Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Czytalyscie o wypadku męża Agnieszki Woźniak Starak? Pijany wypadł z motorówki nad ranem na jeziorze, szukają go. Ech...
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs - przypuszczaja, ze to byla jego siostra, ale ja jeszcze nie wierze, bo wiadomo jak sie tworza ploty. Moze wystarczylo, ze Szulim wrzucila fote z Mazur i juz skojarzyli jedno z drugim. W kazdym razie ktos zginal na pewno, bo jest na stronie Gizycka...
A co do plot, to kiedys w mojej miejscowosci ktos wymyslil, ze moj jeszcze wtedy „niemąż” się powiesił. Bylismy w tym czasie w Gdansku i oczywiscie dowiedzielismy sie o tym jako ostatni, ale naprawde grubo sie to rozeszlo -_-Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co ja mam robic.. Jutro badanie mocz, morfologia i toxo po raz kolejny.
Ja chodze w nocy sikac. Jak mam wytrzymac i z ktorej godziny mocz moge ewentualnie zaniesc do badania i po jakiej przerwie od ostatniego siku.
Mam 2 labo w mozliwosci. Takie na 7.00 byc i wyniki wysylaja do innego ok 10 30. Lub byc w innym , dalszym ba 6.30 i badaja mocz do godziny. Ale nie wiem ile moj mocz moze stac zanim go zbadaja vo nie wiem o ktorej mi sie zachce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 22:11
-
Nikodemka wrote:Meggs - przypuszczaja, ze to byla jego siostra, ale ja jeszcze nie wierze, bo wiadomo jak sie tworza ploty. Moze wystarczylo, ze Szulim wrzucila fote z Mazur i juz skojarzyli jedno z drugim. W kazdym razie ktos zginal na pewno, bo jest na stronie Gizycka...
A co do plot, to kiedys w mojej miejscowosci ktos wymyslil, ze moj jeszcze wtedy „niemąż” się powiesił. Bylismy w tym czasie w Gdansku i oczywiscie dowiedzielismy sie o tym jako ostatni, ale naprawde grubo sie to rozeszlo -_-Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny co ja mam robic.. Jutro badanie mocz, morfologia i toxo po raz kolejny.
Ja chodze w nocy sikac. Jak mam wytrzymac i z ktorej godziny mocz moge ewentualnie zaniesc do badania i po jakiej przerwie od ostatniego siku.
Mam 2 labo w mozliwosci. Takie na 7.00 byc i wyniki wysylaja do innego ok 10 30. Lub byc w innym , dalszym ba 6.30 i badaja mocz do godziny. Ale nie wiem ile moj mocz moze stac zanim go zbadaja vo nie wiem o ktorej mi sie zachce..ciężko przewidzieć kiedy się wstanie w środku nocy, ale jakoś trzeba kombinować
Niestety dłużej niż godzinę, dwie nie może stać, bo wyjdą cuda w tym badaniu
Ja jak oddałam po ponad 2 godzinach to wychodziły bakterie, bo przez ten czas zdążyły się namnożyć, a jak taki do godziny to wyniki eleganckieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 22:28
-
Nona ja słyszałam i jak Meggs węszylam juź romans. Ciekawe czy to w ogóle on..
Lami ale piękne zdjecie😍🤗udanej randki!
Monia nad tym samym sie zastanawialam bo ja jadę we wtorek a siku wstaje miedzy 1-3 zawsze..
Kark uf, to w sumie dobre wiesci a rozwarcie na 1cm.jeszcze o porodzie nie swiadczy. No i super źe główka w dole 🤗
Ja dzisiaj rodzinnie a i tak troszke pochodziłam. Czuję właśnie twardnienia to chyba po ostatnich szaleństwach reakcja bo przestalam brac no spe :o
tere-fere, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja tez siedze przed labo i mysle jak to zrobic ,zeby tu zaraz nie odleciec tak mi słabo ☹
-
Beti mocne kciuki za bete ✊✊✊
Kark 14.09 to urodziny mojego taty ❤ piękna data, ale pamiętaj że prezenty można dawać z wyprzedzeniem i będą one równie dobre 😊 ale trzymamy Julka jeszcze choć ten tydzień!Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj zaczynamy 35.tydzień
Jejku zaczynam powoli być przerażona, że już tak niedużo czasu zostało 😁
Ja też dzisiaj do labo idę, ale na same wirusy, więc pójdę sobie koło 10
Beti kciuki za betę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 07:38
przedszkolanka:), Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja jednak jutro muszę zrobić bo dziś labolatorium zamknięte... dobrze ze wyniki koło 16 a wizyta o 17, to na styk
-
Beti kciuki za bete!!!
A u Was Dziewczyny za dobre wyniki!
Nikodemko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Jeszcze więcej miłości i samych radosnych dni!
A ja dzisiaj po 3 tygodniach do pracy, ale na ostatnie dwa tygodnie i będę kończyć wcześniej hurrrra 😃Beti82, Arashe lubią tę wiadomość