Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Same dobre wiadomosci!!!
Hania cudowna.
Lami - pogratuluj Nineczce wygranej sesjiMozesz jej tez podstawic kupon lotto do wytypowania liczb 😎
Sloneczko - ja Twojego wierszyka nie przebije, ale sklece cos jutro na plazy
Szybkie pytanie - dobre winko bezalkoholowe, gdzie znajde?? Patrzylam na stronie lidla i maja 0,5%Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
W rossmannie jest ale smakuje jak kompot świąteczny
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam te badania tarczycowe do konca.
aTG - 0.74 IU/ml (poniżej 4.11)
aTPO - 1.05 IU/ml (ponizej 5.61)
TSH - 2.06
Ktoś zinterpretuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 18:45
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ok zrobilam dzis test Dr Max Lady tuz przed badaniem rtg no i negatyw. Mam inofem, zakupilam Castagnus, do tego duze dawki wit E i D no i ovarin od Sloneczka czy co tam zaklepalam bo juz nie pamietam
oby sie udalo wkrotce bo dlugo nie zdzierżę tych moich smutkow!!!
Haha plus hit, tomografie nogi zrobilam ale rtg odcinka ledzwiowo-krzyżowego nie, bo pani powiedziala, ze jestem „kompletnie nieprzygotowana” i „zagazowana”. Mowilam, ze przygotowywalam sie zgodnie z zaleceniami czyli nie jadlam ani nie pilam od 6 godzin a wczesniej bardzo maly i lekki posilek i moze to dlatego jestem „zagazowana”, ze jestem tuz przed okresem, ale oki w takim razie przyjde w pon. A ona wyszla jeszcze za mna do recepcji i przy wszystkich mega glosno „prosze anulowac pani to rtg bo jest kompletnie nieprzygotowana!!!”. Haha jak matematyczka w podstawowce. Wszyscy wzrok na mnie. No co za raszplaOna zniknela w pracowni, ale powiedzialam pani na recepcji, ze takie komentowanie przy wszystkich pacjentach jest niestosowne i moze na przyszlosc niech zwracaja na to uwage
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Heneczko, jesteś prześliczna i mega urocza 😍😍😍 Biegająca, tulcie się ile wlezie, jeszcze chwila i będziecie w domku.
Buziaki dla Hani 😘
Słoneczko, piękny brzusio 💗 i śmieszną rymowanka 😁 Niech roznosi moc.
Kark, dziewczyny wszytko napisały - Julek najważniejszy. Skoro rodzina i przyjaciele zjeżdżają na urodziny, to raczej na pewno pomogą. Tylko czasami trzeba dać znać, że potrzebna jest pomoc. Tulimy maluszka, niech szybko znika żółtaczka.
Nona, super, że Wypoczywajcie tak, jak lubicie. Łap słońce i energię!
Pajączki możesz ostrzyknąć. Nie pamiętam już jak to się nazywa, wpiszesz piankowanie żył to wyskoczy. Zabieg powtarza się z 3-4 razy, jedna sesja ok 200 zł.
Blair, cieszę się, że wyniki męża się poprawiły. Teraz czuję w powietrzu, że Wasza kolej na kreseczki! Tyle cierpliwości u Ciebie przez te ostatnie miesiące. Mocno trzymam kciuki 😘
Beti, kurde wróć do tego miovarinu. Ile Ty go brałaś? Jak nie szkodził, to może jeszcze raz z nim spróbować? Bo ja jeszcze myślę, że powinnaś mieć z tymi cukrami jakieś wsparcie, one potrafią nieźle namieszać. Albo to albo jakaś metformina
Niezapominajko, Ty jeszcze się zdziwisz jak wyjdzie 50-centylowa Zośka z Ciebie 😁 Tak jak u mnie, 2400, 2700, 2900, a dostałam 3400 😁
Cukry juz mam ok .Jak trzymam diete to super ,wiec opanowane
Tylko problem z krwią mam
Caly czas mam z tylu glowy ,ze to przez moją gesta krew
Tylko,ze wyniki mam ok wiec nie wiem dlaczego tak sie robi,ze nie leci -
Mój gin mówi, że tsh poniżej 2,5 i jest ok. Przy hashi atpo ma się totalnie wywalone w kosmos. Ja mam ileśset, już nie pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 19:25
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Nona leje z tego brzydkiego pęcherzyka po mężu
dobreee!!
Na pajączki polecam venescin plus niverosin z aptecznych tabletek .
Słoneczko brawo za wierszyk
Blair,ale super poprawa! 3% to już prawie 4, idealnie
Biegająca Hania jest przeurocza!!!i ma taki kocyk jak moja Pola hihi
Kark kciuki za wyniki jak najlepsze
Wiki lubię za castangusa i inofolic- z tym zestawem zaszła moja koleżanka z mega problemami w 1 cyklu,więc i u Was musi się sprawdzić
Co do tej baby to jakaś wstrętna,nie wiedziała czego się czepić pewnie.
Ja dzisiaj do obiadu posiedziałam na piłce, właśnie popijam liście malin przy twardnieniu brzucha O!blair., Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie bo byłam na spotkaniu z położna i bardzo polecała tak balonik do przygotowania pochwy do porodu ktoś używał ?
Aniball balonik do ćwiczeń dna miednicy
Hania śliczna
Niezapominajka brzusio cudny reszty nie ogarnelam sory cały dzień w bieguWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 20:38
Biegającą-mama, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Hania cudowna ❤️😍
Blair, będą z tego dzieci 😁😁😁
Czytam Was i czytam, ale z pisaniem gorzej bo stałam się ulubioną poduszką kurczaka😁
Wczoraj Pestka pytałaś co po działało na kąpiel, chyba mój syn musiał dorosnąć i przeżyć skok rozwojowy 😁 serio. Dzisiaj wsadziłam go płaczącego ze zmęczenia i rozdrażnienia do wanny... I od razu przestał płakać. Kładzie się na wodzie, zamyka oczka w rozkoszy, to jest teraz moja ulubiona pora dnia😍😍😍 teraz płacze jak go wyciągam 🤦♀️ ale na to mam już patent 💪
Magda, jaką butelkę macie dla Jerzyka? Dobrze kojarzę, że z Nuk? Kurczę ta Medela Calma jednak nie dla nas bo to nie ma kształtu sutka i się Sajmon nie nabiera. Lubi najbardziej końcówkę od laktatora z Aliexpress ale jest trochę twarda i go wkurza 🙄 a czasem mam do załatwienia coś o nie chce mi się ciągnąć męża i Małego żeby załatwić każdą pierdołę...
Lami pochwal się koniecznie po sesji ❤️
Nona, mega zazdro tych wakacji 🤦♀️Niezapominajka2, blair., Nona, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość