Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojeeeeej ja tak jak przedszkolanka, wchodze na fiolet z jednym okiem przymnknietym jeszcze, jak przeczytalam to od razu sie rozbudzona czuje, jak po dobrej kawie
Alex, kciuki!!!
Biegajaca, rowniez!
Go go go!!! Wczoraj dopingowalam meza meza na polmaratonie, a dzisiaj Was 😁😍
Kark super, ze wychodzicie dzis!
My kontynuujemy weekend z tesciami 😁
Milego dnia!przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Alex, Biegająca, powodzenia!
Anionka, ja kupiłam koszule z dr nap. Teraz w nich śpię, bo przestałam się mieścić w sexi piżamki sprzed ciąży. Do porodu mam taką rozpinaną do samego dołu.
Jeśli chodzi o ubranka, to u mnie newbie, ewa klucze (do kupienia w necie), smyk. Mam też coś z hm. Rozmiar 56 na początek, skrzacik w 25 tc był wagowo na 40 centylu. Rozmiaru 50 na razie nie kupuję. Trudno, najwyżej 2 tygodnie skrzat będzie miał podwijane rękawki. No i stawiam na pajace rozpinane na całej długości.
Tęczova, kup bodziaka na szczęście, jeśli coś Ci się podoba. Ja chyba dzień po teście kupiłam pajacyka w smyku na szczęście i skrzat się rozgościł w brzuszku :p. Nie żebym wierzyła w zabobony, ale takie działania utrwalają pozytywne myślenie.Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Alex, biegająca - trzymam kciuki żeby poszło tak sprawnie jak u Kark
Ja też nie kupuję rozmiaru 50 - mam jeden taki "komplecik noworodkowy" w tym rozmiarze i nic więcej nie kupuję. U mnie lwia część wyprawki to Pinokio, Newbie i Next mam kilka rzeczy z H&M i Lidla, ale te faktycznie są większe. Aaa i z Tesco mam trochę - znaczy z F&F.
A powiedzcie - czy potrzebne są kaftaniki? Ja mam same pajace lub body + spodenki/półśpiochy i jakoś nie widzę zastosowania dla kaftaników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 09:16
-
coma wrote:Alex, biegająca - trzymam kciuki żeby poszło tak sprawnie jak u Kark
Ja też nie kupuję rozmiaru 50 - mam jeden taki "komplecik noworodkowy" w tym rozmiarze i nic więcej nie kupuję. U mnie lwia część wyprawki to Pinokio, Newbie i Next mam kilka rzeczy z H&M i Lidla, ale te faktycznie są większe. Aaa i z Tesco mam trochę - znaczy z F&F.
A powiedzcie - czy potrzebne są kaftaniki? Ja mam same pajace lub body + spodenki/półśpiochy i jakoś nie widzę zastosowania dla kaftaników. -
rzepakowepole wrote:Ja nie użyłam ani razu, teraz mam jakieś dwa, które od kogoś dostałam, ale nie sądzę, żebym użyła. Moim zdaniem niepotrzebne.
Tak myślałamZawiozłam wczoraj mamie do prania i prasowania mój dobytek i się darła, że nie ma kaftaników i co ja sobie myślę
Właśnie dlatego nie wpuszczę jej do szpitala nawet na sekundę
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
coma wrote:Tak myślałam
Zawiozłam wczoraj mamie do prania i prasowania mój dobytek i się darła, że nie ma kaftaników i co ja sobie myślę
Właśnie dlatego nie wpuszczę jej do szpitala nawet na sekundę
-
A my dziś zaczynamy 3 trymestr, 7 miesiąc ❤ nadal w szpitalu, nadal w dwupaku!
sunshine03, coma, tere-fere, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Dośka, Cytrynowy sok, Pestkaa, tęczova, Magda - mbc, Nikodemka, Szczęściara, blair., Wik89, madziorek86, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Haha, czyli się zacznie dopiero wesoło po porodzie z radami?😀
No na pewno! Ona wychowała trójkę dzieci to przecież prawie jakby przeżyła wojnę w WietnamieŻebyście zobaczyły jej minę jak pokazałam jej dostawkę Chicco zamiast łóżeczka (takiego z duszą, które zrobił wujek Józek!) - takie ekstremalne obrzydzenie i komentarz na zasadzie "No nie wiem czy dobrze robisz dziecko".
przedszkolanka:), Niezapominajka2, tęczova lubią tę wiadomość
-
coma wrote:No na pewno! Ona wychowała trójkę dzieci to przecież prawie jakby przeżyła wojnę w Wietnamie
Żebyście zobaczyły jej minę jak pokazałam jej dostawkę Chicco zamiast łóżeczka (takiego z duszą, które zrobił wujek Józek!) - takie ekstremalne obrzydzenie i komentarz na zasadzie "No nie wiem czy dobrze robisz dziecko".
coma lubi tę wiadomość
-
Na szybko pisze u mnie rozwarcie powolutku, od 3 w nocy 3 cm dopiero , ale jeszcze się wstrzymali z oksy, skurcze regularne ale do wytrzymania. Wolałabym mocniejsze i więcej i żeby szybciej poszło 😂
przedszkolanka:), sunshine03, tere-fere, Pestkaa, tęczova, blair., Ani0nka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Na szybko pisze u mnie rozwarcie powolutku, od 3 w nocy 3 cm dopiero , ale jeszcze się wstrzymali z oksy, skurcze regularne ale do wytrzymania. Wolałabym mocniejsze i więcej i żeby szybciej poszło 😂
-
nick nieaktualnyComa ja mam tylko jeden kaftanik, bo akurat był w zestawie ciuszków od mg. Ale myślałam, ze sie go zakłada jak bluzę czy sweterek czyli na wierzch na body z krótkim rękawem
dopiero później zostałam uswiadomiona, że to niby pod pajac się zakłada, co w ogóle nie wydaje mi się logiczne ani praktyczne 😂
coma, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość