Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko lekarz już od dzisiaj kazal odstawić lutkę (swoją drogą mam całe opakowanie plus 3 szt.do oddania )i pozwolil pilkę i liście juź 😊 patrzac na to,że z Polą juz była szyjka miękka i krótka ;p
Beti no to 13mm to już konkret,zwłaszcza że nic nie było. Może nawet i slabsza być ale oby owu byla(a pozna po cb to czeste zjawisko).
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Sunshine - wow! Ciazowa figura marzenie
Przedszko - super, ze same dobre wiesci.
Wik - przykro mi z powodu bieli, ale mam naprawde dobre przeczucie co do Twoich dalszych kroków
Beti - no widzisz, moze owu jeszcze zaatakuje! Nic straconego.
My dzis wieczorem ruszamy nad morze. Liczylam, ze zostaniemy do wtorku rano, ale w poniedzialek wypadla mi sesja... We wtorek usg genetyczne, bedzie stresior jak nic 😳 Moje objawy magicznie zniknely. Zostal jedynie problem z jedzeniem, na nic nie mam ochoty.
Sloneczko - a jak Ty sie czujesz?Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Tak tak najwazniejsze,zeby mi sie ten cykl przemielił i nadszedl nowy
przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Sunshine - wow! Ciazowa figura marzenie
Przedszko - super, ze same dobre wiesci.
Wik - przykro mi z powodu bieli, ale mam naprawde dobre przeczucie co do Twoich dalszych kroków
Beti - no widzisz, moze owu jeszcze zaatakuje! Nic straconego.
My dzis wieczorem ruszamy nad morze. Liczylam, ze zostaniemy do wtorku rano, ale w poniedzialek wypadla mi sesja... We wtorek usg genetyczne, bedzie stresior jak nic 😳 Moje objawy magicznie zniknely. Zostal jedynie problem z jedzeniem, na nic nie mam ochoty.
Sloneczko - a jak Ty sie czujesz?
Jednak w sukienke sie zmiesciłas marudo -
Nikodemko zazdro morza😍
Beti moj po cb trwal 51 dni..
Kark wiem,ze masz co innego na głowie ale przypomnialo mi sie i zaraz wyleci wiec pisze- Anka Dziedzic! Mega ma cwiczenia w ciąży,po ciazy,na rozstep mięśni,polecam wyzwanie na poslady z jej platformy 😊😊 -
blair., Dośka, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Ani0nka, tęczova, Lami, Cytrynowy sok, madziorek86, sunshine03, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Beti super, czyli coś tam się dzieje, dobrze że masz tego dziadzia!
-
Kasztanek wrote:Walczę cały czas z labo po tym głupim wyniku i jestem zła. Wszystkie badania tam robię, tyle pieniędzy zostawiłam już, a teraz się na mnie wypięli.
-
hhahah nie widzialam
-
Że oni w laboratorium nie rozcieńczają próbek do niektórych badań, bo to jest obarczone ryzykiem błędu i mam pokazać wynik lekarzowi. Tyle, że lekarz wywnioskuje z tego wyniku tyle co ja. Pisałam im, że nie było nigdzie takiej informacji, bo wtedy miałabym prawo wyboru takiego czy innego labo. Ale oni piszą jak automaty. A w okienku nic nie załatwię, bo badanie kupiłam przez sklep internetowy.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Napisałam takiego długiego posta i chciałam go dodać bez włączonego internetu w telefonie i wszystko się skasowało 🙈
Ale tak:
Sun - przepięknie wyglądasz 😍
Przedszko - gratuluję zdrowego i dużego synusia 😊 Dobrze, że tata Cię ostrzegł hahah 😀
Kark - trzymam kciuki, by małemu Julianowi szybko minęło ☺
Beti - życzę Ci jak najnormalniejszego i nie ciągnącego się w nieskończoność cyklu. I oby była owulka z tego "brzeskiego" pęcherzyka! Ściskam 😘
Wik, Blair - kciuki za dobre wyniki mężów ☺
Nikodemko - miłego odpoczynku nad morzem 😊 A brakiem objawów się nie martw, najważniejsze, że z Twoją Kruszynką wszystko w porządku 😊
Dziękuję, że pytasz co u mnie. Cóż, mdłości minęły. Ale za cycki bolą jak cholera i niedługo będzie potrzebny nowy stanik 🙈 Poza tym boli po tej lewej stronie i od dwóch dni plecy. Nie mogę nic za bardzo zrobić, bo co chwilę muszę odpoczywać.. Także mąż zasuwa, a ja leżę i pachnę hahah 😀 A co do jedzenia, też nie mam za bardzo na nic ochoty..przedszkolanka:), Beti82, blair., Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:00
-
Niecałe 40 zł za kwas foliowy. Wyłożyłam im wszystko, że mam mutacje, leczę się na niepłodność i dla mnie to istotne wiedzieć ile mam konkretnie, by móc później stwierdzić czy leczenie działa, a tak jestem stratna, bo będę musiała powtórzyć badanie gdzie indziej. Ale mają mnie w dupie ogólnie rzecz ujmując. Niefajnie tym bardziej, że zostawiłam przy okazji pozostałych badań ładną sumkę u nich.
Z dobrych informacji, to dotarły do mnie dziś witaminy dr Magdy 😄 Będę próbowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 12:56
Lami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Kark to dobrze!
Sloneczko Nikodemko ja tam Wam zazdroszcze tych objawow i braku glodu))
Monia oj wspolczuje:/
Dziewczyny czy castagnus bierze sie caly cykl czy do owulacji? A inoferm? Juz nie pamietam... Mam zamiar wrocic do tych dwoch rzeczy w kolejnym cykluII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny