Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam niepodciete i troche mi to przeszkadza
i moze przez to nie bylam karmiona piersia, nie wiem w sumie. Moze kiedys nie zwracano na to tak uwagi
Takze Domi dobrze, ze zdecydowaliscie sie na to podciecie
Blair to juz za chwilke bedziesz po histero. Mocno trzymam kciuki, zeby dala taki efekt jak u Nikodemki
Meggs sciagaj pozytywne mysli od nas😘
blair., Domi_tur lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko te pierwsze razy musisz pojeździć po brzuchu. Ja np.najlepiej slyszalam po sniadaniu jak "wisialam" w dól nogami z kanapy ( jeszcze plaska byłam) 😉 i raz byl z jednej a raz z drugiej strony taki lobuziak
Alex i tego sie trzymaj. Nastawienie to 99% sukcesu
Miśka przykro mi..to jutro stawiasz sie w szpitalu?
Meggs to dziewczyna juz na porodówce tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko te pierwsze razy musisz pojeździć po brzuchu. Ja np.najlepiej slyszalam po sniadaniu jak "wisialam" w dól nogami z kanapy ( jeszcze plaska byłam) 😉 i raz byl z jednej a raz z drugiej strony taki lobuziak
Alex i tego sie trzymaj. Nastawienie to 99% sukcesu
Miśka przykro mi..to jutro stawiasz sie w szpitalu?
Meggs to dziewczyna juz na porodówce tak?
Tak, rano mam być na czczo, na badania i jakieś posiewy. Dopiero jak wyniki będą ok, założą pessar. Gin powiedział, że gdyby to był 34tc to nie trzeba byłoby nic robić, ale jest 31.
Orientuje się ktoraś z Was czym to się różni od szwu? Czuć, że ma się założony jakiś plastik?
-
Az mi sie buzia cieszy jak slysze, ze macie w planach histero
Wierze w moc tego badania i to nie tylko przez moja wlasna historie. Dzis oddawalam zdjecia takiej fajnej parze, ona tez zaszla po roku staran wlasnie po usunieciu polipa. Jej maz jak mnie zobaczyl to od razu zapytal czy jestem w ciazy, bo jakos inaczej wygladam i stwierdzil, ze na pewno bedzie dziewczynka. Juz trzeci facet mi to mowi :d
Meggs - Niezapominajka ma racje. Domyslam sie jak dzialaja takie sytuacje na glowe, ale pamietaj, ze chroni Cie fioletowa moc naszych mysli 💪 Nie bierzemy pod uwage przedwczesnego porodu i koniec.Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Domi, z Twoja stymulacją to miałabym 6cioraczki 😂 ale miałabym! A ze stymulacją dr W mam marny pęcherzyczek.
Przedszko, ten cykl mam wziąć ovitrelle, kiedy to powie mi w czwartek. Następny cykl mam nadzieję inna stymulacja i iui.
Jajniki boląąą...
Meggs, jak wody odeszły to będą ciąć? Trzymam kciuki za maluszka. I przede wszystkim jestem myślami (i może w czwartek ciałem) z Tobą 😘
Domi_tur lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajka2 wrote:Miśka 😕 trochę mnie zmartwiłaś, bo mi gin dzisiaj wymierzył szyjkę podobnie, ale przez brzuch i powiedział tylko, że trochę się skróciła i trzeba się oszczędzać. I tak już jesteś bardzo daleko, trzymam kciuki za Ciebie!
Kochana dziękuję;*
Niczym się nie martw, mój gin tak kazał zrobić zapobiegawczo, bo mi wycinał masywną przegrodę z szyjki i nie jest w stanie przewidzieć jak ona będzie się zachowywać z dnia na dzień.
Ja jestem nienormalnym przypadkiem, więc absolutnie się tym nie sugerujWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 20:05
-
nick nieaktualny
-
Teczova - pamietaj o Twoim planie! Jak nie wyjdzie u W. to zapraszam do cudotworcy
(chociaz wierze, ze wyjdzie)
-
Domi mija Oli miała podcinane wedzidelko. Położna środowiskowa to zasugerowała, że jest trochę przykrótkie. Zapisała to w książeczce zdrowia i pediatra wystawił skierowanie na zabieg. Ja też uważam, że lepiej to zrobić jak najwcześniej. To tylko chwilka a faktycznie niby bez tego zabiegu mogłaby np seplenić.
Meggs oj i co teraz z tą dziewczyną?
Nona ja mam celibat do końca roku 😂 nie mam nawet ochoty a mąż się boi. Ja w sumie też nie chcę losu prowokować 😜
Nona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny