Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczyny, dzięki wielkie. Ta kwestia z ciemniejszą, czy jaśniejszą kreską nie była dla mnie jasna, wydawało mi się, że jak kreska jest to znaczy, że pozytywny. Dzięki za uświadomienie
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Lami cudowności!
My dzisiaj skonczyłyśmy tydzieńbyli teściowie i moja mama oraz babcia męża, zobaczyć prawnuczkę. I jak pojechali to nakarmiłam małą A ona chyba z tych emocji jeszcze godzinę nie spała. Za dużo ludzi na raz chyba. Ja też już padam. Muszę w ciągu dnia leżeć trochę bo inaczej bolą mnie szwy ;/ dzisiaj to w ogóle boli po drugiej stronie, tak jakby za tymi szwami. Oby szybko się rozpuściły bo to niewygodne ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My dziś robiliśmy urodziny córce. Bardzo kameralne, a i tak jestem zorana jak koń po westernie. Robienie jakiejkolwiek imprezy w 9. miesiącu ciąży to nie jest dobry pomysł. Oczywiście miał być tylko tort, no ale jakaś sałatkę też trzeba było zrobić, jedną, drugą, coś na ciepło, posprzątać. Masakra.
Ale jako że to była dobra okazja do zrobienia względnego porządku w domu, to teraz mamy ambicje utrzymać go i sprzątać tylko na bieżąco do października. -
Dośka wrote:Rzepakowe my właśnie z mężem co roku wyprawiamy dla rodziny naszą rocznice ślubu (mamy 9.10) i zawsze szykowaliśmy kolacje i tort. Choć początkowo myślałam, że teraz też zrobimy, to jednak po mału dochodzę do wniosku, że odpuszczę
Dośka lubi tę wiadomość
-
Ja Ci na tak poważne zaparcia polecę Lactulose. To nie są żarty. Z naturalnych preparatów jest Jeliton (albo coś podobnego, z tej samej rośliny), ale wszystkie naturalne środki trzeba stosować regularnie, żeby działały. Jak już krwawisz, to nie ma co czekać.
-
Alex na pewno odreagowuje.. pamiętam jak Pola odreagowała dzień w którym teściowa przyjechała "pomóc". Nigdy więcej!
Niezapominajka na zaparcia może kawa,siemię ,jabłka,śliwki świeże?
Na hemoroidy nie wiem co w ciąży można,ale czytałam chyba na pażdziernikowych,że nie lubią wilgoci i często go przemywać i suszyć.
Kozgo ja z Polą cały 9 mc o 22:00 siadałam na piłkę z zupą mleczną ! Teraz też mleko piję,jem zacierkę,otręby,kawy zbożowe- wszędzie musi być mleko! no i na zgagę zimne
Mój mąż usypia od godziny Polę a ja mam luzale Pola chce zasypiać z tata, teraz tata ma myć zęby, dawać witaminkę więc nie ukrywam oddycham z ulgą przed porodem
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Hue hue, przy okazji oglądania cudnej Ninki można postalkować wszystkie z fioletowej strony, które polubiły fotki 🤣
Lami, wrzucę jutro link jak go odkopię bo zepsułam tel i na zastępczym nie mam wgranej apkiprzedszkolanka:), Magda - mbc, alex0806, tęczova, tere-fere lubią tę wiadomość