Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeeeeej ja tak jak przedszkolanka, wchodze na fiolet z jednym okiem przymnknietym jeszcze, jak przeczytalam to od razu sie rozbudzona czuje, jak po dobrej kawie :D Alex, kciuki!!!
    Biegajaca, rowniez!
    Go go go!!! Wczoraj dopingowalam meza meza na polmaratonie, a dzisiaj Was 😁😍
    Kark super, ze wychodzicie dzis!
    My kontynuujemy weekend z tesciami 😁
    Milego dnia!

przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Kijanka Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, Biegająca, powodzenia!
    Anionka, ja kupiłam koszule z dr nap. Teraz w nich śpię, bo przestałam się mieścić w sexi piżamki sprzed ciąży. Do porodu mam taką rozpinaną do samego dołu.
    Jeśli chodzi o ubranka, to u mnie newbie, ewa klucze (do kupienia w necie), smyk. Mam też coś z hm. Rozmiar 56 na początek, skrzacik w 25 tc był wagowo na 40 centylu. Rozmiaru 50 na razie nie kupuję. Trudno, najwyżej 2 tygodnie skrzat będzie miał podwijane rękawki. No i stawiam na pajace rozpinane na całej długości.
    Tęczova, kup bodziaka na szczęście, jeśli coś Ci się podoba. Ja chyba dzień po teście kupiłam pajacyka w smyku na szczęście i skrzat się rozgościł w brzuszku :p. Nie żebym wierzyła w zabobony, ale takie działania utrwalają pozytywne myślenie.

Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, biegająca - trzymam kciuki żeby poszło tak sprawnie jak u Kark :)

Ja też nie kupuję rozmiaru 50 - mam jeden taki "komplecik noworodkowy" w tym rozmiarze i nic więcej nie kupuję. U mnie lwia część wyprawki to Pinokio, Newbie i Next mam kilka rzeczy z H&M i Lidla, ale te faktycznie są większe. Aaa i z Tesco mam trochę - znaczy z F&F.

A powiedzcie - czy potrzebne są kaftaniki? Ja mam same pajace lub body + spodenki/półśpiochy i jakoś nie widzę zastosowania dla kaftaników.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 09:16

uIHap1.png
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coma wrote:
    Alex, biegająca - trzymam kciuki żeby poszło tak sprawnie jak u Kark :)

Ja też nie kupuję rozmiaru 50 - mam jeden taki "komplecik noworodkowy" w tym rozmiarze i nic więcej nie kupuję. U mnie lwia część wyprawki to Pinokio, Newbie i Next mam kilka rzeczy z H&M i Lidla, ale te faktycznie są większe. Aaa i z Tesco mam trochę - znaczy z F&F.

A powiedzcie - czy potrzebne są kaftaniki? Ja mam same pajace lub body + spodenki/półśpiochy i jakoś nie widzę zastosowania dla kaftaników.
    Ja nie użyłam ani razu, teraz mam jakieś dwa, które od kogoś dostałam, ale nie sądzę, żebym użyła. Moim zdaniem niepotrzebne.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Aż sobie pooglądałam ciuszki z hmu 😍 jestem nienormalna, trudno!
    Na szczęście ;)

tęczova lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Ja nie użyłam ani razu, teraz mam jakieś dwa, które od kogoś dostałam, ale nie sądzę, żebym użyła. Moim zdaniem niepotrzebne.

Tak myślałam :) Zawiozłam wczoraj mamie do prania i prasowania mój dobytek i się darła, że nie ma kaftaników i co ja sobie myślę :D Właśnie dlatego nie wpuszczę jej do szpitala nawet na sekundę :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

uIHap1.png

Wysłany: 1 września 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coma również mam dwa w kompletach do śpiochow,ale raczej sa zbednym i niepraktycznym wydatkiem ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 1 września 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coma wrote:
    Tak myślałam :) Zawiozłam wczoraj mamie do prania i prasowania mój dobytek i się darła, że nie ma kaftaników i co ja sobie myślę :D Właśnie dlatego nie wpuszczę jej do szpitala nawet na sekundę :D
    Haha, czyli się zacznie dopiero wesoło po porodzie z radami?😀

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami , Biegająca mocno Wam kibicuje , juz za chwile będzie po rozwiązaniu 😍

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs, jak u Was? Jak się czujesz?

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś zaczynamy 3 trymestr, 7 miesiąc ❤ nadal w szpitalu, nadal w dwupaku!

nick nieaktualny, coma, tere-fere, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Dośka, Cytrynowy sok, Pestkaa, tęczova, Magda - mbc, Nikodemka, Szczęściara, blair., Wik89, madziorek86, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Haha, czyli się zacznie dopiero wesoło po porodzie z radami?😀

No na pewno! Ona wychowała trójkę dzieci to przecież prawie jakby przeżyła wojnę w Wietnamie :D Żebyście zobaczyły jej minę jak pokazałam jej dostawkę Chicco zamiast łóżeczka (takiego z duszą, które zrobił wujek Józek!) - takie ekstremalne obrzydzenie i komentarz na zasadzie "No nie wiem czy dobrze robisz dziecko". :D

przedszkolanka:), Niezapominajka2, tęczova lubią tę wiadomość

uIHap1.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    A my dziś zaczynamy 3 trymestr, 7 miesiąc ❤ nadal w szpitalu, nadal w dwupaku!

Mówiłam Ci Meggs że my rodzimy razem w pierwszej połowie listopada, zrobiłam nam rezerwację na Karowej :P

uIHap1.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:47

Ani0nka lubi tę wiadomość

• tere-fere Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:26

❤💙❤💙

Wysłany: 1 września 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coma wrote:
    No na pewno! Ona wychowała trójkę dzieci to przecież prawie jakby przeżyła wojnę w Wietnamie :D Żebyście zobaczyły jej minę jak pokazałam jej dostawkę Chicco zamiast łóżeczka (takiego z duszą, które zrobił wujek Józek!) - takie ekstremalne obrzydzenie i komentarz na zasadzie "No nie wiem czy dobrze robisz dziecko". :D
    U mnie było "złe noszenie",brak czerwonej kokardki przy wózku,a ze wózek za szybko kupilam 😀 ale jak chciała bym nie oszalała i nie zaczęła krzyczec to odpuściła,bo ja z tych co i tak wszystko zrobią po swojemu. Teraz nawet nic nie komentuje 😀

coma lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko pisze u mnie rozwarcie powolutku, od 3 w nocy 3 cm dopiero , ale jeszcze się wstrzymali z oksy, skurcze regularne ale do wytrzymania. Wolałabym mocniejsze i więcej i żeby szybciej poszło 😂

przedszkolanka:), nick nieaktualny, tere-fere, Pestkaa, tęczova, blair., Ani0nka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 września 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegającą-mama wrote:
    Na szybko pisze u mnie rozwarcie powolutku, od 3 w nocy 3 cm dopiero , ale jeszcze się wstrzymali z oksy, skurcze regularne ale do wytrzymania. Wolałabym mocniejsze i więcej i żeby szybciej poszło 😂
    Kibicujemy i czekamy na zdjecie 🤗🤗

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coma ja mam tylko jeden kaftanik, bo akurat był w zestawie ciuszków od mg. Ale myślałam, ze sie go zakłada jak bluzę czy sweterek czyli na wierzch na body z krótkim rękawem :D dopiero później zostałam uswiadomiona, że to niby pod pajac się zakłada, co w ogóle nie wydaje mi się logiczne ani praktyczne 😂

coma, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Weszłam nadrobić a tu się dzieje🤪🤪
    Biegająca, Alex trzymam kciuki za szybkie porody.
    Anioka podziwiam Ciebie że jeszcze nie zaczęłaś wyprawki🙈🙈
    Miłego dnia dziewuszki.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
‹‹ 1606 1607 1608 1609 1610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ