Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestka Dzieki ze pytasz , nerw mina z chwila jak zadzwoniłam do kierowniczki i powiedziałam, ze złe się czuje i w weekend nie mogę przyjść hehe a jutro już zadzwonię do swojej lekarki i poproszę o zwolnienie. Od środy miałam duży ból bioder, ledwo chodziłam w piątek to już czułam jakby "rozpieranie" przeleżałam pol dnia na nospe i magnezie , wczoraj to samo, a dziś wstałam jak nowo narodzona Haha nic nie boli , chodzę normalnie wiec nie wiem o co chodzi
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Mnie z początku też od mięsa odrzucił, później mogłam jeść cały czas A teraz znowu odrzuca. A w 1 trymestrze mogłam jeść ciągle ogórkową na zmianę z kapuśniakiem ;p
Ale za to gofry wchodzą, właśnie robimy z owocamimąż przy obsłudze gofrownicy, niecodzienny widok
Oliwkowa może to anemia? Kiedy idziesz skonsultować wyniki?Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, ja nie mogłam nawet smażonego do końca pierwszego trymestru. Ale śledzik i kapustka wjeżdżały jak złoto 😂
Swoją drogą, moja przepowiednia się sprawdziła Beti, będę musiała Ci wysłać kilo kapusty kiszonej na sylwestra 😂😂😂Beti82, alex0806, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Beti - zadnego! Ja nie moge patrzec, przygotowywac i jesc miesa. Juz nawet samo slowo mnie odrzuca haha. Wlasnie wracamy z obiadu od tesciow, byly poledwiczki... Poudawalam, ze sprobuje zjesc, ale wiedzialam, ze nic z tego.
Za to lody wjechaly gladko 😎
Lami - juz wczoraj zaczelam 10tc, tylko suwaczek sie myliBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti u mnie też na początku mięso be.. Jak nawet gotowało się nie mogłam przebywać w kuchni. Zaraz mnie modliło ale śledzik rybka jak złoto.. U mnie słodycze i chipsy nie wchodzą ale pizza i majonez jak najbardziej😂😂🍕
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
O kurcze, nie wiedziałam że tyle z Was odrzucało od mięsa. Mnie o dziwo nie, ogólnie to miałam bardzo mało takich jedzeniowych wariactw 🙂 Jedynie co mnie zdziwiło to to jaką miałam małą ochotę na dorsza (a jestem fanką ryb) no i przekornie do cukrzycy calutką ciąże mam mega smaka na słodkości, gdzie na co dzień mogły dla mnie nie istnieć 😉
-
Kark, nie dzwoń do swojej lekarki, jedź na ip. Lepiej zasięgnąć opinii innego lekarza dodatkowo.
Ja się nie znam, wnioskuję po samym opisie. Ale jeśli dzieje się coś i jest żywa krew to nie ma co czekać, trzeba skontrolować.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wnioskując po opisie, bo zdjęcia chyba się boję, pojechałabym na IP sprawdzić co to. Tym bardziej jeśli jest znowu żywa krew. Może coś podrażniło szyjkę. Najlepiej się skonsultować i zadziałać niż później pluć sobie w brodę, że zwlekaliśmy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja to mięsa nie jadam i nie mam z nim kontaktu za bardzo to mnie nie odrzuciło, aleeee za to mam odrzut do teraz od zielonych laysów które wcześniej ubóstwiałam 🤢 teraz śmierdzą i są bezsmaku totalnie, paskudne!
-
Kark ja też bym pojechała. Rozumiem że mężulkowi się nie chce ale no bez jaj. Kolezanka mi opowiadała ze jak lezała na porodówce i leciały z niej jakies dziwne tkanki z krwią to połozne i lekarze mówili ze to normalne, a okazało się ze to łożysko się odkleiło i w mgnieniu oka cc robili. Także lepiej sprawdzić co się dzieje.