Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak 25 kg. 4.200 jak sie urodzila swoje robi 😂 kolo roczku miala xhyba 12 czy 13 kg. Ona nie jest gruba tylko zbita. Ja z mezem tez. Nikt by nie uwierzyl ze wazylam przed ciaza 85 kg. Nie wiem zbite cialo, ciezkie kosci ? Gruba chyba nie jestem a wage mam duza 😂
-
Monia moja starsza a ma prawie 10kg.mniej ;o ale pytam bo właśnie moja teź nie jest gruba,apetyt ma za pięciu, a taka drobina 😏no ale jakieś 1.5kg.mniej przy porodzie była;)
Hiv miałam w ten sam dzień,na gbs tydzień (jadę w pon odebrać ). -
Wow no to dlugo na tego gbsa sie czeka. Mi pobierze dopiero za tydzien w piatek 20 na wizycie do tego tydzien czekac
😳
Przedszko moja trzeba gonic do jedzenia.. Miesa nie je praktycznie wcale tylko piers z kurczaka i klopsa mielonego sprobuje. Ona taki typ ze nie sprobuje a mowi ze niedobre i koniec. A jak miala roczek , poltora to miala aperyt za 2je. Wtedy byla taka zbita kluseczka. Potem sie wyciagnela, mocno urosla i teraz jest normalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 08:54
-
Kark Laura w ogóle już butelki nie chce. Jest na samym cycu od wczoraj. Robi dziubek i nie chce. A jak już zassie na chwilę to pluje albo się krztusi. Bunt 12 dniowego noworodka normalnie. Nie będę jej wmuszać. Budzi się na cyca co 2-3 h. Kupy wali jak stary, sika dużo. To nie będę jej męczyć. Jutro będzie położna to ją zważyć czy to wystarcza. Te 2 dni temu wypiła mm max 20 ml po cycu, ale to i tak z wielkim fochem.
przedszkolanka:), tęczova, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziś wg suwaczka oficjalnie ciąża donoszona! 💙 Juhu!🎊🎉
Nikodemka, madziorek86, przedszkolanka:), Wik89, Ani0nka, Szczęściara, sunshine03, Meggs, Biegającą-mama, tęczova, alex0806, blair., Dośka, XxMoniaXx, tere-fere, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kark, podczas kp normalnie można wiele antybiotyków. Jest taki portal e-lactancia, gdzie wpisuje się substancję czynną i on mówi, czy jest bezpieczna czy nie. Naprawdę duuuuuzo leków można brać bezpiecznie. Wydaje mi się, że amoksycyklina jest ok a w dodatku ma szerokie spektrum. Na Twoim miejscu zrobiłabym badanie ogolne i posiew. W międzyczasie duuuuuuzo pić, dużo witaminy C. A z wynikiem do lekarza. Jak będzie coś gadał o kp, to po prostu poproś o antybiotyk z substancją, o której wiesz, że jest bezpieczna i powiedz, że odstawiać dziecko a te substancje chcesz, bo wiesz że na Ciebie działa.
Bardzo mało schorzeń wymaga odstawienia dziecka od piersi. Głównie nowotwory i choroby reumatyczne. Nie dajcie sobie dziewczyny wmówić, że z powodu zwykłej choroby musicie odstawiać dziecko.alex0806, tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Kolejna moja znajoma jest w ciazy po wizytach u cudotworcy. Ponad 2 lata staran, u niej niby wszystko ok, u niego wyniki nasienia na granicach norm albo lekko ponizej normy. Zrobil jej jeszcze raz hsg, po trzech miesiacach histero i w kolejnym cyklu dwie kreski.
Dzis moja przyjaciolka ma u niego hsg, jesli u nich tez sie uda, to zaczne wierzyc w te czary.Meggs, tęczova, alex0806, Pestkaa, Szczęściara, Dośka, tere-fere, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka, tęczova, Pestkaa, miśka, alex0806, blair., Szczęściara, Beti82, Biegającą-mama, Dośka, OlivkowaMama, sunshine03, Niezapominajka2, madziorek86, Kasztanek, przedszkolanka:), Słoneczko123, Domi_tur, Ani0nka, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
I pupka okrąglejsza
U mnie minus 10 kg dzisiaj ;p jak tak dalej pójdzie to góra wyssie ze mnie wagę idealną którą miałam w LO ;p teraz ponad 3 h na cycku spała, mąż odkurzał i nawet jej to nie ruszyło ;p
tęczova, Meggs, tere-fere, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵