Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka, przyszło moje zamówienie z Elen Store i jestem oczarowana 😍
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark nie mówił nic nikt o okuliście. Ona miała okularki założone. Dopytam położnej
pozdrawiam z cycowania
Ten mały ssak powoduje że zaraz mi cyce eksplodują
Za to odważyłam się spojrzeć tam na dół, mąż też chciał zobaczyć i nie ma tragedii! Gdyby nie szew na wardze to wygląda normalnie ;p A nie jakby dynamit pierdyknął... może się nada po połogu ;pNona, tere-fere, Cytrynowy sok, madziorek86, Wik89, Kijanka, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:00
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs, wychodz juz tego szpitala, bo bede musiala przyjechac do Ciebie z aparatem!
Pizza w szpitalu...mmmm
Teczova - ja tez jestem fanka Elen Store i Olivka Store, piekne sukienkiMeggs lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Staraczki słyszały o metodzie z kubeczkiem menstr?
Kubeczek wkłada się do pochwy żeby zbierała płyn menstruacyjny. Za granica ktoś wpadł na pomysł aby w ten sposób zatrzymać wypływająca spermę. Wiadomo ze plemniczki mogą dłużej żyć tam w środku a im dłużej tam będą tym większa szansa ze trafia na otwarta szyjkę itp taki kubeczek można mieć w środku kilka godzin nawet do 12 ja tak długo nie trzymałam. Trzymalam jakieś 4-5h. Podobno nawet lekarze za granica jak nie znają przyczyny długiego starania to właśnie proponują. Ale materiałów mało znalazłam na ten temat ale na logikę sens to maco wy myślicie ?
Czytałam gdzieś, że nie jest dobrze trzymać zbyt długo w sobie nasienie. Plemniki polecą we właściwą stronę, więc to i tak niewiele zmieni, a zaleca się właśnie po np. 20 minutach je z siebie wydalić, bo gdy zbyt długo jest w środku to obkleja wnętrze, a to z kolei utrudnia kolejnym świeżym plemników sprawę.madziorek86, Beti82, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Nona, bo ja po inofemie czułam się super. Nie wpierdzielalałam tyle słodyczy, zaczęła mi jakby waga delikatnie spadać, owłosienie przy pipce i na twarzy mi się przerzedziło totalnie, a ja mam duży problem z nadmiernym dziadostwem. Dawałam też mojemu trochę przed owu i jakoś tak jakby więcej energii miał 😋
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark to zamiast Chody spróbuj Anię Dziedzic. Ona ogarnia ciężarne jak i po porodzie,ćwicz dnia na rozstęp brzucha itp 😊
Choda tak dopiero za 6 tygodni . Co do masaży to nie zaszkodzi,ja mam z gemini na cellulit ale na brzuch też jest super(tzn.nie w ciąży:p).
Beti nadmiar wody ja też miałam przy dużej ilości jak piłam. Dziwne i niby nie możliwe. Nie wiem czy po prostu tego nie wysłałam czy co. Zmniejszyłam znowu i zaczęłam pić stopniowo więcej i jest ok.
A opuchniecie i zatrzymywanie się wody może być przed owu lub okresem
Ja również czytalam i nawet tu pisałam jak Kasztanek-źe lepiej po stosunku poleżeć np.30 min.i wysikac niz je zatrzymywać. Aczkolwiek jak ma się udać to wiecie
Ja po zakupach itp. Siedzę i nadrabiam na piłce. Ani jednego stwardnienia mimo kilku godzin na nogach non stop😀Wik89, tere-fere, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Alex a mam jeszcze pytanie - Laurka była w takim inkubatorze do naświetlania czy w łóżku? Jak w łóżku to wiesz jaką miała temp nastawioną na nagrzewanie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Podobno aktywnosc fizyczna jest wskazana przy staraniach - lepsze ukrwienie ma pozytywny wplyw. Bylo ostatnio w poradach dnia na ovufriend 😎
Kijanka, Nona, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023