Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja znowu że swojego doświadczenia Sunshine bym poradziła się wstrzymać z zakupem..
Poli kupiliśmy dopiero w wieku 3 lat gdy zaszła potrzeba przy "powazniejszym"katarze (wtedy z kaszlem).. Tak to by leżał.
Mam do sklepu jakieś 200m..ledwo doszłam! Pachwiny,miednica i do tego czułam jak mi maly rozpiera dosłownie szyjke! Ałaaa ale głupie uczucie! Nie pamiętam co z czasów Poli :o -
Ja dziś mam nieco biegany dzień. Zbieram się właśnie do lekarza ogólnego, potem zakupy a po południu mam pierwsze zajęcia w szkole. Do 20:00...
Poradźcie jakie testy owu kupić, nie wiem na ile można ufać tym z rossmanna..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziewczyny Wam tez tak puchną stopy? Nie mam kostek tylko dwie bułki zamiast kostek 🙈powiem Wam ze ciężko jest na końcówce ciąży 😫
-
nick nieaktualny
-
Właśnie idę do paczkomatu po gumowe klapki i myślałam, że to już ostatni mój zakup przed porodem🙈 no jest sens w tym inhalatorze... no muszę jeszcze raz to przemyśleć...
Vian LH Vitam - mi się te sprawdzały
O właśnie Niezapominajko też mam na oku alles mama, a tego drugiego nie znamtere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze tylko zapytam czy znajde coś paczkowanego po wiecej niż 5-7 sztuk? Tylko takie widzę na allegro.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nona podobnie mam jak Ty w tych sprawach
U nas jak już była choroba to 3 dniowa gorączka,3 razy latarek lekki,dwa razy kaszel(moja mama zarazila centralnie!)i tyle. Dlatego ja też Sunshine bym poczekala
Niezapominajko ja tylko sobie pomagam by lżej bylo😂😂 a że Olek mnie wspiera to tylko się cieszyc😂 ufam anestezjolog i położnej w słowach "bym tylko zdążyła dojechac"😁
A jeszcze ostatnio czytałam wpisy z 2015r.i tam wieczorem 22 się zegnalam"do jutra,mam jakieś skurcze,dupa z tego" a o 4 "urodziła się Pola!"😂😂 taka nockablair., Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Znaczy wiecie, zależy kto do czego używa inhalatora. Jak do nebulizacji że sterydem, który i tak musi przepisać lekarz, to się zdąży kupić, a fakt, że się w aptece przepłaci nie będzie aż tak istotny w kontekście zapalenia oskrzeli albo krtani. Ja natomiast używam inhalacji z soli często, zwłaszcza w sezonie zimowym jak tylko katar się zaczyna i pomagają bardzo. Są też skuteczne do takiego oczyszczenia noska przy okazji smogu etc. Generalnie żeby inhalować nie muszę mieć chorego dziecka, wystarczy, że widzę, że z nosa zaczyna lecieć. Pierwszy raz użyłam jak młoda miała ze 3 miesiące, a pierwsza nebulizacja z flegaminą czy tam mucosolvanem była przed roczkiem. Więc gdybym czekała z nim na uzycie leków, to też by leżał.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny Wam tez tak puchną stopy? Nie mam kostek tylko dwie bułki zamiast kostek 🙈powiem Wam ze ciężko jest na końcówce ciąży 😫
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Mam ten disnemar baby wlasnie juz. Lekarka powiedziala ze nic mu nie jest
psikac dianemarem, ze 2 razy dziennie odciagnac katarkiem, nawilzac i na noc na wyjazd przepisala jakies kropelki jeszcze. Ale to tak w razie W.
Powiedziala wlasnie, ze jak lazi tam gdzie sa dzieci przedszkolne i zlobkowe to moze tak byc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 11:04
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Mam ten disnemar baby wlasnie juz. Lekarka powiedziala ze nic mu nie jest
psikac dianemarem, ze 2 razy dziennie odciagnac katarkiem, nawilzac i na noc na wyjazd przepisala jakies kropelki jeszcze. Ale to tak w razie W.
Powiedziala wlasnie, ze jak lazi tam gdzie sa dzieci przedszkolne i zlobkowe to moze tak byc. -
rzepakowepole wrote:Znaczy wiecie, zależy kto do czego używa inhalatora. Jak do nebulizacji że sterydem, który i tak musi przepisać lekarz, to się zdąży kupić, a fakt, że się w aptece przepłaci nie będzie aż tak istotny w kontekście zapalenia oskrzeli albo krtani. Ja natomiast używam inhalacji z soli często, zwłaszcza w sezonie zimowym jak tylko katar się zaczyna i pomagają bardzo. Są też skuteczne do takiego oczyszczenia noska przy okazji smogu etc. Generalnie żeby inhalować nie muszę mieć chorego dziecka, wystarczy, że widzę, że z nosa zaczyna lecieć. Pierwszy raz użyłam jak młoda miała ze 3 miesiące, a pierwsza nebulizacja z flegaminą czy tam mucosolvanem była przed roczkiem. Więc gdybym czekała z nim na uzycie leków, to też by leżał.