Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje, ze wszystko u nich dobrze. Meggs trzymajcie sie tam😘
Biegajaca, no staram sie ale to raczej takie nagle zrywy pozytywnego nastawienia niz cialy stan 😉
Trzymam kciuki za małą Hanię, zebyscie niedlugo byly razem w domu!Biegającą-mama lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja tez sie martwie o Meggs... mam nadzieje, ze lada moment napisze nam, ze wszystko jest dobrze.
Wik - zapraszam do mojego lekarza na histeroJuz dwie moje kolezanki z Warszawy sie skusily. To tak naprawde tylko dwa przyjazdy do Przasnysza. Jeden na wizyte, drugi juz na samo badanie, a wszystko masz na nfz i w kolejnym cyklu.
blair. lubi tę wiadomość
-
Pierwiastko, dałaś radę! gratuluję! teraz tylko szybciutka regeneracja i dużo, dużo miłości i tulenia z Marianką❤❤❤
Biegająca, ty już sobie nie rób żadnych wyrzutów, urodziłaś ciut wcześniej i już, po prostu, nie ma co już się nad tym zastanawiać. Haneczka jest już na świecie i na pewno sobie z adaptacją świetnie poradzi
Domi wow super, że się udało z tym kąpaniem. A coś zmieniliście? Porę kąpania jak dziewczyny radziły, czy samo pykło?
Szczęściaro ślicznie rośniecie😊Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Wik, chyba zostaję przy tym 13tym. To będzie 15 dzień po zastrzyku to już nic nie powinno być w moczu. Ewentualnie siknę za tydzień w środę, żeby zobaczyć czy coś się jeszcze pojawia
poza tym uwielbiam piątki 13tego i tak umówiłam się z Pestką
Przedszko ewentualnie na sobotę szykuje mi brzuch
ja do cudotwórcy wybiorę się chyba jak iui się nie uda.
Beti, przedziwny wykres, ale niezmiennie, do momentu, w którym będziesz tulić córeczkę, będę Ci kibicować 😘
U mnie dziś 37,09, mąż mnie od dwóch dni unika mówiąc, że strasznie grzeję. W piątek machnę sobie proga i tsh bo dawno nie robiłam.Beti82, Dośka, Wik89, coma, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Beti - a jutro tempka pojedzie w gore
Ale bardzo dziwny wykres.Wczesniej te z bardzo pozna owulacja byly raczej na zasadzie góra -dól,góra -dól takie skoki.A tu normalnie jakby sie organizm przygotowywal do owulacji ,ktorej nie ma...
Moze to bedzie pierwszy w zyciu bezowulacyjny.
Byle @ szybko przyszla
Dzisiaj ide do dziadka gina bo tak bylam wczesniej zapisana ,ale watpie ,zeby cos ujrzał na tym slabym sprzecie -
Dobra słuchajcie mam już prawie cała wyprawkę ubraniowa na 56rozm, kilka ciuszkow na 64 rozm tez mam! Wszystko praktycznie w hm i smyku kupione. W piątek idę do siostry bo ona jeszcze ma trochę rzeczy po siostrzenicy i w poniedziałek zaczynam wielkie pranie ubranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 11:41
Wik89, coma, Pestkaa, Dośka, Kijanka, blair., tęczova, madziorek86, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
I znowu mi ta krew nie leci
Ja juz nie wiem
Kurwa czy chociaz jedno nie moze byc dobrze
Pije to wode i nagle dzisiaj dupa ,znowu nie moge zbadac cukru -
Beti ja znalazłam sposób, po ukłuciu ręka na dół i sobie tak wisi na dole i po niecałej minucie już jest krew do pobrania 😊
-
Wik - tak, dr Hubisz. Mozna sie umowic przez jego strone.
Niezapominajko - pracuje jak szalona, poki co przerwalam zwolnienie do wizyty 19.09 i od wtedy wezme juz na dobre. Zostanie mi „tylko” praca przy komputerze, pewnie gdzies do polowy pazdziernika 😭 Pewnie widzialas u fizjoterapeutki z misja?wczoraj robilysmy jej ciazowa.
Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:59