Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona oby!!!! 😁
Teczova no wlasnie mi tez tak glupio samej zagadywac o histero, mamy to samo widzeale mysle ze zapytam, szczegolnie ze kiedys tzn w lipcu moj gin cos wspominal o histero, choc to bylo bardziej stwierdzenie, ze jeszcze tego elementu diagnostyki nie mialam, niz jakies pytanie czy informacja, ze to nalezy zrobic
A moj M ma w piatek badania nasienia z testem HBA, troche sie stresuję, a jednoczesnie licze na to, ze bedzie jakas poprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 16:44
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tęczova daj szansę pecherzykowi. U mnie w drugim cyklu na CLO też późno była owu. Późne owulacje nie są gorsze. Trzymam kciuki żeby wszystko powiodło się.
Blair kurcze nieciekawie.. Mam nadzieję że uda się zrobić histo w najbliższym czasie.
Niezapominajko bardzo się cieszę że jesteś spokojna. Zosienka rośnie to najważniejsze😊Niezapominajka2, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs, z pewnością obca baba jest kimś kogo chcesz teraz oglądać 😁 mam nadzieję, że do czwartku Cię wypuszczą, jeśli nie to kupię kilogram hummusu i sałaty i wbijam z cateringiem 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 17:06
blair. lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko super wieści ❤️
Tęczova weź kurde przyjedź na weekend pod Wrocław, ja Ci taką stymulację zrobię, że dwie kreski od razu zobaczysz 😂 my mocno kibicujemy Twoim pęcherzykom!!!
My byliśmy dziś podciąć wędzidełko u Małego. Póki co śpi z wąsami od krwi ale nie mam sumienia go budzić nawet na zmianę pieluchy, która zaraz wybuchnie🥴😪
Teraz jeszcze muszę go zapisać do fizjoterapeuty żeby sprawdził czy wszystko jest ok i nad czym możemy popracować, a potem wreszcie matka zacznie ogarniać siebiepóki co auto musieliśmy oddać do naprawy, dzisiaj dzwonili z informacją co jest do zrobienia i chyba nie stać mnie nawet na bilet podmiejski 😂😂😂
Wik89, Niezapominajka2, tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko brawa dla pannicy! Ładnie rośnie i oby tak dalej -przecieź jakoś ją pozniej urodzić musisz 😀
Moja Pola byla 2890 a ja 2700 piękne i zdrowe obie ;p
Tęczova kurcze,ja mialam to samo z pecherzykami,tylko mi clo pomogło.. to jaki teraz plan?
Blair ale jak to urlop? A przed juz nie zdazy?
Monia kciuki jutro,ciekawe ile maly wazy,porównamy z ciekawosci😀
A ja bylam na tym spotkaniu z anestezjologiem i kobieta sie dziwila co ja tam robie,ze jak Pole rodzilam 3h i nie bylo juz szans zdazyc z zzo to teraz tym bardziej bo najprawdopodobniej urodze jeszcze szybciej;p ! Podoba mi się ten plan😀😀
Zusy srusy tez zalatwione, nowy telefonik tez, zakupy tez o 15:30 w domu po 7h na mieście😂😂 zastanawiam sie kto twardszy ja z tym bębnem czy Polka 😀blair., Niezapominajka2, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Meggs, z pewnością obca baba jest kimś kogo chcesz teraz oglądać 😁 mam nadzieję, że do czwartku Cię wypuszczą, jeśli nie to kupię kilogram hummusu i sałaty i wbijam z cateringiem 😁
tęczova lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, w szpitalu nikt nie sprawdzał chyba, dziewczynie której córeczka miała krótkie i nie mogła ssać nawet nie chcieli podciąć w szpitalu 🙄
Nam uwagę zwróciła położna środowiskowa, że problemy z brzuszkiem i bączkami mogą wynikać z łykaniem powietrza przez to, że Mały nie wystawiał języka. Z karmieniem nie było żadnego problemu bo to jest cyckowy terrorysta, znalazł sobie swoją metodę ssania😁
Pediatra olała, powiedziała że jak ładnie je to można zrobić zabieg za kilka lat🤦♀️ a u Maluszków zabieg trwa minutę, a u dużych dzieci to już większy zabieg ze znieczuleniem itd.
Poczytaliśmy jakie są konsekwencje olania zabiegu u noworodka i od razu się zapisalśmy
O dziwo Mały jest teraz spokojny, ciągle macha języczkiem zafascynowany co może nim teraz robić 😂 przez 2 tygodnie musimy masować żeby się nie zrosło i będzie git💪Niezapominajka2, blair., Meggs, Magda - mbc, tęczova, Szczęściara, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Blair też bym chyba poczekala,no ale tak o dla przyjemności się chyba postaracie co?😀
Tak,juź slyszalam że mam nie czekac jak wtedy do skurczy co 2 min.;p no ale wiecie- bede sie bala ze falszywy alarm a do szpitala chce isc na jak najkrocej bo Pola i tak samo wyjdzie ;p
Niezapominajko haha, wiec tu Zosi prosze dac spokoj niech idzie w ślady ciotek 😀😀
I brawo Ty ! Ja ostatnio o wszystkim zapominam ;pblair. lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko- wiem, ktore tetno jest moje wlasnie stad, ze zmierzylam je przy pepku
Jesli nie moze w tym miejscu byc dziecka, to jest moje i w kazdym innym miejscu brzucha ma takie samo tempo. Sprobuje sprawdzic jeszcze jutro rano, jak nie bede miala wzdecia, bo dzis caly dzien mam brzuch jak balon.
W kazdym razie podchodze do tego na chlodno, moze byc jeszcze za wczesnie. Jutro wtorek, pojutrze wyczekana sroda... przed sama wizyta chyba narobie w gacie.
Ja tez jestem caly czas myslami z Meggs, nie moze wyjsc mi z glowy.
Niezapominajko - ciesze sie, ze z mala wszystko dobrze.
U zadnej z nas nie moze skonczyc sie zle, nie wchodzi to w gre.
Z niecierpliwoscia czekam az Lami wrzuci nam fotke Ninki
Staraczki do boju! Domi, kto bedzie nastepny?Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko mi najlepiej wychodziło znajdowanie kropka na czczo z samego rana. Polecam! I dziękuję za dobre myśli od Was ❤
Jednej z nas (wszystkie zagrazajacy porod przedwczesny) w 25 tc odeszły dzisiaj wody 🙄🙄🙄 -
Nikodemko na detektor może być zwyczajnie za wcześnie;) maluch jest drobniutki, może się chować. Do środy niedaleko ;*
Co do wędzidełka to u mojej koleżanki synka ostatnio podcinali w szpitalu po porodzie normalnie. Ale okazało się późniejsze za płytko, mieli konsultację u neurologopedy i tam podciął mocniej. I już jest ok
Meggs ja mocno trzymam za Ciebie kciuki, też cały czas myślę jak tam u Ciebie. Serio z chęcią wirtualnie oddam ci trochę swojej szyjki, jakos telepatycznie;) I skurcze też mogę przejąć, niech ta moja macica trenuje.
Jestem jakąś masochistką bo nie mogę doczekać się porodu ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Jutro Was nadrobię, bo też muszę iść do szpitala:( Szyjka znów 2,5cm. Pewnie będą zakładać pessar. A i młody nieco ponad 1600g. Podobnie jak niunia Niezapominajki:)
Meggs jak się czujesz? Też będzie pessar czy kroplówka wystarcza?