Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Kark, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.
My tez z 6letnia wtedy siostra mojego meza wchodzilismy na morskie, czarny staw i kasprowy, nie dosc, ze dawala rade, to szla pierwsza najszybciej :d
Sloneczko - ja tez wczesnie zamowilam segregator, wzielam ten niebieskiCiuszki tez ogladam, ale ciagle ostroznie. Bardzo wchodza mi na glowe historie o poronieniach... Gdziekolwiek nie spojrze to sie na nie natykam i nie umiem sobie tego wybic z glowy. Wierze w moją Kropkę, ale naprawde wariuje juz.
Nikodemko - ja wzięłam ten z kobietą w kapeluszu, inne jakoś średnio mi podchodziły ☺ Też mam czasami schizy i czarnowidztwo, ale po chwili gadam do siebie, że wszystko jest w porządku i rośnie we mnie mała Kruszynka. Tak bardzo bym chciała dziewczynkę 😍😍
Myślę, że jeszcze trochę i odetchniemy z ulgą i będziemy na spokojnie myśleć o wyprawce 😊 -
Lami, cudne zdjęcie.
Słoneczko, Nikodemko, ja pierwszego pajacyka kupiłam dzień po pozytywnym teście tsk na szczęście. Potem po każdej wizycie coś dokupowałam. Zrobił się z tego taki rytuał. Ale ja z tych, które uwielbiają zakupy -
Lami - piekne zdjecie ❤️
Ja na poczatku ciazy mniej sie balam poronienia niz teraz. Teraz im dalej w las, tym lek jest wiekszy, bo i dzidzia rosnie. Postanowilam, ze jak na usg genetycznym wszystko bedzie dobrze, to kupie cos symbolicznego, moze wtedy uwierze, ze bede mama. -
Nikodemka wrote:Lami - piekne zdjecie ❤️
Ja na poczatku ciazy mniej sie balam poronienia niz teraz. Teraz im dalej w las, tym lek jest wiekszy, bo i dzidzia rosnie. Postanowilam, ze jak na usg genetycznym wszystko bedzie dobrze, to kupie cos symbolicznego, moze wtedy uwierze, ze bede mama.
Ja tak sobie obiecywałam, że po prenatalnych, potem że po połówkowych, teraz, że po 3 trymestruW końcu przed porodem może coś kupię kiedyś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, szczególnie te po cc. Może mi doradzicie? Na 3 września mam zaplanowaną cesarkę z powodu ułożenia miednicowego. Jeśli mała fiknie, to wiadomo, że będę rodzić naturalnie, ale jeśli nie to już 3 września będę ją tulić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 19:26
-
coma wrote:Moje tereny
Mam dom w Bielsku i wróciłam stamtąd dziś
aż milo słyszeć znane szczyty ^^
Kark daj znać co tam u Was!
Julka witamy na świecie! I dla mamusi gratulacje i dużo odpoczynku życzę
Przedszlanko wszystkiego najlepszego! Byście tworzyły zawsze szczęśliwa rodzinkę
U mnie dziś cisza, bez straszakow, wczoraj ten drugi zapis cały był dobry, nawet się skurcze pisały co 6 min.
Jutro mam wizytę, to zobaczy jak tam szyjka. Na moje jeszcze nie skrócona przynajmniej zewnętrznie, bo ją z dobrze czuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 21:15
coma, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona, ja też bardzo lubię, mój mąż stamtąd pochodzi i kiedyś bywałam tam bardzo często - złaziłam wszystkie okoliczne góry, a Szyndzielnię to milion razy
I knajpy też już chyba wszystkie w okolicy zwiedziłam
I zimą na narty też lubię te okolice, bo jednak dużo luźniej niż w Białce
W ciąży dopiero 3 raz byliśmy i chyba już więcej się nie wybierzemy, bo jednak teraz trasa z Warszawy jest słaba przez te remonty. Ale na wiosnę tam wracam
Arashe! O proszę! Jesteś z Bielska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 21:17
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:33
Nona, PierwiastkaZuza, alex0806, Beti82, Nikodemka, coma, Meggs, Słoneczko123, madziorek86, Dośka, Kijanka, Szczęściara, blair., przedszkolanka:), Ani0nka, tęczova, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark, czyli jednak głowa na dole i możesz próbować naturalnie?
Ten to fika! Że wszystkich ciąż to chyba ci od początku najwięcej numerów wywinął co? Charakterny
to mimo wszystko dobre wiadomości. Z rozwarciem możesz sobie chodzić długo nawet, już pisałam jak moja koleżanka się bujałai miała tak czy tak wywołanie. Trzymam kciuki żebyś wytrzymała jak najdłużej;)
Przed Tobą w kolejce jest Arashe i Lami, proszę się nie wpychać;p bo wtedy mój poród stanie się realny i zacznę panikować ;ptere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kark- uff! Ciesze sie, ze wszystko dobrze. Ja otworzylam zdjecie, tez bym sie zmartwila na Twoim miejscu.
Nona - wlasnie czytalam, ale chyba jeszcze nie wiadomo czy to on.Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Hahaha Kark nie ma sprawy 😊 nie chciałam Cie straszyć oczywiście, historia sto procent prawdziwa , wiec zawsze lepiej kontrolowac co się dzieje.
Najwazniejsze ze maluszek ma sie dobrze, łozysko też. Jak rusza rozwarcie to teraz czekamy na spokojnie na niecierpliwego maluszka 😊
Lami ❤ piękne zdjęcie! Jesteście juz na ostatniej prostej 😊 nie mogę sie doczekać!
tere-fere lubi tę wiadomość