Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex i Biegająca kciuki!!! Jejku właśnie wchodziłam z myślą, mamy wrzesień! Tyle dziewczyn do rozpakowania a tu już akcje porodowe się zaczynaja 😍😍😍 kciuki!!
My zaczynamy 33 tydzień ciąży ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 06:31
Lami, tęczova, Pestkaa, tere-fere, Dośka, Wik89, Biegającą-mama, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Miałam jeszcze zasnąć a tu takie emocje 😍
Dziewczyny, kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki!!! Będą nowe dzidziusie aaaaaa!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
4 cm przy przyjęciu, będziemy rodzić
prosze o kciuki. Mąż do mnie dołączy na sali jednoosobowej. Na razie leżę z 1 babką i czekam na położną, bardzo fajna babka. Będziemy omawiać plan porodu. Boli znośnie. Zamawiam poród jak Kark!
Ani0nka, Magda - mbc, sunshine03, tęczova, przedszkolanka:), tere-fere, Lami, Dośka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Pestkaa, Wik89, Kijanka, Meggs, Szczęściara, Biegającą-mama, Kasztanek, blair., madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami, świetne wieści!
Alex i Biegająca, czekamy na maleństwa!!
Odniosę się jeszcze do macierzyństwa. Coma, jak ja Cie rozumiem!! Co idę z małym w odwiedziny do pracy, a chodzę często, to mi się tak tęsknijak on miał 2tyg jeszcze machałam raport
mimo żr na L4 jestem ciągiem od 20lutego.
Ja totalnie nie jestem matką kwoką i Jurek nie rozbujał we mnie instynktu macierzyńskiego, ale bardzo się cieszę, że mam dziecko. Dla mnie ważniejsze od „siedzenia z dzieckiem” jest to jak je wychowam. Nie chciałabym, żeby wpadało w schematy, żeby wyrobiło sobie dobre mechanizmy obronne i umiało odciąć pępowinę. Żeby umiało poddawać życie w wątpliwość i nie robiło czegoś, tylko dlatego, że tak się przyjęło. Nie chcę być sumieniem swojego dziecka, tak jak moja mama długo była moim.
coma, Wik89, Kijanka, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
alex0806 wrote:4 cm przy przyjęciu, będziemy rodzić
prosze o kciuki. Mąż do mnie dołączy na sali jednoosobowej. Na razie leżę z 1 babką i czekam na położną, bardzo fajna babka. Będziemy omawiać plan porodu. Boli znośnie. Zamawiam poród jak Kark!
alex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po 14 października rodzic mogę wiec dawać dziewczyny bo jeszcze wyprawki nie mam, w tym miesiącu będę kupować rzeczy dla Alusia i powiecie mi co się sprawdziło a co nie
lekarz powiedział aby ubranka rozm 50 sobie odpuścić 😂 a ja mam dwa body w tym rozmiarze bo myślałam ze to takie maleństwo będzie pół roku temu 😂
A dziś składanie mebli do salonu i jadalni!!!! Juhuuuu! Wiec już prawie koniec remontu. We wtorek wylewki w sypialni wiec jeszcze ponad tydzień i już będę myśleć tylko o maleństwie i wyprawce 😁❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 07:45
Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
A my mamy dziś 11tygodni, hahaha jaka poważna „tygodnica”. Czas leci, oj leci! 😱
Ani0nka, tęczova, przedszkolanka:), Lami, tere-fere, sunshine03, Dośka, Cytrynowy sok, Pestkaa, Wik89, Meggs, Szczęściara, Biegającą-mama, blair., madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja miałam 56 z hmu i powoli wyrastamy. Dwie 50 z hmu byly szybciej idealne i juz dawno ich nie mamy
Teraz zamawiam hmowe 62 i zobaczymy ile pociągniemy. Hm nasz ulubiony jeśli chodzi o ciuszki, ale ja z neta zamawiam, w sklepie stacjnarnie nie ma takich ladnych ciuszkówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 07:45
Ani0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja właśnie planuje cała wyprawkę przez neta zrobić, hm smyk i jakie jeszcze sklepy w miarę tanimi i ładnymi ciuszkami polecacie???
-
A i jeszcze koszula porodowa? Gdzie swoje kupowaliście? Zastanawiam się czy ze strony mamyginekolog nie zamówić?
-
Matko,wstałam na wpół oczy zamknięte i aż mi sie otworzyly!!
Alex 4 cm.przy lajcie jak mialas to pójdzie szybko!! Zaraz bedzie 8cm! Aaa kciuki!!!
Biegająca no to mieliście randke hihi, dobrze że zdazyliscie w przeciwieństwie do Kark😂 Go go Go trzymam kciuki za szybki poród!
Meldujcie dziewczyny wszystko,pieknie rozpoczynacie wrzesień 😍🤗
Anionka gratuluję nowego tygodnia
Ja jeszcze zamawialam w 5 10 15 ale po tym jak mi sie sprał wzorek to średnio jestem przekonana. Ładne body i super jakości zamawialam ze stronki jednej tylko malh wybór mają i ceny troche spore.
Magda zaraz 3 miechy?? OMG! Nie wierze 😲
Edit: Olek czeka na porody z poranną czkawka!😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 08:12
Ani0nka, tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Ja właśnie planuje cała wyprawkę przez neta zrobić, hm smyk i jakie jeszcze sklepy w miarę tanimi i ładnymi ciuszkami polecacie???
kilka sztuk mam ze smyka i kilka z newbie. Z newbie są piękne, ale bez wyprzedaży kosmicznie drogie 😲 no i mam też zestawy od mamyginekolog na 56 do szpitala, ale skoro Alek ma być duży to myślę, że się nie zmieści w te mikro ubranka
bo są zdecydowanie mniejsze niż 56 z h&mu
przedszkolanka:), Ani0nka, Magda - mbc lubią tę wiadomość