Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark wy wrociliscie do szpitala że względu na zoltaczke tak? ;( biedulek ;(
Dzięki dziewczyny;) dumna jestem z mojej małej bo je ładnie, śpi, kupy robi i siku. Zupełnie inne dziecko niż w szpitalu. Z tym MM to jest tak że daję jej najpierw pierś A później tego mm ona nie za bardzo chce jeść bo nie głodna;) jak dam za dużo to ma czkawkę albo uleje trochę. A tak to co 3 h karmienie z mm mamy, chyba że chce w międzyczasie to sam cyc:)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex piękna gwiazdeczka 😊 jak jest nadał to mm nie będzie potrzebne na pewno, ewentualnie dla męża na przypadki kiedy trzeba . Super dałaś radę a te położne to są niereformowalne z taką pomocą..
Kark opalanie szybko pomoźe i wrócicie do domku 😊
Gratuluję braku kikuta !
Pierwiastko rozkręci się laktacja,spokojnie..trzymam za Was kciuki,dzielna jesteś 😊
My dzisiaj na zakupy i miasto pozałatwiać więc będę nadrabiać późno..
Miłego dnia 😊tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Śliczne te Wasze maluszki! 🤗
Kark kciuki za Julka, Pierwiastko karmienie napewno się rozkręci!
Słoneczko, Niezapominajko widziałam też Wasze brzuszki, urocze! 😃🥰
U nas startuje 8 miesiąc, mam wrażenie że czas przyspiesza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 07:28
tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Lami, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
-
Dośka, Tobie przyspiesza a mi zwalnia, ale tylko na tydzień przed testowaniem
zaginamy czasoprzestrzeń.
Śliczne maluszki 😍tere-fere, Dośka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja rowniez trzymam kciuki za Julka no i Haneczkę.
I powodzenia dla mlodych mam z laktacja!
Ja czytam i Was podziwiam - porod, laktacja wydaja mi sie bardzo duzym wyzwaniem!
Przedszkolanko juz bralam castagnus+inofolic jakos w styczniu i lutym...ale skoro tak fajnie zadzialal u Twojej przyjaciolki, to nie zaszkodzi znowu sprobowac, gdy zolnierze juz miejmy nadzieje w lepszej formie
Milego!!!😘tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, castagnus działa po 2-3 miesiącach, a inofem minimum po jednym. Jeśli nie rozregulował cyklu to bierz śmiało!
Kark, a dzisiaj badają Julkowi poziom bilirubiny?
Oj, Dośka, masz rację! Teraz przyspieszy! 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 08:45
Dośka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, czy Was też tak bolą/bolały biodra pod koniec ciąży? Dziś od rana nie mogę wytrzymać z bólu, zaczęłam się zastanawiać, czy biec na szybko do fizjo. Z pierwszej ciąży pamiętam takie drętwienia i ciągnięcia, które w sumie dość wcześnie się zaczęły, ale teraz to jest regularny ostry ból.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy
Dlaczego od picia wody puchna mi dłonie ???
Za duzo jej pije ?
1,5 l to mi sie wydawało optymalnie
Wczoraj musialam obraczke zdjąć
Krew oczywiscie dalej nie leci ehh
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny pomocy
Dlaczego od picia wody puchna mi dłonie ???
Za duzo jej pije ?
1,5 l to mi sie wydawało optymalnie
Wczoraj musialam obraczke zdjąć
Krew oczywiscie dalej nie leci ehh
Beti, moze u Ciebie to nie jest kwestia gestosci samej krwi, tylko stwardniałej skóry na palcach od ciągłego kłucia. -
nick nieaktualny
-
Rzepakowepole, ja tak miałam kilka razy. W domu bolały mnie jak za dużo łaziłam, a w szpitalu znowu zaczęło boleć od zbyt małej ilości ruchu. Jak byłaś teraz bardzo aktywna, to spróbuj trochę poleżeć. Ciężko mi powiedzieć czy to był ostry ból, ale nie potrafiłam z nim przekręcać się z boku na bok, bolało jak siadałam i wstawałam.
Beti, zaraz zaczniesz brać heparynę, prawda? Zobacz czy wtedy puści.
Ja stanęłam na wadze, mam 3 kg na plusie do wagi przed ciążą. A ten czas w szpitalu to chyba przytyłam dodatkowo połowę tego, co przez całą ciążę. Więc super. W łazience wygląda jakbym obejrzała horror o candymenie - lustro zasłonięte ręcznikiem, bo boję się patrzeć na brzuch. Moja siostra wczoraj myślała, że nie mam miejsca do suszenia i wyniosła mi ten ręcznik na dwór 😂 I wczoraj miałam śmieszną sytuację, mówiłam Wam, że znam praktycznie tylko dwie emerytki jedną mieszka ścianę obok, a druga nad nami i że się chyba nawet nie domyslają, że jestem w ciąży. I wychodzę na ogródek, wieszam pranie, a sąsiadka obok mówi "o jest pani, tak dawno pani nie widziałam, niech pani patrzy jaki mam nowy nabytek, rododendrona!". No to idę pod płot podziwiać i mówię, że my też mamy nowy nabytek. Ona zagląda na ten nasz ogródek, który w tym roku obfituje tylko w skrzynki z ziemią z zeszłego roku bez kwiatków, i pyta gdzie. No to robię gest lulania dziecka i mówię, że córeczkę tygodniową w domu. A ona takie oczy, zamurowało ją 😂😂😂 No to pytam czy nic jej nie słychać, ona że nic a nic, ale dalej stoi wryta i zaklopotana, bo chyba jej było glupio pytać o cokolwiek. Zabawne to było 😁madziorek86, Niezapominajka2, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Od wody się nie puchnie, wręcz przeciwnie, jak czujesz że puchniesz to pij więcej. Pewnie puchniesz na owu. Mnie się zawsze woda zatrzymuje na owu (3-4 kg na plusie), która schodzi w pierwszym dniu @.
Beti, moze u Ciebie to nie jest kwestia gestosci samej krwi, tylko stwardniałej skóry na palcach od ciągłego kłucia.
To jest od tej wody.Tylko kurde dlaczego?
Niby wszedzie jest napisane ,ze od malej ilosci wody sie puchnie
No ale malo to ja piłam kiedys
Z ta skóra na palcach to tez mysle ,ze to nie to .Bo przeciez tak ładnie mi lecialo jak zaczelam pić ta wode.Cos jakby moj organizm fiksował teraz ...
Co tam kochana u CIebie? jakie plany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 10:16