Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
palyna wrote:Dziewczyny a czy któraś z was robiła bthcg przy jego wysokich wartościach powyżej 10000?
Ja nie potrzebnie zrobiłam przy okazji on tych badań i teraz się martwię bo...
W poniedzielek 5824,96 a w sobotę 13045,01.
Przy takich Wysokich wartościach podwojenie powinni być w trakcie 96h, czyli w piątek .Wydaje się być ok , ale może któraś z was ma większe doświadczenie ??Beti82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Biegająca gratulacje
Bedzie dobrze
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biegająca kochana gratuluję. Nie martw się będzie dobrze. Dużo zdrowia dla Was😘😘
Kark cudownie że wychodzicie.. Nie ma to jak w domu😉😉
Alex matko chrzestna mojego dziecia jak tam? Tulcie się??Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Biegająca gratuluję córeczki ❤ sprawdzą saturację i zaraz malutka wróci do Ciebie 😍 Haniu witaj na świecie 🥳🥳🥳
Coma Ty juz przeciez masz położna 😋 ja to muszę zacząc sprawdzac w mojej karcie która jak sie nazywa bo narazie to mogę tylko je wizualnie opisać 😋Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
palyna wrote:Dziewczyny a czy któraś z was robiła bthcg przy jego wysokich wartościach powyżej 10000?
Ja nie potrzebnie zrobiłam przy okazji on tych badań i teraz się martwię bo...
W poniedzielek 5824,96 a w sobotę 13045,01.
Przy takich Wysokich wartościach podwojenie powinni być w trakcie 96h, czyli w piątek .Wydaje się być ok , ale może któraś z was ma większe doświadczenie ?? -
Biegająca, gratuluję 😘 Hania na pewno niedługo nadrobi brakujące tygodnie i gramy ☺
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs, Coma, mam nadzieję, że dacie mi za jakiś czas ściągawkę z położnych! Mam nadzieję, że nie będą opisane "stara, pryszczata"
U nas chyba czas zamykać warsztat, bo mąż mi padnieJuż raczej po owu bo temperatura poszła trochę w górę mimo 1,5h wcześniejszego mierzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 13:38
Magda - mbc, coma, blair., Domi_tur, Biegającą-mama, Arashe, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”