Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine to myślisz ze 62 wziac od mamy ginekolog? Bo chce wziac koszule porodowa i zestaw dla noworodka 😊
-
Ani0nka wrote:A i jeszcze koszula porodowa? Gdzie swoje kupowaliście? Zastanawiam się czy ze strony mamyginekolog nie zamówić?
A ubranka 80%hm, zara baby, mamaginekolog, nanaf (czy jakos tak), codoo (te juz drogie, ale fajne)Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ani0nka wrote:Sunshine to myślisz ze 62 wziac od mamy ginekolog? Bo chce wziac koszule porodowa i zestaw dla noworodka 😊
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
sunshine03 wrote:Ja też kupiłam większość z hmu online
kilka sztuk mam ze smyka i kilka z newbie. Z newbie są piękne, ale bez wyprzedaży kosmicznie drogie 😲 no i mam też zestawy od mamyginekolog na 56 do szpitala, ale skoro Alek ma być duży to myślę, że się nie zmieści w te mikro ubranka
bo są zdecydowanie mniejsze niż 56 z h&mu
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Sunshine to myślisz ze 62 wziac od mamy ginekolog? Bo chce wziac koszule porodowa i zestaw dla noworodka 😊
A ubranka są maciupenkie, więc myślę że 56 na pewno dla Was odpada, a spokojnie zestaw 62 od niej wystarczybo i tak pewnie będzie całkiem mały. Poczytaj komentarze pod tymi zestawami, może to Ci rozjaśni, jaki rozmiar wziąć
tak czy siak 56 od niej nie bierz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 08:11
-
Czekam na badanie. Skurcze mocniejsze ale do przeżycia;) pod ktg leżę na sali
Mąż do mnie dołączy na 1 osobowej dopiero bo jest dużo porodów. Najlepsze jest to że do jutra mam.l4 ;pAni0nka, tere-fere, przedszkolanka:), Magda - mbc, sunshine03, tęczova, Cytrynowy sok, Kijanka, Pestkaa, Szczęściara, Biegającą-mama, blair., madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda i koszula się sprawdziła? Jedna trzeba wziac porodowa i ze dwie takie koszule nocne z rozpięciem na cyckach co? Czy coś więcej z ubrań dla mnie??? Przepraszam ale ja nie ogarniam tego bo tylko o remontach myślałam i jak pisaliście o tym to nie czytałam 🙈❤️ Pomóżcie mi 😘
-
Ani0nka wrote:Magda i koszula się sprawdziła? Jedna trzeba wziac porodowa i ze dwie takie koszule nocne z rozpięciem na cyckach co? Czy coś więcej z ubrań dla mnie??? Przepraszam ale ja nie ogarniam tego bo tylko o remontach myślałam i jak pisaliście o tym to nie czytałam 🙈❤️ Pomóżcie mi 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 08:13
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:hm ma zawyżoną rozmiarówkę. 56 w hmie to 62 w innych itd.
Ale uznałam, że mam zestaw noworodkowy plus na przebranie, one są malutenkie. Pajacyki ze smyka na 56 nie są wielkie, więc najwyżej na szybko dokupię coś na 50 jakby była potrzeba. Cały czas mam nadzieję, że nasz synek nie będzie taki malutki, jak przewidują te wymiary z usg -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Magda i koszula się sprawdziła? Jedna trzeba wziac porodowa i ze dwie takie koszule nocne z rozpięciem na cyckach co? Czy coś więcej z ubrań dla mnie??? Przepraszam ale ja nie ogarniam tego bo tylko o remontach myślałam i jak pisaliście o tym to nie czytałam 🙈❤️ Pomóżcie mi 😘
a jest duża szansa, że polecą prosto do kosza po szpitalu
-
Ja na Polę wszystko mialam wielkie. Wczoraj jeszcze zdjecia oglądałam jak jej podwijałam albo jak wisialo. Teraz mam róźne róźniaste rozmiary,ale i Olek bedzie prawdopodobnie większy 😊
Tak się teraz zastanawiam czy koszula na poród plus koszula na salę plus pizamka (z tunika ale i spodniami)mi wystarczy? Chyba powinna . W pierwszej nie mialam w zapasie,meko nie cieklo, krew tez sie nie lała,potów nie miałam (mysmy sie w nocy nawet kąpały😀)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 08:21
-
Dziękuję dziewczyny!!! Czyli mam plan kupić jedną koszulę porodową mamy ginekolog i dwie koszule/piżamy do karmienia takie rozpinane na cycki z Allegro, jutro wypłata będzie to będę kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 08:29
-
Aż sobie pooglądałam ciuszki z hmu 😍 jestem nienormalna, trudno!
Wik89, Kijanka, przedszkolanka:), Pestkaa, blair., madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja na parę godzin w szpitalu biorę koszule do porodu, poporodową i dwie na przebranie (ale ja jestem nienormalna i na pewno będę chciała się przebrać jak tylko coś mi kapnie. Poza tym odkąd zaczęłam uskuteczniać wietrzenie, śpię w zasadzie tylko w koszulach, bardzo mi się przydają a rozpinane od góry są wygodne nie tylko do karmienia, jeśli wiecie co mam na myśli.