X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje i dużo szczęścia!

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
    07.2025 💔 cb
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:42

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z castangusem zaszła moja koleżanka, 1 cykl.

Sunshine to znowu razem wizytujemy :)
    co do obrzęków to ten ostatni miesiąc to taka kumulacja ich. Próbowałaś więcej wody pić? Odrzucić kawę i pokrzywę bo ją zatrzymuje? albo odwrotnie,może za dużo wody pijesz i nie wysikujesz? W każdym razie słuchaj intuicji :*
    Co do apteki to pisałam Wam jak mnie poprosiła a gościu się wpierdzielił..

Kozgo pocieszające :D u mnie z Polą już brzuch wisiał, szyjka 1,5 cm. a poród w terminie.. chyba że teraz lutkę odstawię i pójdzie już ( z Polą mialam dupka do jakoś 19 tygodnia).

Blair eh.. takie wiadomości dla staraczki to jak strzał w kolano... człowiek zrobi WSZYSTKO by się udało a inny dostaje bach nagle i nie docenia i jeszcze usuwa.. cholernie niesprawiedliwe...a oni znają Waszą sytuację?

Pierwiastko gratuluję mamusiu!! malutka jest silna i dzielna i za moment będziecie się tulić! :)

Wik89, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Już niedługo będziecie razem ♥️ najważniejsze, że wszystko dobrze! :)

Wysłany: 3 września 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. dziewczyny co na ugryzienia komarów/meszek? mam nawet na dupie mega banie!

coma lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • madziorek86 Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:49

• Kijanka Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marianka!
    A dla rodziców gratulacje!
    Już za chwilkę będziecie się razem tulić!

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastko nic się nie martw, za chwilę wstaniesz i będziesz tulić Marianke 😊 A nie może Ci jej mąż przywieźć już, skoro już sama oddycha, czy narazie nie można?

My jesteśmy wreszcie po pierwszej kąpieli, mały brudasek mimo bycia na głodzie był małym słodkim aniołkiem w transie 😄😍

Kijanka, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • blair. Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:57

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję kąpiel bez płaczu! Nawet się chłopak rozluźnil i zamoczyl tył główki w wodzie 😍 i bez histerii przy ubieraniu! Muszę zapamiętać tę datę, na wypadek gdyby to był jedyny raz 😂

Beti82, Kijanka, przedszkolanka:), Niezapominajka2, blair., Kasztanek, Nikodemka, Nona, Słoneczko123, Szczęściara, Wik89, sunshine03, Arashe, XxMoniaXx, madziorek86, Biegającą-mama, tere-fere, Cytrynowy sok, tęczova, Magda - mbc, Ani0nka, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • blair. Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:57

Wysłany: 3 września 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh..nigdy nie zrozumiem kobiet,które podejmują taką decyzję.. rozumiem,że Ty szczególnie ciężko to znosisz..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair - az mnie serce boli jak czytam co piszesz...
    Pierwiastko - gratulacje!!! ❤️

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Sunshine to znowu razem wizytujemy :)
    co do obrzęków to ten ostatni miesiąc to taka kumulacja ich. Próbowałaś więcej wody pić? Odrzucić kawę i pokrzywę bo ją zatrzymuje? albo odwrotnie,może za dużo wody pijesz i nie wysikujesz? W każdym razie słuchaj intuicji :*

piję dużo wody w dzień, ale w sumie mam wrażenie, ze sikam tylko w nocy :D
    kawę odstawiłam, ale dopiero dzisiaj. Piłam 1 słabą na dzień i do tej pory nie miałam problemu. Herbat żadnych nie piję. Soli właściwie nie uzywam.
    Zobaczę, jak będzie jutro z wynikami moczu i krwi. :)
    Mam nadzieję, że to jedynie po prostu przykre dolegliwości ostatniego miesiaca ciazy.

Blair przykro mi, ze takie wiesci do Was dotarły. :( Przy staraniach, takie informacje to po prostu cios w serce :(
    Skoro wiedzieli, że tak u Was wygląda sytuacja to mogli sobie darować dzielenie się takimi newsami ze wszystkimi.
    Ale głowa do góry! Robicie wszystko, żeby u Was bejbik się pojawił i tak na pewno niedługo będzie! :* Trzymaj się! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 21:39

blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Arashe Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastko witamy drugą Marianke na świecie :) obyscie już zaraz mogły się tulic :) na razie odpoczywaj po cięciu.

Moja się właśnie obudziła jeść (dziś je za dwoje, chyba zwiększa mi produkcję)...

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:42

• PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 3 września 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tere-fere wrote:
    Pierwiastko nic się nie martw, za chwilę wstaniesz i będziesz tulić Marianke 😊 A nie może Ci jej mąż przywieźć już, skoro już sama oddycha, czy narazie nie można?

My jesteśmy wreszcie po pierwszej kąpieli, mały brudasek mimo bycia na głodzie był małym słodkim aniołkiem w transie 😄😍
    Niestety jeszcze nie, czekamy na decyzję lekarza. O 23 maja ja dokarmić i spr jak oddycha. Trochę zapamka że dadzą butlę

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • coma Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam liberalne podejście do tematu aborcji na wczesnym etapie - my mamy akurat te doświadczenia trudnych i długotrwałych starań i pewnie żadna z nas by tego nie zrobiła, ale ja wierzę że są sytuacje w których ciąża może zniszczyć komuś życie i chciałabym żeby takie kobiety miały prawo wyboru.

sunshine03, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość

uIHap1.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka Gratulacje! Szybkiej regeneracji i grzecznej , zdrowej córeczki życzę 😘

Szybko napisze przy laktatorze co u nas. Ja dziś miałam wypis (2 doba), ktoś już to pisał ale potwierdzę przy kolejnej ciazy ten ból związany ze zmniejszająca się macica o wiele silniejszy , trochę bym porównała do tych porodowych przy rozwarcie 3cm hehe ale ja twarda to tylko wam się przyznam😉 Walczyłam o każda kropelkę siary dla Hanki i już widzę ze będzie noc nieprzespana bo idzie nawał , ja na końcówce ciazy dalej miseczka B teraz jak Pamela A. 😂

Hania cały czas podłączona do nCPAP , ale już stAn jest stabilny , dziś już ja karmiłam ( butelka) i mogłam trzymać na rękach , niestety to odział intensywnej terapi i mogę to robić tylko 5 h / dobę 😢

przedszkolanka:), tere-fere, Magda - mbc, Niezapominajka2, madziorek86, Pestkaa, blair., Arashe lubią tę wiadomość

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 3 września 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastko - gratuluję 😊 Już niedługo będziesz się tulić z Małą 😍

Biegajaca - cieszę się, że z Hanią już lepiej ☺ Dla Małej życzę dużo zdrówka, a dla Was cierpliwości 😘

Biegającą-mama lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ