Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona - doceniam jak najbardziej
Dla nas to najpiekniejszy prezent na rocznice.
Tylko nie spodziewalam sie, ze sie nie dopne w nia przez wzdecie -_-
Sloneczko - mi juz tak wszyscy wkrecili dziewczynke, ze zdziwie sie jesli to bedzie chlopiec, ale jest mi wszystko jedno...najwyzej za chwile zrobimy drugie tak, jak Wy i juzSłoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja żyje. Ale jest mega ciężko. Ta tokoliza mnie wykańcza. Czuje się po niej jakbym miała zaraz zejść na zawał. A że podpięta jestem pod pompe 24h/dobe to tylko tak sie czuje 😔 mogliby mnie uśpić i obudzić za 2 tyg....
Po 22 odwiedził mnie dr W. Troszke sie zmartwił ze trafiłam ze skurczami. Ale kazał sie nie stresować i być dobrej myśli, bo wbrew pozora nie jest to taka rzadka przypadłość. Powiedział ze wyciszenie czynnosci skurczowej macicy nie trwa 2 dni tylko raczej kolo 10-14 i zebym przygotowała sie ze tyle tu przeleze. Potem najpewniej jak szyjka nadal bedzie skrócona to pessar i leki i lezenie i odpoczywanie w domu. Choć jest to wariant optymistyczny. Dodal też co mnie zaskoczyło ze te wysokie kobiety o bardzo drobnej budowie ciała znacznie czesciej miewaja tego rodzaju problemy, bo macica stawiać zaczyna im sie duzo szybciej.
Takze tyle u mnie. -
Meggs kochana, oby jak najszybciej te dni zlecialy. I oby sprawdzil sie wariant optymistyczny!😘
Nona, no i super, u mnie teżNona, Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Lubię każde z powyższych BYŁO! 😀
Słoneczko cieszę się z dobrych wieści u Ciebie! Niech zdrowo rośnie! ☺️
Meggs trzymaj się dzielnie, oby po tych kilku dniach to wszystko się uspokoiło i żebyś mogła odpoczywać już w domu.
Lami po mału wielkie odliczanie! 🙂 To niesamowite, że już coraz więcej z nas będzie rozpakowanych!
Beti co u Ciebie?Nona lubi tę wiadomość
-
[QUOT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:06
-
Beti82 wrote:Nic kochana u mnie ,wegetuje
Nie chce tu smęcic.Mam na wrzesien mase lekarzy umowionych narazie nie jestem pewna kogo wybiore.Do francy byc moze nie pojde do samej laparo bo ona juz nic mi nie wymysli...
Chcialabym ,zeby ktos inny spojrzal na moje wyniki i moj przypadek
Dzisiaj mam dziadka gina ,mialam isc do niego pecherzyk w macicy ogladac a moze cos wiecej...
Ide obejrzec co tam sie dzieje bo mnie jajniki bolą
A no i ide zaraz do szpitala na badania .Wywale 300 zł .Jutro prawie 800 kariotypy i 580 badanie nasienia...nie licząc za wizyty.
Takze cudownie -żyć sie odechciewa
Beti, ja się wczoraj dowiedziałam, że znajoma po 3 latach jest w ciąży - pomógł jej doc. Paśnik. Także warto szukać lekarzy. Widzę, że masz w stopce InviMed, gdzie będziesz jeździć?
Ze mną rodziła dziewczyna, która jeździła z Wro do Białegostoku do kliniki.
Lami, Meggs, jak samopoczucie? Jak tam Ninka i Wikuś?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs - dobrze, ze jest taki pozytywny scenariusz od dr W. Jesli to sie czesto zdarza, to bedzie dobrze.
Lamiś, daj znac jak u Was.
Znalazlam tetno bejbikatak mi sie przynajmniej wydaje, ale to musi byc to. Bije jak szalone. Jednak musze sprawdzac zanim cokolwiek zjem.
Szczęściara, Nona, Kijanka, Magda - mbc, alex0806, sunshine03, Pestkaa, Lami, Meggs, blair., coma, tęczova, Wik89, tere-fere, przedszkolanka:), Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Do mojej wizyty ponad tydzień jestem w szoku że 4 tygodnie wytrzymam bez wizyty ale jak młody kopie codziennie to chyba jest lepiej.
Swoją drogą czy Wasze maleństwa też w nocy kopią? Obudziłam się o 00.30 kopał o 5 to samo. Czy on czatuje kiedy nie śpię😂😂
Słoneczko gratuluję udanej wizyty. Odpoczywaj ile możesz. Jak czujesz się źle nie ma co siebie zmuszać i chodzić do pracy.
Meggs jesteś pod dobrą opieką. Dasz radę. Musisz wytrzymać z Wikusiem do bezpiecznego terminu nie ma tu innej opcji.
Beti tak Ci współczuję. Mam nadzieję że dojdziesz do tego co jest Waszym problemem. Przytulam.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti czuję,że dziadek ogarnie trochę temat. Niech podsuwa jakiś pomysl!
Szczęsciara mój też w nocy wojuje, albo wstaje jak idę siku (ale nie zawsze) ;p i to prawda- jak są juź ruchy to te 4 tyg.idzie wytrzymać jakoś , ja juź chyba co 2 tyg.bede miała. -
Meggs jesteś pod opieką, może trochę sobie poleżysz, ale myślę że dla Wiktorka warto i wiele zniesiesz
Beti dobrze że działacie. Plan jest. Kasa to tylko kasa. Tak naprawdę zdrowie najważniejsze;*
Nikodemko widzisz, udało Ci się znaleźćmoże maluch bliżej leżał. Za chwilę będzie ci łatwiej go szukać bo będzie coraz większy i podejdzie wyżej.
Szczęściaro ja mam wrażenie że moja to nawala cały czaslekarz kazał zwracać uwagę na ruchy i je liczyć ale u mnie nigdy do tego liczenia nie doszło, bo ona normę w 5 minut wyrabia;p
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵