Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Magda no i czemu moja nie ma snu po mnie??😭😭 nadzieja w Olku..
Niezapominajko to samo pomyślalam- szyjka fajna,ale za te 3 tygodni to... dlatego ja się poplacze jak moja bedzie w okolicach 3 cm;p
Przedszko wczoraj byłam u lekarza i twierdzi ze moja się wydłużyła z 2,5 do 3 i narazie się nie zapowiada chociaż z Tymkiem tez tak mówili w pon ze przenoszę itd a w środę wody odeszły.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:56
-
nick nieaktualnyA dzisiaj byłam w aptece i wisi taka wielka kartka, że w ciąży poza kolejką i proszą ciężarne o podejście bezpośrednio do okienka bez czekania w kolejce. Przyszła jakaś dodatkowa aptekarka, dwie osoby wyrwały się przede mnie, chociaż widziały, że stoję, więc ja podeszłam i zapytałam czy mogę skorzystać z pierwszeństwa. I babeczka powiedziała, że super, że podchodzę sama i że w ogóle nie zauważyła, że jestem w ciąży 😂😂😂 a ja że wlasciwie to 3 tygodnie mi zostały do porodu, ona w szoku 😂
tere-fere, Kijanka, blair., przedszkolanka:), Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:No sunshine to teraz nie ma wyjścia - dawaj nam tu fote brzuszka i tych niby 3 tygodni do porodu 😝
Kark szalejeszja bym porządki odpuściła, moim zdaniem pachwina daje Ci znać zostaw odkurzacz, odpoczywaj
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Kark, ja bym wspomniała położnej, bo może coś wymyśli, ale nie liczyłabym na zbyt wiele.
Swoją drogą to przy Twoim trybie życia połowa społeczeństwa by się uskarżała na jakieś bóle w rejonie pleców/ pachwin. I niekoniecznie myślę tu o kobietach 3 dni po porodzie. Ja wiem, że przy czwórce dzieci trzeba ogarniać, ale Ty przebijasz wszystko -
Blair, to rzeczywiście trudne i bardzo przykre. Z punktu widzenia osoby chcącej ponad wszystko zostać rodzicem taka informacja rozrywa serce i nie da się nic mądrego powiedzieć. Życie nie dzieli sprawiedliwie, musimy się z tym pogodzić, choć serce boli.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Tak mi strasznie przykro przez ta niesprawiedliwosc, o ktorej piszecie... Nie mam slow. Los nie dzieli po rowno, a kobiety, ktorym tak latwo przychodzi zajscie w ciaze nie wiedza czym sa te straszne uczucia podczas staran. Moze dlatego tak lekko podchodza do tematu.
-
Blair, no smutno na pewno dostać taką wiadomość, szczególnie jak się jest w takim momencie jak my
Beti, co do Twojej koleżanki, to może to jakiś strach związany z tym, że wreszcie, po 3 latach (!) się udało. Tak jak tu czasem piszemy, po takim czasie starań człowiek może aż zwątpić to co, czego chce. Może to tylko chwilowe u niejII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:57
-
Beti, może to taka reakcja ze strachu przed kolejną stratą. Nie przywiązywać się, upierać się, że nie chciałam, bo gdyby coś złego się stało, to nie będzie boleć, bo się nie przywiązałam.
Kijanka lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Dziewczyny, jestem po. Marianka jest piękna i cudowna, ale mi ją zabrali na noworodkowy bo miała jakieś trudnosci z oddychaniem. Mąż jest u niej, oddycha sama . A ja leżę i ryczę, że jej tu nie ma. Wokół babki tulą i karmią swoje dzieci a ja nie mogę. Po prostu serce mi pęka. Już tak bardzo chcę ją przytulić.
A poza tym to mnie boli. Dostałam morfinę i paracetamol. Cięcie było o 18. Czucia oczywiście jeszcze nie mam, ale czekam na pionizację jak na zbawienie bo chce do Marianki.
Jejku, tyle emocji... Powiem Wam że cała operację się trzeslam, jeszcze godzine po... Teraz dopiero jako tako dochodzę do siebie i mam zajebista motywację do regeneracji.
Mała w sumie oddycha sama i mam nadzieję, że już niedługo ja zobaczę.
Przepraszam za chaos, ale po prostu ciężko to wszystko ubrać w słowa. Jak usłyszałam jej stękanie to był to najpiękniejszy dźwięk na świecie. I podsunęli mi ją na 5 sekund na buziaka, to była taka mięciutka i delikatna. O rety.
Dziękuję Wam za wsparcie!Niezapominajka2, Nikodemka, Beti82, sunshine03, madziorek86, tęczova, OlivkowaMama, tere-fere, Wik89, Szczęściara, blair., Nona, Arashe, Domi_tur, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Ani0nka, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość