Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka kawał dobrej roboty🙈🙈
Ja jeszcze się bycze. Tyle zostało do kupienia😲😲 malowanie. Dzisiaj wystawili okno i parapet. Na końcu pranie i prasowanie.
Dziewczyny w czym pierzecie oprócz Lovela??Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara, termin badania najważniejszy jest przy prenatalnych 1 trymestru. Zapisuj się gdzieś najszybciej, to jedyne wyjście. Tak naprawdę gdybys miała robione dzisiaj to już chyba i tak po "terminie" bo niby jest do 21+6.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami z usg jestem 21+6 właśnie😔😔 dlaczego mój gin dzisiaj musiał iść na te zwolnienie😭😭. On tak fajnie wszystko pokazuje. Teoretycznie miałam badanie w 18 tyg i wszystko sprawdzał. Mówił że wszystko ok.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Byłam u dentysty i kolejny raz ósemka się gramoli.. zwaliuje z nią! ale mam już awaryjnie żel który można użyć w ostateczności i telefon jakby działo się najgorsze, więc jestem dobrej już myśli.
Kasztanek super, to do dzieła i zaciskam kciuki !
Szczęściaro to tak samo jak cukry.. po lekkim spore, po obżarstwie niskie- nie ogarniesz..
Co do wizyty to zawsze coś, ważne że synuś zdrowy i rośnie
proszki lovela i jelp.
Co do prenatalnych to może gdzieś prywatnie u dobrego lekarza?
Kark to kciuki za jutrzejsze wyniki..
Co do ćwiczeń to z Mel zdarzyło się ale robić poślady. Brzuch to (niestety) głównie dieta,Choda i ciężarki a najlepiej to połączyć cardio np. bieg plus dodać do ćwiczeń (stopniowo!) cięzaryi pewnie,że się da! moja koleżanka rok po roku dwie cc, brzuch nie oszukujmy się - fatalny. Obecnie 1.5 roku po drugiej cc i ma piękny brzuch. Co prawda skóra została jedynie do zabiegu niestety ( konsultowała już z lekarzami,trenerami) ale i tak szacun dla niej
Lami ja zawsze brałam mleko, termos z wrzątkiem i robiłam na świeżo. Nigdy nie woziłam..
Słoneczko tyj! ja nie żałowałam sobie w tej ciąży, zrzucać będę za jakieś 10 tygodni
Dośka niezły hurt
Dośka, Kasztanek, Szczęściara, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Meggs ała...
Madziorek gratuluję dużej już kobietki
Niezapominajko to jest dużo?? licząc dziecko plus wodę jeszcze? Olej i idź zjeść pizze! odchudzamy się w listopadzie!madziorek86, Niezapominajka2, Szczęściara, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs, cieszę się z "awansu". Kolejny awans już będzie do domku!
Kark, myślę o Was ciepło. Zdrówka dla maluszka! Jak tam sytuacja?
Byłam dzisiaj na USG III trymestru. Generalnie ok. Lekarka nie miała większych zastrzeżeń. Ale coś mam dzisiaj zły humor. Jak w domu przeczytałam opis z badania, to trochę mi mina zrzedła.
Okazało się, że główka jest na 10 percentylu. Reszta wymiarów w okolicach 50 percentyla, z wyjątkiem nóżek, które ledwo mieszczą się w siatce centylowej. Niby długie nóżki u dziewczynki to super sprawa, ale ten łebek mnie zmartwił. Na domiar złego jakieś parametry w przepływach też wyszły poza skalą, choć PI jest 1,02, czyli powyżej 50 centyla.
Byłam na badaniu bez męża, bo mu egzamin akurat wypadł. Skrzacik nie dał sobie zrobić ładnego zdjęcia. Z pozycji główkowej uparciuch przekręcił się do położenia poprzecznego. Zdaniem lekarki zmienić pozycję uda mu się na pewno, choć póki co łebek ma wyżej niż tyłeczek, więc idzie to w złym kierunku. No ale wczoraj lekarka prowadząca mi powiedziała, że ona jeszcze na tym etapie się zbytnio nie przejmuje pozycją płodu. No i pamiętam przeboje Kark i Juliana.
Już sobie zracjonalizowałam sytuację z główką. Ten wynik oznacza tylko tyle, że 10 na 100 płodów na tym etapie tak ma. Niemniej jednak za dwa tygodnie wybiorę się na drugie USG III trymestru do innego lekarza i zobaczymy, jak tam sytuacja. Będę 200 zł w plecy, ale mój spokój jest tego wartyNona, Lami, tęczova, blair., tere-fere, coma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszko powodzenia!
Nona korzystaj z ostatnich chwil lata! I napisz potem jak bylo (nie chodzi mi o BYLO), bo chce sie w koncu kiedys wybrac na Sycylię
Lami dziękuję za wczorajszy wpis, dodajesz otuchy i wiary 😘
Przegadalam temat z mezem i ustalilismy, ze jak zaczne nowy cykl (czyli pewnie dzis lub jutro) to napisze sms do gina, ze chcialabym wszystkie kroki wykonac zanim zdecydujemy sie na iui, a wspominal o histeroskopii, i czy w takim razie moznaby jakoś w najbliższym czasie ją wykonać.
Jutro chyba beda wyniki badan meza. Stresujemy sie troche..
Sloneczko ja dzis ide na pizze 😁
Milego dnia Dziewczyny!przedszkolanka:), Dośka, tęczova, Magda - mbc, Słoneczko123, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023