Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Marze, zeby czuc juz ruchy. Teraz to dla mnie totalna abstrakcja
Pewnie poczekam na to jakos do 20 tygodnia, prawda? -
Nikodemka wrote:Marze, zeby czuc juz ruchy. Teraz to dla mnie totalna abstrakcja
Pewnie poczekam na to jakos do 20 tygodnia, prawda?ja w obu pózno czulam bo 18-19 tydz. A moja kolezanka od 12-13 a teraz w 16 wyraźne. Ale tez 2 ciąża.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
[QUOT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:06
-
Nikodemka wrote:Marze, zeby czuc juz ruchy. Teraz to dla mnie totalna abstrakcja
Pewnie poczekam na to jakos do 20 tygodnia, prawda?
Anionka właśnie niedawno wspominałam jak mi lekarz powiedział że jeszcze z 2 miesiące i będzie czuć ruchyA gdzie już jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 09:43
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:07
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dla Wiktorka zniose wszystko. Niech siedzi w brzuszku jak najdłużej. Tez po kilku dniach w szpitalu perspektywa się zmienia. Teraz moja wygoda jest najmniej wazna.
A i dziewczynie której wczoraj odeszły wody w 25 tc zabrali właśnie na cesarkę. Trzymam kciuki za małego Olafka!
coma lubi tę wiadomość
-
Beti, kochana zacznę od Ciebie - dobrze, że drążycie temat od razu. Pisz, smęć, wszystko, co Tobie przyniesie jakąś ulgę. Wiem, że przez to przejdziecie i doczekacie upragnionej ciąży. Dobrze, że stawiacie następne kroki. Ściskam Cię mocno 🤗🤗🤗
Słoneczko!!! Ciocie pozdrawiają kropeczka 💗💗💗 Rośnijcie zdrowo, jak złapiecie energię to wracajcie tu do nas 😘😘😘
Domi, super, że Szymek dzielny. Ucałuj go mocno od cioć! 😘 Ja swojej też będę chciała podcinać jak coś. Ja mam za krótkie wędzidełko, seplenie przez to - to przez dolne, a przez górne za krótkie mam bardzo małą górną wargę, wciągniętą jakby do środka. Ale teraz w życiu nie pójdę podcinać 😁
Tęczova, mocno wierzę w Twój pęcherzyk! Niech rośnie powoli, ale wartościowo! Czuję owulkę w 17 DC, więc baraszkować już tam! Trzymam mocno kciuki!😘
Blair, też czuję, że wystarczy sama histeroskopia. Nasienie macie już tak nakoksowane, że pięknie dotrze do jajeczka. Kciuki za najbliższe dni 😘
Niezapominajko, tak jak mówisz, teraz wrzuć na luz, dużo odpoczynku, leżenia na lewym boczku, jedzonka pysznego i jeszcze kilka tygodni i tulisz piękną Zosię! Nadrobi poza brzuszkiem. A zaraz Wam w ogóle wyśle centyle i przybieranie na wadze różnych wagowo dzieciaczków. Poza brzuszkiem to różnica kilku tygodni tylko.
Wiki, o jakich Ty spadkach nastroju kochana mówisz ledwo po owulacji?! Teraz jesteś dla siebie królową 😘 Niech się nam kropek zagnieżdża!
Alex, dobrze, że jesteś uspokojona po wizycie. Ćwicz sobie powoli, żeby poród zaczął się szybciej. Widzisz u mnie po weekendzie ani znaku, że coś na rzeczy, nosiłabym pewnie do 41tc, ale wiadomo, że to niebezpieczne u nas.
Nikodemko, super, że znalazłaś tętno maluszka. Tylko nie szukaj co chwilę! Na dzisiaj już masz luz, jutro wizyta i bądź już spokojna 😘
Mi zmienili tę heparynę na 2x po 0,6, ale to było w zasadzie tydzień temu, no ok, tak chcieli, żeby było równomiernie, mi nie koniecznie pasowało kłucie się codziennie po 2 razy, ale nie będę dyskutować, miało być niby łatwiej, gdyby nagle coś się zaczęło dziać i byłoby potrzebne cięcie. Ale wczoraj pytam się co z heparyną przed zabiegiem, i mam wziąć tylko rano w środę 0,6 i koniec, bo 24 h przerwy. Dla mnie to za mało. Więc dzisiaj był inny lekarz na obchodzie no i podważyłam zdanie tamtego, mówię, że jutro chce wziąć rano 1,0 a nie 0,6, bo po 0,6 24 h przerwy, później CC i kolejny zastrzyk dopiero po 12h to za duża przerwa. Ten lekarz z dzisiaj się ze mną zgodził. Zobaczymy, najwyżej się na mnie jutro wkurzy ten drugi, co chciał mi tylko 0,6 zostawić. To jest ten minus jak nie prowadzi jeden lekarz tylko pięciu. Każdy ma swoją teorię. I teraz sama mam mętlik.tęczova, Wik89, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Magda do Poznania do Sroki narazie sie zapisalam
Jeszcze jestem w MedArcie tez zapisana ale jakos ten Invimed lepsze wrazenie narazie na mnie zrobil.Ogolnie ja jak mam cos powiedziec to nie licze na klinike...
Mam wrazenie ,ze bardziej by pomogl zwykly DOBRY gin
Klinika jezeli nawet nie In vitro to bedą cisnąć na inseminacje co w moim przypadku jest raczej bez sensu.Zrobilam dzisiaj białka i d-dimery zobaczymy co wyjdzie.Jak zle to masz Magda u siebie we Wrocławiu jakiegos dobrego hematologa? U mnie nie ma ,takze musialabym szukac w innym miescie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:tak, Stanisław Potoczek i Lami ma fajna babeczke
Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs, też mocno trzymam kciuki za Olafka i wierzę, że będzie dzielnie walczył jak Staś, który, można powiedzieć, że jest rówieśnikiem Twojego Wiktorka, a już od ponad 2 tygodni jest na świecie. A za Wikusia trzymam kciuki, żeby jeszcze chociaż z 10 tygodni posiedział ☺
Lami, dr W wyczuwa podobnie jak Ty, po naszych przejściach powinnyśmy otworzyć klinikę leczenia niepłodności. W razie niepowodzeń Domi będzie zapładniać
Słoneczko, ale fajny, piękny dzidziuś ☺
Coś ostatnio mało tu aktualizacji brzuszków,a one zawsze poprawiają mi humorchciałabym wnioskować o ujawnienie brzuszków Nikodemki i Słoneczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 10:40
Wik89, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - ja tez bym chciala, zeby moj brzuszek sie ujawnil
Poki co nadal tylko wzdecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 13:12
Szczęściara, Pestkaa, alex0806, coma, tęczova, Cytrynowy sok, Wik89, Meggs, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Dośka, Kijanka, Ani0nka, Lami, tere-fere, przedszkolanka:), blair., sunshine03, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko bardzo ładne wzdęcia😂😁😁 a tak na serio powiedz mi w którym miejscu jesteś gruba?? Ja widzę piękną zgrabną kobietke z dzidziusiem w brzuszku😋😋
tęczova, Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hej dziewczyny! melduję, że wróciłam z Wrocka w dwupaku, chociaż tak się złaziłam, że aż się dziwię, że nie urodziłam gdzieś po drodze przy jakimś krasnalu
tyle ciekawych miejsc na poród: przepiękny rynek staromiejski
, urocze uliczki i knajpki, bulwary na Odrą, zoo. Jerzysław pogardził lokalizacjami, ale był aktywny całą wycieczkę i nie wiem czy mu się podobało czy wyganiał mnie na domową kanapę😉
Uuu ale trafiłamNikodemko śliczne "wzdęcie" !!! Rośnij kochana. Ale faktycznie troszkę szkoda, że nie da rady dopiąć sukni, chociaż zrobiłabym sobie jakiś fajny kadr tego niedopięcia i tyłu sukienki, tak naprawdę to może być super pamiątka, a z perspektywy czasu twoje ulubione zdjęcie
Szczęściara, tęczova, coma, Nikodemka, Wik89, Niezapominajka2, Dośka, Lami, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Najpiękniejsze wzdęcie świata 😍 powiem kiedyś Twojemu maleństwu jak je pięknie nazywałaś
a gruba to naprawdę nie mam pojęcia gdzie jesteś... masz chyba jakieś lipne lustra w domi.
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”