Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti, dobrze, że miałaś rękę na pulsie przy mierzeniu pęcherzyka. Urośnie! Kciuki 😘
Wiki, dobry pomysł, róbcie wszystko teraz, zwiększycie maksymalnie szanse na iui, a tak w ogóle to już pewnie nie będzie potrzebne 😘
Kasztanku, niech pomagają! Dr Magda ma nosa, trzymaj się jej! 😉
Sunshine, piękny brzusio 💞 Z przodu kamuflaż jak nie wiem co 😂
Nikodemko z wypoczywaj cię nad morzem. Łapcie energię! 😊
We wtorek wysłałam kilka zdjęć Ninki do fotografa na darmową sesję noworodkową w zamian za udostępnienie zdjęć na stronie i fb. Wczoraj zapytała o kilka szczegółów jak mała jest karmiona i właśnie dostałam info, że zaprasza nas w sobotę 😁
Mama nigdy do urodziwych nie należała, a ten mały kokosznik w swój "pierwszy tydzień" wygrał "casting" 😋
Nikodemka, Kasztanek, Słoneczko123, madziorek86, Wik89, Kijanka, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Beti82, przedszkolanka:), Magda - mbc, blair., tęczova, Szczęściara, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Właśnie dziewczyny, dawać nam tu dwie kreski 😀
Wiruski dla Was:
#!@×÷%$€€$₹§£@$*£&#\*£$!&!£$!&₹μ[₩>§Г§ฯ﷼Ω﷼θ﷼Г`[₩<μ៛μ´©₹`´<€Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 13:59
Wik89, Kasztanek, Lami, madziorek86, Cytrynowy sok, blair., tęczova, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Dobra, trzeba znowu okrzyknąć dzień rymowanek. Teraz Słoneczko i Nikodemka muszą pochwalić się kunsztem słowotwórczym i rymotwórczym 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 14:06
Nikodemka, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark wspolczuje stresu , po trochu Cię rozumiem, nad ta huśtawka emocjonalno/ hormonalna ciężko zapanować, jak jest dobrze to dobrze, ale jak jest jakas kryzysowa sytuacja to emocje są do nieopanowania. Będzie dobrze! Troszkę go ponaswietlaja i wrócicie do domku. Dobrze Ci zrobi, mąż się musi zająć dziećmi a Ty odpoczniesz trochę, przynajmniej nie będziesz sprzątać i gotować dla 4 !
-
Kark, współczuję szpitala. Mam nadzieję, że Julian szybko dojdzie do siebie. Wyobrażam sobie, że dla starszaków kolejne rozstanie z mamą to przykre przeżycie, ale na pewno im to później wynagrodzisz. A na męża za głupie teksty o wakacjach naszykuj patelnię...
Nikodemko, odpoczywaj nad morzem ile się da!
Kasztanku, brak słów na tą niefrasobliwość laboratorium. Ja się bałam, że Diagnostyka tak zrobi z moją betą. Jak zaczęłam plamić w ciąży, miałam już wartości powyżej 10.000, ale chciałam znać tendencję. Na szczęście u mnie było ok.
Lami, super wyszło z tą sesją.
Mi coś smutno od wczorajszego USG. Niby wszystko ok, ale jednak gdzieś tam jakiś niepokój jest. Żeby nie martwić się do końca ciąży, umówiłam się na drugie USG III trymestru do innego lekarza. Badanie będzie za 12 dni, więc będzie można uchwycić jakąś tendencję.
Oczywiście jestem panikarą i naczytałam się o wadach rozwojowych. Teraz się uspokoiłam, bo obejrzałam filmik z USG i łebek jest ładny, kształtny. Więc po prostu taki mały jest. Jak skrzat zdecyduje się na obrót, będzie łatwiej przy porodzie.
Od dzisiaj dokładam do ćwiczeń na macie trwanie w pozycjach ułatwiających dziecku obrót. Jakieś porady, propozycje, co robić? Coś tam znalazłam w necie, ale jak macie jakieś sprawdzone sposoby, chętnie wysłucham.
-
Wrzucam Wam pierwszy raz moje "wzdęcie" 😁 Dziś 8+0
Lami, nad rymowanką już myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 17:46
Kasztanek, Malinowa91, OlivkowaMama, madziorek86, przedszkolanka:), Nikodemka, Nona, Kijanka, Niezapominajka2, Dośka, Biegającą-mama, blair., Beti82, Cytrynowy sok, tęczova, Szczęściara, Lami, Wik89, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sloneczko - u Ciebie to taki nawet nie wzdeciowy, tylko uwypuklony na samym dole
Ja juz mam taki, ze nie da sie ukryc, ze cos sie dzieje.
Nona, Słoneczko123, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość