Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ja tez z calego serca zycze Ci wszystkiego dobrego, nie bylam nigdy w Twojej sytuacji wiec wiem ze nic nie wiem. smutno mi bardzo, ze postanowilas sie pozegnac, ale to takie egoistyczne z mojej strony bo po prostu bardzo Cie lubie i bedzie Cie brakowac, natomiast tak naprawde trzymam kciuki za Twoja decyzje i najblizszy czas, sprobuj odzyskac spokoj ducha i mysl o sobie, o mezu, a za jakis czas samo sie ulozy. Dwa razy zaszlas w te ciaze, ja wiec wierze ze zajdziesz i trzeci ten szczesliwy raz. I wierze ze to nie jest pozegnanie tylko ,,do zobaczenia” 😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti, w tym momencie doskonale rozumiem Twoja decyzje. Nie wiem co czujesz, ale wyobrazam sobie jaki masz w sobie zal. Wierze, ze wszystko naprawicie, ze bedziecie sie wspolnie cieszyc zyciem i wrocisz do nas nawet pogadac o jakichs bzdurach... Jak nas zostawisz, to zabraknie jednego ogniwa
-
Beti bardzo Cie lubie prywatnie i dla mnie fiolet bez Ciebie to nie to samo. Ale wiem ze potrzebujesz teraz czasu i odpoczynku od tego wszystkiego. Wierze jednak ze za jakiś czas, jak już zadbacie z mężem o wasze szczescie wrócisz do nas... nawet nie jako staraczka (choc w głebi serca wierze ze sie nie poddasz w pragnieniu bycia mama - za silna babka z Ciebie) ale zwyczajnie jako jedna z nas , nasza dobra koleżanka. Trzymaj się i daj sobie czas!
-
Lami, Ninka jest już donoszona to najważniejsze. Zaraz bedziesz miec ja przy sobie. Nie musi być duża by byc zdrowa 😊
Moja mama urodziła 2 dziewczynki , obie w terminie - i ja 3700 zywej wagi a moja siostra 2700 i obie fajne i zdrowe dziewczyny 😊 a siostra nadrobiła za mnie z nawiazka nawet wage 😁
Niezapominajko a jak tam u Ciebie i małej Zosi? Za tydzien masz to referencyjne usg?Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Beti byłyśmy i jesteśmy z Tobą. Zobacz... obce baby a znamy się jak łyse konie. Miło by było gdybyś tu z nami została, ale rozumiem i wspieram w podjętej decyzji. Z całego serca życzę Ci, żeby Ci się ułożyło, żebyś odnalazła utracony balans i szczęście w małżeństwie. I pamiętaj nie masz sobie nic do zarzucenia, jesteś dzielna i waleczna babka! Pomimo upadku, nie trać tej siły 😘
-
Beti, jak by Twoja decyzja nie była, pamiętaj, że będziemy tu czekać na Ciebie. 😘
blair., Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko, przeszukałam pół chalupy w poszukiwaniu mojej książeczki zdrowia, niestety bez powodzenia
z tego co pamiętam to była waga coś ok 2800 g, lekarz twierdził, że mogłam jeszcze z 3-4 tyg posiedzieć ale ciąża była donoszona więc obstawiam 37tc (mama późno zauważyła, przez krwawienia, że ma pasażera na gapę, więc nie jest na 100% daty om
)
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti
strasznie mi przykro, jakbym mogła zwolnić brzuszek i wyznaczyć komu, to bym Ci oddała
Lami zbadaja wszystko i na pewno podejmą dobra decyzję, i niedługo będziecie się tulic.
U mnie na fotelu okazało się, że głowa w kanale, szyjka zgladzona i 2,5 cm rozwarcia. Odkleila chyba błony plodowe od ściany macicy. Teraz trochę krwawie. Zrobiłam sobie krew na świeżo. Jak nie urodze, to w czwartek ktg i wizyta...
Ja córkę urodziłam 40+0 i ważyła 3090, 10 pkt miała, więc też nie była ciężka. 54 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 14:35
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko ja się urodziłam z wagą 2180g w 38 lub 39tc (termin na 11.01 a wyjęli mnie 5.01).
Beti.. no nie wiem co powiedzieć, zabrakło mi słów tak mi cholernie przykro. Nie rozumiem dlaczego dobrych ludzi muszą spotykać takie nieszczęścia. Może nie jestem tu najdłużej, ale mocno kibicowałam i nadal będę zarówno w sprawie małżeństwa jak i dziecka. Rozumiem, że potrzebujesz teraz czasu, żeby sobie to wszystko poukładać, ale jak dziewczyny już pisały to napiszę i ja, że będziemy czekać na Twój powrót. Ściskam z całego serca!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Moim jedynym oczekiwaniem jest to, żeby mąż był przy porodzie i żeby wrócić że zdrową Laurką do domu
Jeszcze czekam bo na 15.30. Siedzę w szpitalnej poczekalni A tu grupa Ukraińców z kwiatami, balonami itd, będą witać maluszkaO masakro, zabiłabym teściów za coś takiego. A tu cała rodzina, z 10 osób;p
Co chwilę też wychodzą rodzinki z maluszka i i nowi tatusiowie idą na oddział z fotelikamimaxi cosi góruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 15:12
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami na pewno wszystko jest dobrze :* jesteś już w szpitalu, ciaza jest donoszona , zaraz będziesz tulić swoją księżniczkę. Ja od siebie dodam , ze jak mi odeszły wody w 35 tyg to pojechałam na IP i tam lekarka stwierdziła ze dziecko nie ma nawet 2 kg i dobrze było by go jeszcze potrzymać w brzuchu ale miałam mocne skurcze wiec urodziłam tego samego dnia zdrowego chłopa 2700i 54cm
Arashe to już chwila moment! Pewnie emocje już buzują w Tobie ! Trzymam kciuki za szybki poród !Arashe lubi tę wiadomość