Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Też ćwiczyłam z Chodakowską i z Tomkiem Choińskim też lubiłam
Były efekty, ale wtedy też bardzo pilnowałam diety, miałam nawet wykupioną u Lewandowskiej 😀 A dzisiaj 80kg. Pierwszy raz mam 8 z przodu. Ale co tam!! Wrócę do ćwiczeń po ciąży. Razem z mężem, bo on w ciąży też tyje 😂😂😂
Cytrynowy sok, tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko moja pralka też proszku nie ogarnia ani płynu. A jest nowa, ładowana od góry. Jak ten ogranicznik wyglada? ;p
Kark to nie wiem ile stopni;( ona nadal żółta ale w szpitalu spadła bilirubina. Jak Bedzie ładnie przybierać na wadze to spoko. I kup dużo robi i sika to akurat pomagaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko - dobije Cie. To byl gofr z nutella, mascarpone, oreo i bita smietana 😳 Co se schudlam, to se przytyje przez ten weekend. Zaraz zamawiamy pizze 💪
Lami, blair., Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Wiki ćwiczenia przy staraniach tak,ale bardziej umiarkowane niż totalnie wyczerpujące
Cytrynowa to ja tak samo z Choda,się pack, siatka.. ale i do tego wrócę;p
Kark a Tu już ćwiczyć chcesz zacząć ?:o szalona!!
Niezapominajko mnie właśnie wkurzala mel z tym darciem się;p i tak jak mnie zawsze nosi tak Choda i jej planowanie mi najbardziej podeszło ..
Ale tak na prawdę nie ważne co się cwiczy,tylko że się to robi i w ogóle rusza tyłek
Nikodemko dobrze,że jeszcze nie widział am tych pyszności! Chociaż u mnie też dzisiaj pizza ,zacierka a Tu wielka paka chipsów patrzy jeszcze..
Chyba idę tokiem myślenia sunshine-że teraz jeść mogę bo za jakieś 4 tyg.to już nie pojem😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 19:46
Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja się włączę do rozmowy o ćwiczeniach😉 Ja oprócz biegania od ok 3 lat z chodakowska ćwiczę ( teraz miałam przerwę od stycznia 😜) i dla mnie ona najbardziej pasuje, szczerze po miesiącu to żaden trening już mnie nie męczył jakoś zbytnio, ale lubię właśnie ten jej spokojny głos, Lewandowska czy Mel 5min nie wytrzymałam ich głosu hehe lubię tez z YouTube zestawy od Agata Zając trening z gumami i mocno skupia się na technice, nie da się na tym spocić ale mięśnie ładnie pracują
U mnie tym razem brzuszek jeszcze się trzyma taka "piłka"ciążowa 4/5 miesiąc 🤔 Plus cyce donice i czuje ze to nie moje ciało 😉
Co to jedzenia będziecie/ stosujecie dietę w trakcie karmienia ? W sensie team karmie jem wszystko czy gotowany ryż i pieczone Jablko ?
Apropo żółtaczki Hanka też dziś naświetlana będę wiedzieć jutro czy już zeszło, ale żółta nie jest 🤔przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A ja sie pochwalę, że tsh mi skoczyło o 0,7 i się nakręcam hehehe ale prog bez szału bo 17
tere-fere, przedszkolanka:), blair., Biegającą-mama, Wik89, Beti82, Kasztanek, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Biegająca ja z Lewą ćwiczyłam raz i nigdy więcej- nie znoszę jej,poza tym trening mega odczułam bólami kręgosłupa , więc dla mnie było od razu skreślone.
Co do diety to ja chcę wrócić na bebio Chody, z tym,ze początkowo bez smażenia,fasoli czy kapusty np.mleko pijemy bez laktozy i tak. Czekolady nie jadam
cytrusy pewnie też początkowo odrzucę.
uuu Teczova tsh to u mnie był znak ( u Beti też )a prog bardzo ładny!
Kark czekaj spokojnie te 6 tygodni,nie ma co szarżować by nie narobić kłopotów sobie. Zrzucisz na luzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 20:49
tęczova, Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Nonia, chyba od braku pizzy 😱 nie jadłam już tydzień!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 20:51
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszko, przez Was się jaram
ale narazie nie mogło być zagnieżdżenia bo jutro wesele 😁
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Kark u mnie dziś było identycznie jak kładłam by nałożyć okularki to od razu płacz a ja dodatkowo nie mogę nakarmić kiedy chce 😭 Bo na wczesniakach posiłki równo co 3h i wszystko zważone przeliczone co do ml, jak nie zje wszystkiego to do sondy , nie ważne za godzinę płacze głodna i nie mogę nic jej podać...