Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, no piękna Ty nasza!!!! 💗💗💗 Jak jeszcze raz napiszesz coś o nadprogramowych kilogramach, które "niby" nosisz, to wpadam do Ciebie i nie wiem co zrobię!
Coma, a Ty Bosko w tej sukience wyglądasz! Bierz męża albo przyjaciółkę do parku/lasu i zrób kilka zdjęć, będą boskie!!! 😍 Ja żałuję teraz jak tu leżę, że się wstydziłam wyjść wystrojona na zdjęcia, ale wyszło nam chociaż jedno piękne w domu i zerkam sobie na nie i na pewno wkleję do małej do rocznego albumu i włożę w ramkę. Dopiero jak człowiek ma takie śliczne ujęcie to się w nim zakochuje 💗 Więc marsz choćby z telefonem na sesję we własnym zakresie!
Pestko, cudownie, że miło spędziłaś czas! Teraz się regeneruj, bo już 35 się kończy tydzień! 😯
Dziewczyny, dajcie spokój z jedzeniem! Mówi to wielkodupna Lami, która większość ciąży nie pozwalała sobie na zachcianki, a teraz gdybym miała powtórzyć ciążę, to od początku trzeciego trymestru powiedziałaby WALIĆ TO! Zapotrzebowanie na kalorie zwiększa się na koniec ciąży i jeśli chcesz coś zjeść albo więcej zjeść to zjedz! Widocznie bejbol potrzebuje!przedszkolanka:), alex0806, Nikodemka, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ze studentami jest tak jak napisała Niezapominajka
Uważam, że warto jednak rozważyć wyrażenie zgody na ich obecność. W końcu zależy nam na dobrze wykształconych lekarzach i położnych. Oni na kimś muszą się nauczyć. Niestety wiem też, że niektóre szpitale organizują praktyki studenckie w tragiczny sposób i studenci na porodówki chodzą jak na wycieczki.
Jak leżałam na ginekologii w I i II trymestrze, studenci się pojawiali przy badaniach. Ale ordynator ich jakoś sensownie rozdzielała. Było maksymalnie dwóch w sali.Niezapominajka2, tęczova lubią tę wiadomość
-
Meggs kciuki za Olafka!
Nikodemko najładniejsze wzdęcie jakie widziałam 😍
Coma śliczny brzuszek !
Beti starszy człowiek też ma inne spojrzenie na świat/sprawe wiec wierze,że humor Ci poprawi 😊
Lami słuchaj intuicji a zawsze mozesz zwalić wine na drugiego lekarza :p
Cytrynowa super podejście i tego sie trzymaj 😊
Pestko dobrze,źe w dwupaku i że jestes zadowolona z wycieczki😁 teraz mozesz spokojnie rodzic😁
A ja nie wiem czy bym chciała studentów. Nigdy się nie zastanawiałam..z jednej strony musza się jakos nauczyc a z drugiej to takie intymne wydarzenie. Wyszloby w praniu ;p
Kijanka mąż ma za swoje a Ty się zamiast denerwować to możesz posmiac z niego :p
Wiki smeć ile chcesz! Czasem trzeba a mąż i tak nie zrozumie;)Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Kijanko, ja bym się zgodziła na jakąś jedną studentkę położną przy porodzie. Tylko tyle. A podczas HSG miałam z 10 wgapionych w krocze, podczas badania ginekologicznego i USG przy poronieniach też z 5 na pewno. Dla mnie to było tak upokarzające, że mam traumę i tyle... Będę wrzeszczeć, jeśli znowu mi ich przyprowadzą. Tylko wtedy nikt nie pytał o pozwolenie niestety, po prostu wchodzili. Teraz mąż będzie przy mnie i w razie czego przypomni o planie porodu. Położnej podczas porodu powiem to samo. Jedna studentka, jak najbardziej. Więcej osób - wypad.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:17
Ani0nka, Lami, tęczova, alex0806, Dośka, przedszkolanka:), blair., Słoneczko123, coma, Wik89, Niezapominajka2, Szczęściara, Cytrynowy sok, Pestkaa, madziorek86, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Kark, ja myślałam że to mi brzuch opadł bo się lepiej oddycha i żebra nie bolą. Ale twój to chyba już na kolanach, co?
Mam podobną bańkę wielkościowo i u mnie plus 13-15, więc ja nie wiem gdzie ty masz te plus 3
W ogóle zastanawiałam się czy już nie rodziszBo cisza nagle była
tere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, o tym właśnie pisałam. Na dziki tłum studentów też bym się nie zgodziła. Na pojedynczych - jak najbardziej tak. Rozumiem też, że niektóre dziewczyny nie chcą na porodówce czy przy badaniu widzieć żadnego studenta. Ich prawo, tylko zwracam uwagę na konsekwencję.
Kark, ja nawet nie mam żadnego pudru. Jakiś czas temu wyrzuciłam przeterminowane kredki do oczu i podkłady. Z kosmetyków do twarzy to kremik + tusz do rzęs.
Śliczne zdjęcie. Imponująco wyglądasz! Aż trudno uwierzyć, że to Twoja czwarta ciążaalex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Yeaaay Nikodemko super, ze tetno uslyszalas
no i zdjecie piekne!
Meggs, nieustannie przesylam pozytywna energie (na ile poowulacyjny humor mi pozwala;)) dla Ciebie i dla pozostalych dziewczyn, ktore tam są!
Nona no i super👏
Taaa u nas byl seks na zgode wczoraj i to dwa razy:) ale nie wiem czy tak stuprocentowo sie pogodzilismy. Dziewczyny te przedluzajace sie starania mnie wykanczaja psychicznie, nie lubie samej siebie czasamiahh zreszta nie bede juz smecic
Beti, dobry krok z wizyta u dziadka ale i z zapisaniem sie do invimed! Trzymam kciuki i updatuj nas!😘
Takze on mi moze tylko awaryjnie pecherzyk sprawdzic nic wiecej.Nastepna wizyta klinika.Ale ja naprawde nie wierze ,ze oni cos pomogą... -
Kark, zawsze czytam Twoje opisy dnia z rozdziawionym pyskiem. Jesteś moją bohaterką! Masz jakieś super moce!
Bałabym się, że 15 min dmuchając basen wydmuchałabym Julka ze środka 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 13:50
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja bym chciała robić chociaż połowę tego co ty Kark. Serio masz super moce. Skąd ty czerpiesz te pokłady energii?
ja to dzisiaj staram się po prostu nie ugotować w upale. I być może po południu ruszymy się z mężem na rynek na lemoniadę, ale to jak słońce trochę zelży. Jak wychodzę z domu zaraz mam mroczki przed oczami. Mieszkamy na 1 piętrze i wyjście po schodach jest wyczynem...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To ja Wam opiszę przyjęcie do szpitala. Tam w Bydgoszczy najpierw idzie się na izbę ginekologiczna robią ktg potem usg badanie itd. Jak ja zobaczyłam ten tłum przy moim łóżku to się przeraziłam że studenciaki będą mi zaglądać w pipke. Na szczęście było losowanie i robiła je studentka. Czacie że nie umiała określić szyjki ani gdzie ona się znajduje😂😂. Tak jak Alex napisała mogę się zgodzić na jedną osobę a nie 6😲😲
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
tęczova wrote:Meggs, jakies wieści o Olafku?
-
Kark cudny brzusio. U mnie wszystkie bluzki za krótkie 😂😂
Dziewczyny kiedy czułyście że Wasze bejbki miały czkawke? Od 3 dni czuję takie szybkie ruchy w odstępie kilku sekund. Zastanawiam się czy to nie czkawka.tere-fere lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )