Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny ❤️❤️❤️
Kozgo waga idealna! 😍 może mój troszkę zwolni bo jest na 85 centyli 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 15:35
-
Chciałam się pochwalić. Już wiem, że wracam do gry od najbliższego okresu, czyli w połowie września. Jupiiii.
tęczova, Szczęściara, Słoneczko123, Nona, blair., Dośka, Lami, Pestkaa, OlivkowaMama, Ani0nka, Wik89, coma, Magda - mbc, Arashe, madziorek86, Nikodemka, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
przedszkolanka:) wrote:Szczesciara zjadlabyś pizze i byloby ok😂
Anionka za ladna jestes!
Kozgo ładna waga, jak moj jutro się okaźe klockiem to będę zazdroscic 😀
Lami buziaczki dla Ninki :*
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja już po wizycie. Jestem tak zażenowana🤪🤪 wizyta trwała może max 2 minuty. Wiem tyle co nic. Na pewno synuś dalej jest synusiem. Waży 464 gram.
Lami, Dośka, Wik89, tęczova, blair., Arashe, madziorek86, Ani0nka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny jak to jest z tym mm? Jak chce iść na spacer mogę w razie "w" zrobić do butelki? Bo w zasadzie piszą, że wylać od razu niewypite. Jakoś nie mam pomysłu jak to ugryźć.
Dzisiaj była pani położna. Najprawdopodobniej szwy ściągnie mi w poniedziałek, bo coś tam się sączy, ale powiedziała, że to dobrze.
Wczoraj udało się Ninie jeden, a dzisiaj dwa jedzonka na samym mleku z piersi zjeść. Część była z cycka, część odciągnięta. A reszta jedzonka nadal mieszana. Ale powiem Wam, że widać różnicę w długości przerwy. Po mieszanym z mm 3-3,5 h, po kp 2 h. Może jeszcze to moje nie jest tak wartościowe, niby po 2 tygodniach staje się w pełni tłuste. Zaraz wróci mój i śmigamy na pierwszy spacer 😊
Teść przedwczoraj miał zakładany drugi stent. Dzisiaj już przenieśli go na normalną salę, więc idzie ku dobremu. Dziękuję za kciuki 😘 Ma powiedziane, że dostał drugą szansę, od niego zależy jak wykorzysta.
Ja dzisiaj od 13 znowu siedzę sama. Mam nadzieję, że już jutro i piątek będziemy razem bez ruszania się z domu mojego. Przychodnia i usc załatwione.Beti82, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara, zapisz się gdzieś prywatnie. Licz się z tym, że zapłacisz 200-300 zł, ale będziesz spokojna.
Buahaha, Kozgo jakie to rozwiązanie jest proste! Czy budyń ciążowy zamienia się w coś gorszego po narodzeniu dziecka? 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 17:21
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Właśnie wysłałam męża po pizzę 🙈🙈 Coś czuję, że utyje w tej ciąży..
Szczęściaro, poszukaj kogoś na znanylekarz, może akurat będzie jakiś wolny termin.
Anionka, pięknie wyglądasz 😍tęczova, Szczęściara, Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość