Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova - nie denerwuj mnie z ta 40stka. Uda sie szybciej niz myslisz.
Kark - zdjecia nie mam, pewnie jest to na nagraniu, ale totalnie nie umiem rozpoznac, ktory to momentNajpierw powiedziala na 2d, ze to chlopiec, pozniej na 3d „chlopiec jak nic”.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 12:46
tere-fere, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
Meggs mi aż gęba opada z zazdrości więc nic nie napisze,O!
Nuśka malutki brzusio jak na wiek ciąży;)) śliczny!
Oliwkowa czekam na efekty sesji!
Tęczowa buduj,ja tam wierzę w moc 13tego piątku:)
Madziorek niby 4 tyg.a widać różnicęzgrabniuchny brzusio
My po zakupach,ale chyba to co wypatrzyłam to kupię online i dobiore dodatki ;p
No i spotkałam znajomą i mówi,że brzuch wysoko mam😭 dzisiaj ćwiczę!!!tęczova, miśka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ja 12 kg przytylam.
Ja kupilam ostatnie 2 rzeczy dla malucha. Pajacyk misiowy na wyjscie o czapeczka. Wlasnie piore. I klapki do M do szpitala. Jej.. Przeraza mnie to.. Ale tej torby i tak nie spakuje 😂
Teraz obiad i szybkie odkurzanie -
Pestkaa wrote:Miło popatrzeć na te wasze brzuszki 😊 ślicznie i zgrabnie rośniecie.
Teczova co żeś wczoraj jadła na kolację? Chyba Ci zaszkodziło, bo bredzisz 😜tęczova, blair., alex0806, tere-fere, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Hahaha uśmiałam się aż obsmarkałam ekran telefonu 🙈
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Monia nie pakuj pasty do zębów, dopiero przed wyjściem do szpitala. Bo ja spakowałam w sobotę;p i w niedzielę już szpital
Mój dzieć nie spał godzinę po karmieniu, leżała z tatą i się tulili. A teraz mała dziadyga odsypia. Chcę iść na spacer a jej granat nie obudzi ;p tylko się śmieje przez sen i miny wali ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 15:19
tere-fere, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123, Biegającą-mama, miśka, sunshine03, tęczova, Ani0nka, Meggs, Dośka, Cytrynowy sok, madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Monia ona je i śpi więc dam cyca i idziemy
A nawet jak nie spała to leżała godzinę i patrzyła się na męża spokojnie
Kark to zdjęcie i tak wygląda jakby żółta była. A już jest rumiana na buziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 13:42
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnydo mnie zadzwonili, że mojego lekarza nie będzie aż do końca następnego tygodnia, więc wizytę mogę mieć w 39+4
a miałam mieć usg z pomiarem wagi
Pół godziny przepłakałam tak mnie to dobiło, bo znam wagę tylko z 32+4 i chciałam wiedzieć przed porodem czy na pewno wszystko jest ok z moim małym kurczakiem
a w 39+4 to już nic mi po tym usg, o ile wizyta się odbędzie w ogóle
ech tak mi smutno, że masakra, wyję jak bóbr. Chyba przedporodowe hormony tak na mnie podziałały -
tere-fere wrote:Rzepakowe dzięki! Nie wiedziałam, że amoksycyline się bierze na pęcherz, można napewno, bo z Basią brałam przy cycu na borelioze ☺
M mi kupił pojemniczek, jutro będę badać, chyba nawet dopłacę do cito (haha, cito moczu, chyba się popłaczą ze śmiechu w labo 😌), żeby jakby co mieć wynik na południe i do lekarza jeszcze jakiegokolwiek zdążyć.
Narazie nie jest źle, ale chyba już 2l wody wypiłam... Boję się co będzie w nocy, bo po tych budziakch co 2h nie ogarniam. Chyba jakiś bidon litrowy koło łóżka naszykuję.
Alex u mnie waga Juliana od początku ok. Spadł o 6.2%, jak go babka ważyła teraz to w równe 6 dni (co do godziny 😅) przytył 200g, czyli 33.3g dziennie, a niby na ten wiek widełki są 17-32g, więc tyje aż za dobrze 😋
Tylko przez tą żółtaczkę go dopajam po cycu, ale za cholerę mu to nie wchodzi 😔
Pierwiastka super! U mnie było podobnie z pierworodną +15kg, tydzień po porodzie tylko +3kg i w sumie tyle sobie "zostawiłam", bo przed porodem miałam sporą niedowagę.
Meggs, kurcze faktycznie nogi i ręce masz strasznie chude. Rób zaraz steki na obiad!
Nikodwmko twój cudotworca powinien prowadzić jakieś szkolenia dla lekarzy leczacych niepłodność 😉
A masz gdzieś zdjęcie malucha, na którym widać płeć? Po wyrostku, z widoku z góry 2d (kreska) czy po 3d stwierdziła faceta?
Także luzik, spokojnie coś się znajdzie jak tylko lekarz będzie ogarnięty albo jak Ty stanowczo się będziesz domagać czegoś z określoną substancja czynna.tere-fere lubi tę wiadomość