X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, piękna fotka.

Kark, ja też nie otworzyłam zdjęcia, ale mam nadzieję, że pojechałaś, sprawdziłaś i zaraz dasz znać, że wszystko ok.

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Kark, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.
    My tez z 6letnia wtedy siostra mojego meza wchodzilismy na morskie, czarny staw i kasprowy, nie dosc, ze dawala rade, to szla pierwsza najszybciej :d
    Sloneczko - ja tez wczesnie zamowilam segregator, wzielam ten niebieski :) Ciuszki tez ogladam, ale ciagle ostroznie. Bardzo wchodza mi na glowe historie o poronieniach... Gdziekolwiek nie spojrze to sie na nie natykam i nie umiem sobie tego wybic z glowy. Wierze w moją Kropkę, ale naprawde wariuje juz.

Nikodemko - ja wzięłam ten z kobietą w kapeluszu, inne jakoś średnio mi podchodziły ☺ Też mam czasami schizy i czarnowidztwo, ale po chwili gadam do siebie, że wszystko jest w porządku i rośnie we mnie mała Kruszynka. Tak bardzo bym chciała dziewczynkę 😍😍
    Myślę, że jeszcze trochę i odetchniemy z ulgą i będziemy na spokojnie myśleć o wyprawce 😊

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Kijanka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, cudne zdjęcie.
    Słoneczko, Nikodemko, ja pierwszego pajacyka kupiłam dzień po pozytywnym teście tsk na szczęście. Potem po każdej wizycie coś dokupowałam. Zrobił się z tego taki rytuał. Ale ja z tych, które uwielbiają zakupy ;)

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, pięknie <3 Jeszcze chwila i brzuszek zniknie A ty będziesz tulić małą królewnę więc to idealna pamiątka ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • coma Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Beskidy. Magurka, Szyndzielnia, Klimczok. Takie małe trasy z dzieckiem. Spoooko bylo

Moje tereny :D Mam dom w Bielsku i wróciłam stamtąd dziś :)

Nona, Arashe lubią tę wiadomość

uIHap1.png
  • madziorek86 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:55

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - piekne zdjecie ❤️
    Ja na poczatku ciazy mniej sie balam poronienia niz teraz. Teraz im dalej w las, tym lek jest wiekszy, bo i dzidzia rosnie. Postanowilam, ze jak na usg genetycznym wszystko bedzie dobrze, to kupie cos symbolicznego, moze wtedy uwierze, ze bede mama.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • coma Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Lami - piekne zdjecie ❤️
    Ja na poczatku ciazy mniej sie balam poronienia niz teraz. Teraz im dalej w las, tym lek jest wiekszy, bo i dzidzia rosnie. Postanowilam, ze jak na usg genetycznym wszystko bedzie dobrze, to kupie cos symbolicznego, moze wtedy uwierze, ze bede mama.

Ja tak sobie obiecywałam, że po prenatalnych, potem że po połówkowych, teraz, że po 3 trymestru :D W końcu przed porodem może coś kupię kiedyś :D

uIHap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 07:59

coma, Dośka lubią tę wiadomość

• PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szczególnie te po cc. Może mi doradzicie? Na 3 września mam zaplanowaną cesarkę z powodu ułożenia miednicowego. Jeśli mała fiknie, to wiadomo, że będę rodzić naturalnie, ale jeśli nie to już 3 września będę ją tulić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 19:26

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coma wrote:
    Moje tereny :D Mam dom w Bielsku i wróciłam stamtąd dziś :)
    I moje! Urodziłam się tam i mieszkałam 20 lat :) aż milo słyszeć znane szczyty ^^

Kark daj znać co tam u Was!

Julka witamy na świecie! I dla mamusi gratulacje i dużo odpoczynku życzę :)

Przedszlanko wszystkiego najlepszego! Byście tworzyły zawsze szczęśliwa rodzinkę :)

U mnie dziś cisza, bez straszakow, wczoraj ten drugi zapis cały był dobry, nawet się skurcze pisały co 6 min.
    Jutro mam wizytę, to zobaczy jak tam szyjka. Na moje jeszcze nie skrócona przynajmniej zewnętrznie, bo ją z dobrze czuć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 21:15

coma, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ja też bardzo lubię, mój mąż stamtąd pochodzi i kiedyś bywałam tam bardzo często - złaziłam wszystkie okoliczne góry, a Szyndzielnię to milion razy :) I knajpy też już chyba wszystkie w okolicy zwiedziłam :D I zimą na narty też lubię te okolice, bo jednak dużo luźniej niż w Białce :)
    W ciąży dopiero 3 raz byliśmy i chyba już więcej się nie wybierzemy, bo jednak teraz trasa z Warszawy jest słaba przez te remonty. Ale na wiosnę tam wracam :D

Arashe! O proszę! Jesteś z Bielska? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 21:17

Nona lubi tę wiadomość

uIHap1.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:33

Nona, PierwiastkaZuza, alex0806, Beti82, Nikodemka, coma, Meggs, Słoneczko123, madziorek86, Dośka, Kijanka, Szczęściara, blair., przedszkolanka:), Ani0nka, tęczova, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tere-fere lubi tę wiadomość

• tere-fere Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:33

coma, Nona, blair., Arashe lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, czyli jednak głowa na dole i możesz próbować naturalnie? :) Ten to fika! Że wszystkich ciąż to chyba ci od początku najwięcej numerów wywinął co? Charakterny ;) to mimo wszystko dobre wiadomości. Z rozwarciem możesz sobie chodzić długo nawet, już pisałam jak moja koleżanka się bujałai miała tak czy tak wywołanie. Trzymam kciuki żebyś wytrzymała jak najdłużej;)
    Przed Tobą w kolejce jest Arashe i Lami, proszę się nie wpychać;p bo wtedy mój poród stanie się realny i zacznę panikować ;p

tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark- uff! Ciesze sie, ze wszystko dobrze. Ja otworzylam zdjecie, tez bym sie zmartwila na Twoim miejscu.
    Nona - wlasnie czytalam, ale chyba jeszcze nie wiadomo czy to on.

Nona, tere-fere lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark kurde żeś sobie wymyśliła nowy nick tere-fere to masz! :P dokładnie to robi Ci Julek :D A tak serio odetchnij no i co... czekamy na tego małego psotnika :)

• Meggs Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Kark nie ma sprawy 😊 nie chciałam Cie straszyć oczywiście, historia sto procent prawdziwa , wiec zawsze lepiej kontrolowac co się dzieje.
    Najwazniejsze ze maluszek ma sie dobrze, łozysko też. Jak rusza rozwarcie to teraz czekamy na spokojnie na niecierpliwego maluszka 😊

Lami ❤ piękne zdjęcie! Jesteście juz na ostatniej prostej 😊 nie mogę sie doczekać!

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
‹‹ 1493 1494 1495 1496 1497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ