Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
5 cm, wody poszły na badaniu. O 10 zmieniam salę i będę z mężem. Do tej pory bardziej bolało badanie niż skurcze. Ale poród online chyba na tym się kończy;) proszę o kciuki za nas
Biegająca powodzeniaprzedszkolanka:), Pestkaa, tęczova, Biegającą-mama, Niezapominajka2, tere-fere, Magda - mbc, sunshine03, Kijanka, Szczęściara, blair., Wik89, madziorek86, Dośka, Ani0nka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Obstawiamy która pierwsza urodzi? 😁
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Walczcie dzielnie i oby szybciutko i w miarę jak najmniej boleśnie się rozpakować!
My spadamy na wycieczkę wykorzystać mam nadzieję ostatni dzień upału w tym roku 😜blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Magda - mbc wrote:Beti, zagladasz tu? Trzymasz się?
Testuje cos na sobie.Dam znac za pare dni ,jezeli to wypali to moze byc przełom 😉
Jutro ide na podgląd.Modle sie ,zeby chociaz cykl był normalnyKijanka, przedszkolanka:), tere-fere, Pestkaa, Magda - mbc, Dośka, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Mówiłam Ci Meggs że my rodzimy razem w pierwszej połowie listopada, zrobiłam nam rezerwację na Karowej
Kijanka, coma, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To już pisze , urodziłam o 10:57. Bez znieczulenia. Małe nacięcie skory, trochę więcej krwawię o dostałam dodatkowa kroplówkę z oksytocyna i leżę jeszcze na poporodowej.
Hania wazy 2570g 49 cm 6pkt w 5 minucie 9/10. Jednak zabrali ja na wcześniaki 😞Będą sprawdzać saturacje. Już za nią tęsknie. Mam nadzieje, że wszystko dobrze będzie. Za 2-3h mogę do niej jechać na drugie pietro.Beti82, przedszkolanka:), Ani0nka, sunshine03, Szczęściara, Nikodemka, tere-fere, Wik89, Dośka, Domi_tur, tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, Meggs, blair., Kijanka, Magda - mbc, Pestkaa, Lami, Malinowa91, OlivkowaMama, Arashe, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:27
Beti82, przedszkolanka:), sunshine03, Szczęściara, Biegającą-mama, Dośka, tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, Meggs, blair., Kijanka, Magda - mbc, Malinowa91, Arashe, Pestkaa, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Dziewczyny a czy któraś z was robiła bthcg przy jego wysokich wartościach powyżej 10000?
Ja nie potrzebnie zrobiłam przy okazji on tych badań i teraz się martwię bo...
W poniedzielek 5824,96 a w sobotę 13045,01.
Przy takich Wysokich wartościach podwojenie powinni być w trakcie 96h, czyli w piątek .Wydaje się być ok , ale może któraś z was ma większe doświadczenie ??palyna -
palyna wrote:Dziewczyny a czy któraś z was robiła bthcg przy jego wysokich wartościach powyżej 10000?
Ja nie potrzebnie zrobiłam przy okazji on tych badań i teraz się martwię bo...
W poniedzielek 5824,96 a w sobotę 13045,01.
Przy takich Wysokich wartościach podwojenie powinni być w trakcie 96h, czyli w piątek .Wydaje się być ok , ale może któraś z was ma większe doświadczenie ??przedszkolanka:) lubi tę wiadomość