Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam sie z dziewczynami Kark koniecznie do szpitala
-
Boje się otwierać to zdjecie, dobrze ze uprzedzilas.
Może jedz na izbę przyjęć jak dziewczyny radzą? -
Alex ja wizytę mam dopiero 3 września. Też się zastanawiam czy to aby nie anemia. Jak tylko mogę to śpię w ciągu dnia ale i tak jestem zmęczona.
Kark nie mam odwagi otworzyć zdjęcia, ale tak jak piszą dziewczyny, jak jest coś niepokojącego to tylko ip.
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama wrote:Alex ja wizytę mam dopiero 3 września. Też się zastanawiam czy to aby nie anemia. Jak tylko mogę to śpię w ciągu dnia ale i tak jestem zmęczona.
Kark nie mam odwagi otworzyć zdjęcia, ale tak jak piszą dziewczyny, jak jest coś niepokojącego to tylko ip.
Kark i jak sytuacja?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Kark, jak sytuacja u Ciebie?
Zamówiłam segregator od mamyginekologMiałam zrobić to później, ale nie mogłam już się powstrzymać.
W ogóle przeglądałam dzisiaj mnóstwo stron z ubrankami i akcesoriami dla niemowlaków i już bym chciała coś kupić. To wszystko jest takie słodkie 😍😍😍
Jutro miałam jechać do gin, ale plany mi się zmieniły. Podjadę jednak do rodzinnego i wyproszę zwolnienie na cały tydzień, bo jak jestem w domu to ten brzuch aż tak nie boli. Mam nadzieję, że mi da... A jak da to gina też zaliczę, bo będę miała czas hahasunshine03, Pestkaa, tęczova, Dośka, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Przedszko, sto lat sto sto lat kochana!!!
Wszystkiego naj!!!❤️❤️❤️
Kark, jak tam sytuacja?
Y dziś cały dzień w górach, ja z kolejnym. Dniem plamienia niby okres niby nie. Dupa. Dupa. Ale szczęśliwa jestem że 4 latka przeszła po górach. Chodzicie że starszaka I w góry może?Dośka, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Brzuszek, brzuszek 😍 Próbowaliśmy zrobić pamiątkowe zdjęcia, spodobało mi się tylko jedno, które wcale nie miało się zrobić, bo mała kopnęła i zaczęłam do niej gadać.
37 tygodni i 3 dni 💞
Zmykamy na randkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:56
tęczova, Pestkaa, OlivkowaMama, Beti82, Słoneczko123, alex0806, sunshine03, PierwiastkaZuza, Kijanka, Malinowa91, Niezapominajka2, Kasztanek, Nikodemka, Szczęściara, Ani0nka, madziorek86, Nona, Arashe, blair., Magda - mbc, Biegającą-mama, Meggs, przedszkolanka:), Domi_tur, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.
My tez z 6letnia wtedy siostra mojego meza wchodzilismy na morskie, czarny staw i kasprowy, nie dosc, ze dawala rade, to szla pierwsza najszybciej :d
Sloneczko - ja tez wczesnie zamowilam segregator, wzielam ten niebieskiCiuszki tez ogladam, ale ciagle ostroznie. Bardzo wchodza mi na glowe historie o poronieniach... Gdziekolwiek nie spojrze to sie na nie natykam i nie umiem sobie tego wybic z glowy. Wierze w moją Kropkę, ale naprawde wariuje juz.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Kark, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.
My tez z 6letnia wtedy siostra mojego meza wchodzilismy na morskie, czarny staw i kasprowy, nie dosc, ze dawala rade, to szla pierwsza najszybciej :d
Sloneczko - ja tez wczesnie zamowilam segregator, wzielam ten niebieskiCiuszki tez ogladam, ale ciagle ostroznie. Bardzo wchodza mi na glowe historie o poronieniach... Gdziekolwiek nie spojrze to sie na nie natykam i nie umiem sobie tego wybic z glowy. Wierze w moją Kropkę, ale naprawde wariuje juz.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, Słoneczko w necie można bezkarnie oglądać, zapisywać w zakładkach i wracać do tego milion razy
zaczniecie kupować rzeczy dla malucha kiedy to po prostu poczujecie. Totalnie subiektywnie uważam, że fajny czas na kompletowanie rzeczy to tak od połowy ciąży. Jesteście po trudach I trymestru, ważnych badaniach, raczej zna się już płeć, brzuszek rośnie i zaczyna się ruszać od środka
Słoneczko123 lubi tę wiadomość