Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Sunshine nie wyganiaj, ja bym wszystko dała, żeby Julek ten tydzień dłużej siedział, może by inaczej tą żółtaczkę przechodził, lepiej by jadł, mniej spał... Nie wiadomo, ale naprawdę niech maluch siedzi w brzuchu jak najdłużej, bo u mas 37+6 i niektórzy mówili, że jeszcze wcześniak niby.
U mnie 38+2 i mówili, że jak wcześniak, bo nie miał odruchu ssania 🤷🏻♀️💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestkaa wrote:Właśnie, dziewczyny trzymamy jeszcze do drugiej połowy września co najmniej 😉
ale Kozgo i tak weź się lepiej spakuj haha
Ja z przewracaniem się z boku na bok całkiem spoko, gorzej ze snem... no nie mogę spać jakoś
A na piłce to co robicie, tak sobie po prostu siedzicie w rozkroku i podskakujecie delikatnie, czy jak?
Kark strasznie mi przykro, że tak wam się to przyplątało i tyle to trwa. Dziś jeszcze te wyniki z krwi?
Lami jak będziesz miała foteczki do rzuć nam tu chociaż z jedną
Pestko, ja ze swoim Jurkiem też nie spałam 🤦🏻♀️💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi stalker ;p
Niezpaomonajko zapodaj sobie czopka glicerolowego to pójdziesz zrobić. Ja na hemoroidy w ciąży brałam procto glyvenol bez recepty bo lekarz mi pozwolił. A teraz po porodzie w szpitalu zapisali maść aesculan. Bo pierwsza dwójka po porodzie i gorszy wyszedł ;/ ale schodzą po masci.
Jak mnie dzisiaj krocze boli ;/ kiedy te szwy się rozpuszczą? Za dużo siedziałam i mam ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Szczęściaro, dokładnie to to
Magda wow, mój do łóżeczka daje się odłożyć dopiero po 22,a tak zaraz się budzi z miną "naprawdę mi to zrobiłaś?! Oderwałaś mnie od cycka i wsadziłaś do zimnego łóżka?!". Do tego czasu śpi na cycku lub w kokonie w salonie
🙄 -
Chyba taki wieczór dzisiaj, bo moja juź nie pamiętam kiedy zasnęła tak późno. Fakt,że z tatą a on też na więcej pozwala ;p
Domi,Polka identycznie robiła 😂przy życiu spała a jak chciałam odłożyć to oczy wielkie i mina jakim prawem jej tak robię 😂 -
nick nieaktualny
-
Magda jeśli za niespanie przed porodem, nagrodą będzie śpiący Jurek to nie narzekam już nic a nic 🙊
Lamcia możesz być z siebie i męża bardzo dumna, stworzyliście śliczną istotkęNinka jest do schrupania😍
Przedszko podrzucisz te wygibasy na piłce?Magda - mbc, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Magda liczę, że Olek będzie miał po mnie ale z tego co czuję w brzuchu to wolę nastawić się na Polę drugą😂
Pestko proszę:https://mamawformie.pl/2014/10/cwiczenia-w-ciazy-cwiczenia-z-pilka-w-trymestrze-3-trzecim/
Miałam po nich Olka w kanale(ałaa),kilka twardnień to chyba faktycznie przygotowuje coś
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też biegunki nie było, a czekałam na nią przez te zaparcia ;p przy 6-7 cm poprosiłam o lewatywę.
Laura za to niby spioszek, ale budzi się co te 3 h. Dzisiaj w nocy to nawet co 2-2.5. A jakby się nie budziła to i tak musiałabym ją co te 3 na karmienie wybudzać.
Magda jesteś pewna że to katar? Moja nosem też charczy trochę ale w szpitalu mówili że to od porodu i przejdzie. Że wody...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵