Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs oczywiście, że widać różnicę. Brzusio większy. I tak zazdro figury 😋
Czy tym razem to pozytywny owulak czy ja naprawdę nie umiem tego odczytać?
Meggs, tere-fere lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Meggs jasne, że jest różnica, śliczny brzusio
Wrzucam mój, bo z dnia na dzień mnie wybrzuszyło!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 17:37
alex0806, OlivkowaMama, Szczęściara, blair., Niezapominajka2, Meggs, Dośka, tere-fere, Pestkaa, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Vian pozytyw
Meggs jest różnica, pewnie że widać
Ja wczoraj byłam na sesji 🙈 mam nadzieję, że chociaż na jednym nie wyszłam jak gruba świnia 😑 stary mówił, że dobrze wygladałam, ale nie ufam mu 😜
Pani fotograf mówiła, że zdjęcia będą za 3-4 tyg 😫
Nikodemka, Meggs, madziorek86, blair., tere-fere, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko - tez mi to przeszlo przez mysl 😂 Na szczescie widze po dzieciach klientki, ktora mi go polecila, ze sa podobne do ojca. Uff
Wydaje mi sie, ze cala magia tkwi w szybkim dzialaniu i moze troche jego nastawieniu, bo on jest po prostu pewien, ze „bedziesz w ciazy za 3 miesiace” i juz! A skoro lekarz ma taka pewnosc to i pacjentka zaczyna ja miec.
-
Dziewczyny czy któraś ma w zapasie niepotrzebną receptę na neoparin 0.4? Albo pudełko całe? Mój gin miał mi wypisać receptę i zostawić na recepcji w przychodni ale chyba zapomniał;/ A mi braknie heparyny w połogu, mam 20 ampułek jeszcze więc o tydzień braknie. I tak pomyślałam że może z wami szybciej załatwię niż biegać i to szukać, gabinet w remoncie jest i zamieszanie mają.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Blair, nie dostarczę jutro raczej pozytywnych emocji, bo plamienie się pojawiło
u mnie więc tak raczej do dupy. Ech... niestety do 30tych urodzin już z pewnością nie zobaczę II na teście. A jak u Ciebie? Na jakim etapie jesteś?
Dziewczyny, jesteście takie piękne z tymi brzuszkami, za każdym razem wzruszam się jak widzę Wasze fotki. Nie żadne gęby nalane 😂“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - jeszcze sie napatrzysz na nalana gebe jak ja wstawie zdjecie po 20tyg 😂 juz mam wielki brzuch, a co bedzie pozniej 😳 jaki jest Wasz dalszy plan dzialania?
-
Tęczova nie smutaj. Ja swoje pierwsze II zobaczyłam 9 dni po 30-tych urodzinach.
U mnie zabawnie, test owulak pozytywny, śluz ciągnący ale rzadki, brzuch ćmi okresowo i temp 36,07(z tendencją spadkową)
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemko, Ty to masz naprawdę bujną wyobraźnię. Też jesteś sexy mamuśka i tyle
chciałabym powiedzieć, że iui ale przestałam wierzyć, że do niego dojdzie, a jak dojdzie to i tak szansa, że się uda jest znikoma. Powoli godzę się z myślą o ivf, ale mąż nie umie się pogodzić. Może na 40tkę będę miała dziecko...
Vian, ja w przyszłym cyklu będę testować właśnie mniej więcej 9 dni po 30tcetylko, że po tylu cyklach starań szczerze nie wierzę, że ujrzę te dwie krechy
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
40tka za 10 lat, to tylko 4 razy tyle co się staramy. Dam radę, nauczyłam się cierpliwości“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”