradzi, pokaze jakie ćwiczenia robić.
Ale powiem Wam że nigdy mnie kregosłup nie bolał, jestem w szoku, bo myslałam ze takie bóle to najwcześniej po 35 tc się pojawiają a nie po 25 🙄