Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Wiem tylko ze Olafek się urodził , bo mama jednej pacjentki widziała jak go przewozili po cięciu. Jest malusi ale zyje. Niech walczy chłopak. Niestety ta dziewczyna była wcześniej w szpitalu w Wołominie i tam zawalili na maksa, bo nawet sterydów na płucka nie podali. Tak więc Olaf dostał tylko jedna dawke.
chociaż Anionka mówiła, że tam porodówka jest ok. No nic trzymamy kciuki!
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Co do studentow to polozna na ostatnim spotkaniu mi odradzala studentow ginekologii ale studentki poloznictwa polecala z calego serca. Powiedziala ze mega pomagaja.
No to czas sie zbierac. Wizyta o 15. Mam nadzieje ze nie bedzie opoznienia. Wybitnie sie dzis stresuje -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Marze, zeby czuc juz ruchy. Teraz to dla mnie totalna abstrakcja
Pewnie poczekam na to jakos do 20 tygodnia, prawda?
U mnie też coś coś koło połowy 18tyg zaczęłam czuć ruchy. Ale nie są to ruchy w pełnym tego słowa znaczeniu kochana.
Nie spodziewaj się że dostaniesz kopniaczkaraczej są to bąbelki (ja tak miałam), skrzydełka motyla, dotyk rybki
z czasem coraz ich więcej, są coraz wyraźniejsze i mocniejsze aż będzie wyraźny kopniaczek
Nikodemka lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Wik smęć ile chcesz... chociaż oczywiście wolałabym i życzę Ci mocno, żeby powodów do smęcenia było jak najmniej
ale wiesz... jak czujesz, że Ci tego potrzeba to wal śmiało
Kijanka no Ci powiem, że kara zacna za te przewinieniaskuwanie tynku w upale, auć!
Lami to samo pomyślałam o Nikodemce, co ona wymyśla(!?)🙉
To prawda u mnie zaraz 35 tydz skończony, szok... Jakoś widzę tylko te wasze pędzące suwaczki i zapominam o tym, że mój pędzi przecież tak samoJuż w tym i przyszłym tyg ostatecznie dopinam wyprawkę i pakuję walizkę, nie ma bata. A tylko wam się jeszcze naszym fartem pochwalę, że zwlekaliśmy z kupnem wózka, a akurat teraz jest mega promka, że gondola jest za 1 zł zamiast ok. 600zł 😀 juhu!
Kark o was to można powiedzieć, że mąż strzelił ci prawdziwego gola, bo brzuszek masz normalnie jak piłeczka!😂
Monia powodzenia na wizyciealex0806, tere-fere, Wik89, Kijanka lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Pestko, super promka
Na jaki wózek się zdecydowaliście?
więc jakby co to się zmieni jeśli okaże się niewypałem z jakiegoś powodu... składa się super, jest lekki, stabilny, ma fajną spacerówkę, nie podobają mi się tylko te koła, nie daje wiary w to, że sobie świetnie poradzą na każdej nawierzchni. No ale chciałam kompaktowy wózek i ten taki jest, coś za coś...
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest z podróżami autem z noworodkiem?
Próbowałam znaleźć jakąś sensowną informację w necie, ale znajduję tylko jakieś różne o 180stopni poglądy. Albo że można śmiało od urodzenia albo że trzeba czekać x czasu.
Jak myślicie kiedy można pojechać po urodzeniu dziecka w taką trasę ok.półtorej godziny?
-
Ładny
Koła rzeczywiście nie wydają się stabilne, ale pewnie te ruchome blokuje się na nierównym terenie i jadą lepiej
Mój ma właśnie też te ruchome/blokowane i jak tak go sobie testuję po pokoju to super jeździ
Tyle, że są większe.
Sunshine pewnie od dziecka zależy, czy ci wysiedzi w samochodzie czy będzie krzyczećPierwszą trasę to w sumie ma ze szpitala kawałek. My zamierzamy w pierwszym miesiącu pojechać z małą do rodziców, nieco ponad godzina drogi. Bo będę musiała tam załatwiać becikowe (miejsce zameldowania).
sunshine03, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine - moje dziecko prawdopodobnie nie bedzie nawet mialo wyjscia, bo jestem coraz bardziej przekonana, ze chce rodzic w Warszawie. Co najmniej 1:15h bedzie musialo przejechac.
sunshine03 lubi tę wiadomość