Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam Was dziewczyna i dziękuję za wsparcie. Jest wstępnie już w pionie, tN nadal w poziomie ale już bardziej pionowo. Mała jest ze mną od 11. Dali jej butlę, ulala 2 razy. Miała też problem z zalapani m brodawek bo są płaskie. A położne nic nie pomagają. W końcu trochę załapała ale boje się, że będzie kiepsko. Na szczęście przyjdzie dziś do mnie moją przyjaciółka doula i mama 4 dzieci w jednym więc mam nadzieję, że mi pomoże. Kocham nad życie to moje 3680g i 54 cm.
Magda - mbc, Ani0nka, sunshine03, tere-fere, przedszkolanka:), Szczęściara, Słoneczko123, Niezapominajka2, tęczova, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, madziorek86, Pestkaa, blair., Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka gratuluję, malutka z każdą chwilą będzie coraz bardziej silna! Marianko, witaj kochanie na świecie! 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Dzień dobry. Witam się w 23tyg 🐯. Dziś wizyta. Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę synusia(o ile jest jeszcze synusiem😂😂)
Pierwiastko gratuluję. Witaj Marianko😘😘
Blair, Beti nie mogę uwierzyć że są jeszcze takie osoby.. My tu stajemy na rzesach żeby zajść a niektóre zachodzą od tak. Niesprawiedliwe to wszystko. Mam nadzieję że niedługo i Wy będziecie się chwalić swoimi maluszkami.
Ja oddam mocz ale do innego punktu. Do tego samego labu tylko w innym punkcie. Chyba nie będzie problemu z tym problemu że zrobiłam gdzieś indziej. I nie wiem czy będzie szybko wyniki no trudno. Jestem spokojniejsza przynajmniej. Wyczytałam że ten cukier mógł pojawić się przez dużą ilość węglowodanów. A ja zjadłam kopiec frytek🙈🙈
Wik89, blair., przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Jestem załamana. Przepisałam się do innej przychodni, by mieć recepty na heparynę i za cholerę nie mogę zapisać się tam do lekarza. Co dzwonię to jest komplet pacjentów
To był mój największy błąd w tym roku.. Chyba pozostaje mi jechać po południu na nocną..
-
Aktualizacja brzuszka 😊😊 teraz już nie spożywcza 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:54
Niezapominajka2, Biegającą-mama, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, Ani0nka, coma, Dośka, blair., przedszkolanka:), Arashe, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hmmm Sloneczko wspolczuje:/ faktycznie przychodnia przychodni nierowna, mozna na nfz trafic super albo beznadziejnie:/
Pizzova jak tam, naprawde dopiero 13 testujesz? 😎
Ja juz dzis nie testowalam nawet, czekam na @. Ale poczytalam wczoraj wiecej na temat histeroskopii i stwierdzilam, ze sprobuje umowic sie, tak jak radzilas blair, na wizyte do mojego gin i zapytam o to. Chcialabym jednak miec pewnosc, ze te podstawowe rzeczy sa zdiagnozowane zanim zaczniemy z iui. Prywatnie w Waw widze ze to koszt ok 2,5-3 tyś. Dlatego sprobuje dostac skierowanie do szpitala, zobaczymy czy sie uda.
Nie wiem tylko czy gin nie jest na dluzszym urlopie. Dlatego tez rozwazam zapisanie sie do lekarza Nikodemki...
Najpierw jednak czekamy na wyniki badania nasienia w tym testu hba, moze w pt beda
Szczesciaro ale ten czas lecino ciekawe, czy nadal chlopczyk:)
Meggs jak sie masz?
blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
PierwiastkaZuza wrote:Czytam Was dziewczyna i dziękuję za wsparcie. Jest wstępnie już w pionie, tN nadal w poziomie ale już bardziej pionowo. Mała jest ze mną od 11. Dali jej butlę, ulala 2 razy. Miała też problem z zalapani m brodawek bo są płaskie. A położne nic nie pomagają. W końcu trochę załapała ale boje się, że będzie kiepsko. Na szczęście przyjdzie dziś do mnie moją przyjaciółka doula i mama 4 dzieci w jednym więc mam nadzieję, że mi pomoże. Kocham nad życie to moje 3680g i 54 cm.
Pierwiastka spokojnie ja o karmienie walczyłam z 6 dni najpierw było karmienie strzykawka po palcu swoim mlekiem odciągamy wypożyczonym laktatorem madeli wielkim jak dojarka dla krów, później były kapturki, położne powiedziały przy wyjściu ze nie ms opcji z cyca jeść nie będzie a w domu na spokojnie najpierw z kaprurkami potem bez i tak 1,5roku wiec trzymam kciuki
To ja w lm mam cały czas co miesiąc, dziś mam wizytę i ciekawa jestem co ile teraz będzie chciał mnie widzieć bo za miesiac mogę nie dotrwać hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 08:26
-
Właśnie Meggs, rozumiem ze możesz nie mieć nastroju, ale daj nam codziennie dać jeśli wszystko dobrze. Mysle o was i trzymam kciuki za każdy tydzień !!
Wiki ważne, ze pozytywnie się nastawiasz, plus cały czas coś działacie i koksuj męża 😉.
Sun Apropo opuchlizny u mnie pojawiła się pierwszy raz w ta sobotę, po kinie nie mogłam nałożyć butów , No i wczoraj znów mi spuchły kostki do tego stopnia ze wyglądam jak słoń i zacne długie spodnie/ leginsy nie przejdą, położne wczoraj mówiły ze wiele kobiet tak ma w ciazy, i ze to " normalne" -
Pierwiastko, ja już drugi raz mam sytuacje, ze nie mam przy sobie dziecka i teoretycznie utrudnia to bardzo laktację , jedyne co mogłam zrobić to się przystumulowac laktatorem i po dwuch dniach mam rzekę mleka ( naprawdę już mogę porad udzielać na temat kpi 😅) Dodam, ze mój Miki jadł moje mleko przez 2 tygodnie z butli a jak wyszliśmy do donu od razu przeskoczył na cycka wiec trzeba walczyć!
Dziewczyny wy się tam nie spieszcie z porodami ! Każdy tydzień w waszym brzuszku na wagę złota ! Naprawdę żebym cofnęła czas to ostatni miesiąc bym przeleżała jedząc czekoladę a nie sprzątając ! Chociaż lekarze mówią ze taka moja "uroda"