Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie Nikodemko, wszystkiego najlepszego! Abyście się kochali, i ze szczęściem i w spokoju mogli oczekiwać dzidziusia! Po wizycie szybko więc swietujcie, bo pewnie przyjdą kolejne rozterki, jak to w ciąży właśnie bywa
Wiki lubię za pęcherzyka, choroby nie lubię, ale może osłabienie pomoże w zapłodnieniuWik89 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję ❤️ Wizyta 28.08. Jak bedzie ok, to przyswietujemy pizza. Dla mnie kazda rocznica jest Pizzowa, a nie jakas bawełniana czy coś.
Vian - drugaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:30
tęczova lubi tę wiadomość
-
Jadę do swojej gin na 20:30. Modlę się, żeby było wszystko w porządku. Mam nadzieję, że będzie chociaż zarodek, choć serduszko dałoby mi większą radość i spokój. Proszę o kciuki i modlitwę.
PierwiastkaZuza, tere-fere, alex0806, madziorek86, przedszkolanka:), Kijanka, tęczova, Nikodemka, Cytrynowy sok, Szczęściara, Domi_tur, Dośka, blair., Meggs, Lami lubią tę wiadomość
-
O matko, Beti
((, przykro mi bardzo
Ja tu wpadłam tylko zostawić info, ze w serze gouda rycki znaleźli listerioze, wywalcie koniecznie jak macie j nie jedzcie2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nikodemko my wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu a dziś mamy drugą zaręczyn
Słoneczko trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:42
Nikodemka, madziorek86, Kijanka, Lami lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian - wiec i dla Was wszystkiego najlepszego :* piekne mamy daty
my tez zareczylismy sie w sierpniu.
Sloneczko - oczywiscie, trzymam kciuki i modle sie za Was.
Dobra, wymieklam. Pojechalismy na pizze na spodzie z ziemniakow, jest mega. Jakbyscie kiedys przejezdzaly przez Nasielsk to polecam Kartoflisko, pysze miejsceVianEthel2, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Słoneczko kciuki.
Kark moja kocica sama chodzi do misek żeby zjeść i do konewki z wodą żeby się napić, może to kwestia tego że to Twoje kocie jeszcze jest malutkie.
Przedszkolanko wszystkiego najlepszego! 🎈 🎂 🎊
Julia gratulacje 🎊 😀
Lami kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 19:23
tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
A ja odczuwam wlasnie silny bol owulacyjny..kurcze nic nie rozumiem..skoro pecherzyk mial dzis 15x17mm i dokkr zalecil zastrzyk dopiero w srode wieczorem, to skad bol owu dzis.. albo organizm mnie chce zmylic
albo ten obraz dzis to juz byl kurczacy sie pecherzyk...no nie wiem. Bedziemy dzialac tak czy siak...
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, Nikodemko i wszystkie inne jubilatki i solenizantki, wszystkiego najlepszego i jak to mawia moja kumpela: w każdym kątku po dzieciątku!
Beti. Bardzo mi przykro. Odpocznij. I przestań walczyć, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś, ale natura ma swoje pomysły dla nas i czasami trzeba się pogodzić z tym że nie mamy na to kompletnie wpływu. Będziesz mieć dziecko jak przyjdzie pora. I ta pora przyjdzie i cię zaskoczy. Potraktuj to jak próbę cierpliwości. Wiem jak jest Ci źle, wyplacz się, wyżyj i spróbuj normalnie żyć, szczęście przyjdzie z czasem. I kochaj męża!
U mnie źle. Nie sądziłam że będzie aż tak, jestem w psychicznym dołku, z którego ciężko mi wypełznąć. Mam ataki paniki i niekontrolowane wybuchy płaczu. Cały tamten tydzień od zabiegu przeleżałam przed TV oglądając seriale, jedząc chipsy paprykowe i grając w candy crush.
Dziś byłam w pracy i w sumie trochę lepiej, bo mam tam taki zapierdol, że nie mam czasu myśleć o sobie. Tylko raz sobie powylam w kibelku gryząc srajtasme dla wytłumienia dźwięku. Potem się sama z siebie śmiałam bo plulam papierem. Puściły mi uszczelki w oczach jak poszłam do szefa powiedzieć że potrzebuje kilka dni pracy zdalnej bo z moim zdrowiem nie do końca jest ok i muszę porobić badania. Szef ze oczywiście, nie ma sprawy, że zdrowie najważniejsze i że trzyma kciuki i zapytał mnie czy chce o tym porozmawiac. No a ja na to "NIE" i świeczki w oczach, broda w podkowę i uciekłam z jego gabinetu. No i potem ten ryk w łazience. A potem z pół godziny mi się ręce trzęsły. Ech. Trochę mi głupio bo nie lubię nie mieć kontroli nad emocjami. Ja zawsze jestem opanowana i spokojna, a ta sytuacja to moja pierwsza taka w życiu, że normalnie nie kontroluje się chwilami.
Poza tymi chwilami kiedy jest bardzo źle, jest normalnie. Zamówiłam dziś w pracy sałatkę z jakimś mięsem i była niedomknięta i dostało się tam z 10 obleśnych tłustych much. Oczywiście nie zjadłam.
Skończyliśmy remont kotłowni, od soboty mamy nowe ogrzewanie.
Odkryłam serial "girls" i mimo że mam 37 lat widzę siebie w głównej bohaterce. Nawet cycki mam takie same! Mój facet nie może na ten serial patrzeć i twierdzi że ta dziewczyna jest obleśna i trochę mi przykro 😂
A plusem tych moich nieszczęść jest to że upewniam się że trafiłam na najcudowniejszego faceta na świecie i nie wyobrażam sobie bez niego życia. I kocham go najbardziej na świecie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella dziewczyny są świetne!
Na Twoim miejscu rozważyłabym psychologa, jeśli w ciągu 2 tygodni nie poczujesz się lepiej.
Lami, w czw ide porobic badania i chce sie umowic do tej Twojej babeczki
Jak dalej bedzie lipa przyspiesze wizyte u reumatologa, moja mama sugeruje, ze to drętwienie mam od drugiej choroby.
Słoneczko kciuki, daj znać!
💙11.06.2019
💙 05.08.2021