Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym mieć obok taką Przedszko i Biegającą, no i Kozgo z jej ciążowym kaloryferem, żeby mnie motywowały. A tymczasem kończę czipsy myśląc o Meggs i marząc o gofrze Nikodemki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 22:33
fiorella82, blair., Wik89, Nona, Biegającą-mama, Ani0nka, Dośka, przedszkolanka:), Lami, Nikodemka, Pestkaa, Kijanka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Myślę, że chipsy i gofry są tak samo fajne jak kaloryfer 😀 Kaloryfera co prawda nigdy nie miałam, ale chipsy i gofry sprawdziłam 😆
tęczova, Cytrynowy sok, madziorek86, tere-fere, Biegającą-mama, Dośka, Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Kijanka lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Takich ostrych ćwiczeń że względu na hashi nie mogę uprawiać, ale lubię jogę,kiedy jestem sama. Muszę być sama w domu, bo kiedy mąż zobaczył raz te wygibasy, to mu zaraz oczka się zaświeciły, że te wygibaśne pozycje można by wykorzystać w inny sposób. Odpalam YouTube i się wyginam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 23:56
Biegającą-mama, Magda - mbc, Nona, Kijanka lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Ćwiczę tyklko jak mąż jest na siłowni, czyli... ze 3 lata temu
Kasztanek, madziorek86, blair., Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Wik89, Lami, przedszkolanka:), Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej laski, wiszę na laktatorze więc mogę napisać.
Robicie mi smaka mówiąc o tych wszystkich przysmakach. Jak patrzę na swoje pociazowe ciało to jestem z niego dumna bo dało mi sliczną córeczkę. Brzuszek jeszcze taki 5 miesiąc, reszta też jakaś taka trochę dziwna no ale właśnie dzięki temu moja Marianka sobie obok mnie śpi.
Wrócę do formy jak tylko będę mogla.
Moje cycki nadal nie produkują mleka choć leci mi 4 doba po porodzie. No takie małe krople w sumie się pojawiają przy ręcznym odciąganiu i są bardziej nabrzmiałe więc może nawał już blisko.
Wiecie, to zabawne- baaaardzo chciałam karmić a teraz już bardziej wyrąbane, bo jak nowi stopka jednej z nas - tylko spokój nas uratuje.
Współczuję sytuacji z naświetlaniem - trzymam kciuki za maluszki.
Staraczki, o Was też ciepło myślę. Tęczova, mocne kciuki.
Wik89, Lami, przedszkolanka:), Biegającą-mama, madziorek86, Cytrynowy sok, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzień dobry! ❤️❤️❤️❤️❤️ Dziś mamy weselicho, dziś ostrożnie bo jeszcze dwa wesela przed nami 😁 chciałabym poruszyć temat laktatorów-
jaki macie dziewczyny i czy polecacie? Proszę o porady bo tego tyle jest na rynku a chce karmic piersią ale boje się ze wiecie albo młody będzie mało ssał i mi pokarm zaniknie a taki laktator jednak pobudza ta produkcje pokarmu. I czy macie kupiony sterylizator do butelek, smoczków? -
Pierwiastka, dokładnie i spokojnie w razie czego jest tu jedna mama karmiąca mm więc wsparcie żebyś nie miała ewentualnej bani będzie. A jestem nią ja
Dziewczyny, przepraszam, że nic nie pisze. Trzymam kciuki i podczytuje. Mam chyba kryzys jakiś i potrzebuje wyciszenia. We wtorek lecimy na urlop - mam nadzieję, że mi to pomoże. Generalnie nic strasznego się nie dzieje - chyba zmęczenie mnie pokonuje. A ja jestem trochę jak Kark (trzymam mocne kciuki za Ciebie i Julka 💕), że chciałabym wszystko na raz i muszę trochę odpuścić... (i zjeść takiego gofra jak Nikodemka na urlopie i kupić sobie zaległy 💍 za urodzenie Jurka)
tere-fere, Wik89, Lami, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Pestkaa, Cytrynowy sok, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ani0nka wrote:Dziewczyny dzień dobry! ❤️❤️❤️❤️❤️ Dziś mamy weselicho, dziś ostrożnie bo jeszcze dwa wesela przed nami 😁 chciałabym poruszyć temat laktatorów-
jaki macie dziewczyny i czy polecacie? Proszę o porady bo tego tyle jest na rynku a chce karmic piersią ale boje się ze wiecie albo młody będzie mało ssał i mi pokarm zaniknie a taki laktator jednak pobudza ta produkcje pokarmu. I czy macie kupiony sterylizator do butelek, smoczków?
Anionka, ja miałam medelę swing i bardzi polecam. Szybki i cichy. Natomiast uważam, że przy kpi najlepiej sprawdza się laktator na dwie piersi z gorsetem, żeby nie trzeba było trzymać lejków. Dlatego jak masz od kogo, to pożycz, a potem kup stosownie do wyboru karmienia, bo jednak laktator powinien być osobisty (tak pisze hafija). Można też wypożyczać takie laktatory - one mają wtedy zamknięty obieg.
Ja mam sterylizator, ale praktycznie go nie używam - smoczek i smoczki od butelek sparzam wrzątkiem. Jak to mówiła jedna położna w szpitalu - dzieci, to nie narzędzia chirurgiczne 😅Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021