Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko patrzę na Twój suwak i nie wierze jak Ty już jesteś blisko, jak to zleciało 😱
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kark u nas na szkole rodzenia mówili aby takie domowe solarium 3 razy po 5-6 min na słoneczko wystawiać, w samej pieluszce przy oknie ze słońcem i zakryć główkę jakaś chusteczka
-
To ja szybka relacja,bo w domu pewnie nie będę miała jak:
Misio główka juź w kanale, dr na fotelu go czuł 😀 ale szyjka jeszcze daleko( nie mierzył juź na tym etapie),ale na opuszek czy dwa juź otwarta (aczkolwiek ja drugi poród to teź normalne). Póki co odstawiamy luteine, zelazo co 2 dzień. Mogę zaczac piłke i liście malin bo póki co na pewno się widzimy za 2 tygodnie ;p
Oluś ma 2600-2700 więc od Poli wiekszy o jakieś 150 g na pewno. Wszystko jest u niego dobrze 😊
Gbs mam w poniedziałek zrobic,morfologia przed wizytą i czekanie nam zostaje 😀
Edit: dzwonil tata,ze stoją nieoznakowani i łapią, dobrze ze cynka dał bo bym się znowu rozpedzila 😂😂Wik89, tęczova, Biegającą-mama, Ani0nka, Kasztanek, Szczęściara, sunshine03, Słoneczko123, Beti82, Dośka, Niezapominajka2, blair., Martek&M, Nikodemka, Kijanka, madziorek86, Cytrynowy sok, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Przedszko super!
A co do zylakow to tak, pamietam ze pisalas! No my sie dowiemy 12.09 jaki androlog ma na meza plan
Beti - bo nie lubie tego robicale siknelam wczoraj wieczorem (dzis mam rtg kregoslupa i musialam wiedziec) i biało. Czuje malpe za rogiem
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kark, lampy można wypożyczyć do domu albo specjalne maty do łóżeczka. Nie ma znaczenia skąd jesteś, bo to się da w jeden dzień załatwić kurierem. Są szpitale, gdzie już tylko wypożyczają, bo hospitalizacja tylko zwiększa ryzyko powikłań wg nich. Także karm, wystaw na słońce i załatwiaj lampę. Może się uda jakoś stacjonarnie nawet dziś? To się nazywa lampa do fototerapii niemowląt.
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 17:02
Słoneczko123, Beti82, Dośka, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Ani0nka, tęczova, miśka, blair., przedszkolanka:), Meggs, Wik89, OlivkowaMama, Lami, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:59
-
nick nieaktualnyNiezapominajko chyba tylko dlatego ze stalam przodem w aptece
A blondi jestem, chociaż to raczej ciemny blond, ale niedawno sobie zrobiłam sombre, więc przejasnialam, żeby wyglądać dobrze na porodówceblair., przedszkolanka:), Niezapominajka2, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Beti, a jak u Ciebie dziś sytuacja?
Temp nisko caly czas wiec ewidentnie organizm pod owulacje sie szykuje.Jest stabilna ,nie skacze...
Wczoraj byłam u dziadka gina
Wizyta jak zwykle mila i przyjemna.Dziadek sprawdzil endometrium,sprawdzil prawy jajnik-kiszka.Sprawdzil lewy-niby kiszka aleee jak dla mnie 1 pecherzyk sie tam wybijał ponad inne troche .Tyle ,ze dziadek zmierzyl go od tej wezszej strony i mowi ,ze maly bo 9,5 mm No faktycznie takich to ja nie biore pod uwage bo to nie sa pecherzyki rosnące.Tzn moga nie rosnac.Wrocil znowu do endometrium i cos mi tam tlumaczyl i znowu do tego lewego.Poprosilam go ( a on naszczescie wykonuje moje polecenia hahah )zeby mi zmierzyl ten lewy ale mowie ooo tuuu od tej strony haha a on do mnie ,ze no dobrze ale tak sie nie robi...
Ja sie nie robi przeciez pecherzyk sie mierzy z dwoch stron (?)
No ja tak zawsze mialam podawane dwa wymiary .A faktycznie on wczesniej podawal jeden.
No i z tej drugiej strony wyszlo 13mm a to juz zupelnie zmienia sytuacje.Czyli wpisal w karte ,ze ma 13 na 9,5 ale mowi do mnie ,ze ten pecherzyk jest brzydki haha
A mnie juz naprawde nie obchodzi czy on brzydki czy ładny .Z nie jednego brzydkiego dzieci byly haha Wazne,ze na lewym jajniku
Troche mnie pocieszyl ale cholera wie co tam sie z tego zrobi.Jeszcze dobrze jakbym w sobote podjechala na podglad do poloznej.Tylko,ze ona w soboty praktycznie nie robi
Wiec pozostaje mi czekac na niedziele/poniedzialek czy bedzie z tego owuLami, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość