Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rymowanka ode mnie:
Pozwalniały się tu brzuszki,
więc wzywamy dobre wróżki!
Niech czarują z całych sił,
aby wysyp dwóch kreseczek był.
Więc staraczki czadu dajcie,
po Metaxie się bzykajcie!
Bo na luzie trzeba żyć,
by rodzicem w końcu być!Kasztanek, blair., Magda - mbc, Beti82, Kijanka, Dośka, tęczova, Cytrynowy sok, madziorek86, Szczęściara, Lami, Malinowa91, sunshine03, Nona, Arashe, Niezapominajka2, Nikodemka, Pestkaa, przedszkolanka:), Rodzynka lubią tę wiadomość
-
Nona padłam z "brzydki po mężu "😂
U nas ciut lepeij bo przeszliśmy na sale wcześniaków z reanimacjimogę być od 11do 18 przy niej i tulić ile wlezie. Na 18 spróbujemy pokarmic butelka , bo Jak przystało na wcześniaka trochę jej się leni na razie jesc, je po 20ml a ja odciagam po 120 ml 😱
Beti82, Kijanka, Kasztanek, blair., Dośka, Cytrynowy sok, Szczęściara, Nona, Słoneczko123, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Udalo się przemycić tel na sale i zdjęcie z ukrycia 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 20:51
Beti82, Kijanka, Niezapominajka2, blair., OlivkowaMama, Kasztanek, Dośka, tęczova, Słoneczko123, madziorek86, Cytrynowy sok, Wik89, Meggs, Szczęściara, Lami, sunshine03, XxMoniaXx, Nona, Arashe, Nikodemka, Pestkaa, tere-fere, przedszkolanka:), Domi_tur lubią tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:00
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 20:50
Beti82, Dośka, tęczova, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Wik89, madziorek86, Meggs, Szczęściara, Lami, Kasztanek, Nona, Arashe, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Nikodemka, przedszkolanka:), Domi_tur, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Hania slodka!😍
Blair wspaniale!!! To naprawde ladne wyniki, super ze tak ruchliwosc skoczyla! To rownie wazne jesli nie wazniejsze niz morfoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 17:00
blair., Biegającą-mama lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona dzieki za info
ja tez uwielbiam Włochy, kiedys pomieszkiwalismy, zawsze chetnie wracam... hm moze faktycznie za rok w koncu wyjdzie ta Sycylia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 17:04
Nona, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Heneczko, jesteś prześliczna i mega urocza 😍😍😍 Biegająca, tulcie się ile wlezie, jeszcze chwila i będziecie w domku.
Buziaki dla Hani 😘
Słoneczko, piękny brzusio 💗 i śmieszną rymowanka 😁 Niech roznosi moc.
Kark, dziewczyny wszytko napisały - Julek najważniejszy. Skoro rodzina i przyjaciele zjeżdżają na urodziny, to raczej na pewno pomogą. Tylko czasami trzeba dać znać, że potrzebna jest pomoc. Tulimy maluszka, niech szybko znika żółtaczka.
Nona, super, że Wypoczywajcie tak, jak lubicie. Łap słońce i energię!
Pajączki możesz ostrzyknąć. Nie pamiętam już jak to się nazywa, wpiszesz piankowanie żył to wyskoczy. Zabieg powtarza się z 3-4 razy, jedna sesja ok 200 zł.
Blair, cieszę się, że wyniki męża się poprawiły. Teraz czuję w powietrzu, że Wasza kolej na kreseczki! Tyle cierpliwości u Ciebie przez te ostatnie miesiące. Mocno trzymam kciuki 😘
Beti, kurde wróć do tego miovarinu. Ile Ty go brałaś? Jak nie szkodził, to może jeszcze raz z nim spróbować? Bo ja jeszcze myślę, że powinnaś mieć z tymi cukrami jakieś wsparcie, one potrafią nieźle namieszać. Albo to albo jakaś metformina
Niezapominajko, Ty jeszcze się zdziwisz jak wyjdzie 50-centylowa Zośka z Ciebie 😁 Tak jak u mnie, 2400, 2700, 2900, a dostałam 3400 😁Nona, blair., Słoneczko123, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero