Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko, hop hop, czekamy 😘
Nikodemko, na pewno go znajdziesz. Jak nie dziś to jutro. Trochę wciśnij w głąb brzucha to urządzenie.
Anhydra, miło Cię widzieć 😊 Super, że Oluś rośnie. Szybkiego uporania się z kolkami. Powiedz nam kiedyś wie ej o synku, jaki jest, co ile go karmisz (hihi, wcale się nie szykuję psychicznie 😋) i w ogóle 😊 Uściski dla Was! 🤗 A swoją drogą do dziś pamietam, jak wrzuciłaś pozytywny pierwszy test jak wysiadałam z autobusu do pracy i prawie wlazłam w słup gratulując Tobie 😂Anhydra, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja czuje swoje tetno nawet bardzo nisko. Praktycznie na linii majtek. Mam nadzieje, ze to moje, bo wolno bije.
-
Tak Nikodemko u mnie swoje tętno tez znajdowałam dosłownie wszedzie , czasem dosłownie mm obok było tętno dzidziusia, ja spr na YouTube jak brzmi te ok 160 by nie pomylić heheh i jak już raz znalazłam , po może 15-20min to już przez 4-5 tyg zawsze było mniej więcej w tym samym miejscu
Ale dlugo się naszukałem i bardzo mnie to irytowało, ale z drugiej strony wiedziałam, ze na tym etapie wcale nie jest tak łatwo wyszukać wiec podchodziłam ze spokojem -
Marnie rosną te moje pęcherzyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 15:16
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair, strasznie bym chciała, żebyś jakieś dobre rzeczy mogła po mnie małpować
byłam teraz na clo w 3-7dc, wcześniej chciał mi dać aromka, ale z racji, że poprzedni dał mi clo to został przy clo. W czwartek mam znów podjechać na monit, choć milimetr dziennie nie napawa mnie jakimś dużym optymizmem, no ale chce dać szansę pęcherzykowi na lewym jajniku. Kurczę, szkoda by było marnować cykl z histero, ale może uda Wam się bez iui 🤞 też bym chciała histero machnąć, bo chyba robili mi tylko laparo, tylko jakoś głupio mi to zasugerować to mu.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:52
tęczova, blair., alex0806, tere-fere, Meggs, Szczęściara, Nona, Dośka, sunshine03, przedszkolanka:), madziorek86, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Pestkaa, Nikodemka, Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość
-
Tak, podjechałam dziś na monit. Aktualnie dominujący z 11 mm na niespełna 13x15mm, poprzednio dominujacy urósł 1 mm w 3 dni, a to 13 dc.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Niezapominajko dziewuszki zazwyczaj są drobniejsze! Nie przejmuj się nadrobi poza brzuszkiem 😘😘😘
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs mysle o Tobie i Wikusiu, na pewno bedzie dobrze, sciskam💓
Lami ni to max za 3 dni zobaczysz Coreczke
Teczova nie smutaj kochana tylko dzialajcie sobie, tak jak pisza dzieeczyny, i z poznych owu sa dzieci. Glowka do gory😘
Blair no rozumiem Cie, ja trz tak mam ze przy przedluzajacych sie staraniach to juz nie jest tylko miesiac tylko „znowu kolejny miesiac”. Ale fajnie, ze masz histero w tym cyklu, mocno wierzymy w jej moc!ze znieczuleniem?
Nikodemko juz tylko dwa dni do wizyty bedzie wszystko dobrze😘
A ja juz mam spadek nastroju, nie bola piersi wiec juz czuje ze nic z tego. Wiem, ze to glupie i bezpodstawne, bo dzis dopiero 2-3 dpo, ale mysle sobie, ze jakbym zaszla to na pewno COŚ bym czula hahhaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, Blair, kurczę, niby to wiem, ale myślałam, że z clo tak wcześnie ten mój przydługi cykl się skróci bardziej niż o pół godziny
no nic dr W czuwa nad tym, nie pozostaje mi nic innego niż mu ufać.
Blair 😘 będziemy narzekać na mdłości jeszcze przed świętami ☺
Niezapominajko, czekamy z bzykaniem bo żołnierzy mało, wczoraj odświeżyliśmy bo ile można żyć w celibacie 🙈blair. lubi tę wiadomość
Niezapominajko, dodam, że strasznie się cieszę, że u Ciebie dobre wieści i się mniej stresujesz ❤
Blair, chyba rzeczywiście podpytam go o histero, już kilka razy dziwił się skąd ja coś tam wiem, mówiłam, że z forum 😂Wik89, blair., Niezapominajka2, J.S lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”