Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Nie odzywam się ostatnio, bo muszę sobie zrobić krótką przerwę od forum. Ale wrócę do Was.
Jestem z Wami myślami i trzymam kciuki za wszystkie Maluszki i Was Mamuśki, żeby wszystko potoczyło się w dobrym kierunkuSzczególnie za Ciebie Meggs!
Byłam dziś na wizycie. Maluszek jest i ma się dobrzeSerduszko pięknie pika
A teraz moja Kropeczka przesyła Wam pierwsze buziaki i wita się z Ciociami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 21:27
sunshine03, Meggs, OlivkowaMama, Nona, tere-fere, tęczova, alex0806, coma, Niezapominajka2, Nikodemka, madziorek86, Wik89, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Kijanka, blair., Biegającą-mama, Ani0nka, Dośka, Lami, Szczęściara, Magda - mbc, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że po dzisiejszym poście Domi zwiększyła się liczba wyszukiwań "wędzidełko" na google
ps. Moje jest całe
alex0806, Wik89, Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko super wieści
piękna kropencja! Na pewno się już uspokoiłaś
A jak potrzebujesz chwili wytchnienia to odpocznij i wracaj do nas
Tęczova też siłą rzeczy obczaiłam swoje, moje jest krótkie ;p
I melduję że BYŁO znowu ;p chyba mi tego brakowało. Apetyt zaczyna rosnąć w miarę jedzenia ;p może dzięki temu w końcu dzisiaj zasnę szybciej.
Kark ja dzisiaj rozmawiałam z przyjaciółka i ona właśnie dostała antybiotyk podczas porodu że względu na długą akcję A gbs miała ujemny. Także podczas porodu nawet wyniki mogą być sobie a leki i tak się dostanie.
Mi dzisiaj przyszły wyniki ostatnie i HBs też ujemny jak GBS, CMV mam IGg dodatnie bo jak pracowałam w żłobie to mnie dzieci musiały zarazić. W 1 ciąży wtedy mi wyszło. A tak to HIV jeszcze osobiście trzeba odebrać.
A właśnie, w moczu mi PH wyszło 7.5. To jakaś infekcja już? Zawsze miałam 6-6,5
Z drugiej strony nie wiem czy pisać cokolwiek bo chyba jestem zła i niedobra po wczorajszej "rozmowie" ^^ i nie wiem czy się śmiać czy płakać... 😂Nona, tęczova, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hehehe cieszę się, że jęzorek mojego Szymka przyczynił się do tak szerokiej edukacji 😂 lepiej późno niż wcale!
Oliwkowa, podziwiam! Mi libido żyć nie dawało, zresztą teraz też bym się na męża rzuciła, ale dopiero co wyciagnęłam przy myciu szwy, które miałam na szyjce i nie wiem czy już mogę 😂
-
Wrócę wrócę ☺ Po prostu zaczynam się coraz gorzej czuć. Dziś rano myslalam, że nie zdążę sobie zrobić kanapki i padnę. Cały czas mi niedobrze, a ponadto mam zapchany nos i wszystko mi spływa do gardła (blee) co potęguje moje złe odczucia. Najgorzej jest w pracy niestety... bo nie zawsze mogę iść coś przekąsić albo napić się. Muszę przetrwać ten tydzień, później mam urlop.
Będę Was podczytywać, ale nie mam w ogóle weny na pisanie 😞
Ściskam Was mocno 😘❤Nona lubi tę wiadomość
-
Sloneczko - tylko wroc! Piekny kropuś. Mam nadzieje, ze po urlopie wybierzesz sie na zwolnienie, nie ma co sie meczyc, tyle na to czekalysmy
Zalamalam sie -_- Mamy w poniedzialek sesje slubna (po dwoch latach od slubu) i nie dopinam sie w sukni! Jeszcze 2 tygodnie temu zapinaly sie wszystkie guziki, a teraz tylko do polowy... Waze sie i nie przytylam wcale, ale mam te cholerne wzdecie, to pewnie przez to. Zapowiada sie pozowanie tylko przodem, a to wlasnie plecy podobaja mi sie w mojej sukni najbardziej. Pozdro 600.Słoneczko123, Nona, Wik89, madziorek86, Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Słoneczko jaki piękny kropek 😍 wygląda mi na chłopaka, a nawet powiedziałabym, że to już kawał chłopa jest 😀
Wczoraj znajoma rodziców (tak, wygadali się 🙍) mówi do mnie tak: to bedzie chłopak, mówię ci, będzie chłopak 😀😀
A ja tak bardzo marzę o dziewczynce 😍 ale jak będzie chłopak to też pokocham i już mężowi zapowiedziałam, że mu nie odpuszczę i będzie kolejne 😀przedszkolanka:), Nona, Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość